Kızlar bende 2 gün önce kontrole gittim. Kendi doktorum yoktu farklı bi doktor muayene etti. Benim doktorum leke gelince progestan al gelmediği gün alma diyordu bu doktor 2 kutu sabah-akşam kullanmamı önerdi zararı olmayan bi ilaç dedi. Ben her akşam bir taneyle 2 kutu devam etmeye karar verdim. Bir hemşire tanıdığıma sordum progestana ara verince lekelenmen varsa yeterli gelmiyordur dedi mantığıma yattı açıkçası. Bnm bulantılarım 10-11.haftalarda bitti progestan bende yan etki yapmıyor gibi bişey. 12+3 tük kontrolde cinsiyet sordum ama doktor daha erken dedi bakmadı
bir ay sonra kontrole gelince belli olur dedi. Rahim ağzı kapalı kanama alanın az dedi mutlu oldum. Folic asit bitti demire başladık. Doktorun yazdığında titanyum dioksit olduğunu farkettim ve eczaneden içeriği temiz kaliteli olarak orzax ocean microfer aldım. Karnımda gerilmeler ara ara ağrılar var 2 sezeryan geçirmiş bi insan olarak dikişlerim esnediği için olabilir diye yorumladım
birde belimden bacağıma vuran bir ağrı var doktora söylediğimde fıtığın varmı dedi bildiğim bi fıtığım yok dedim çok ayakta kalma dedi. Bir yakınıma bahsettiğimdede spinalmi oldun sezeryanı dedi evet dedim ondanda olabilir dedi benzer bi durum ondada varmış. Bilemiycem ama olabilir gibide. Zaten bi daha asla spinal düşünmüyorum. Doğumdan sonra 2.5 sene buna benzer bi ağrı ve tutulma yaşamıştım. Son olarak bol bol su içmeye çalışıyorum gebeliği öğrendiğimden beri (günde 3 litre kadar) izlediğim bir videoda gebeliğin olumsuz etkilerini azalttığını söylüyordu. Diğer gebeliklerimle kıyaslarsam hakkaten daha iyiyim. Birdeee alışveriş olarak denk geldikçe bir kaç zıbın aldım
uzun kollu kısa kollu vs. Bir arkadaşım 2.el bebek arabasını satıyordu temizinden. Onuda aldım
bir arkadaşım kangurusunu verdi ergononiğinden
bir arkadaşımda banyo küvet setini verdi
çok bişey almasakta bişeylerimiz olmaya başladı. Onlara bakmak hayal kurmak bni mutlu ediyor bu kanama ve lekelenmelerde biterse herşey daha güzel olacak inş
ayy yazdıkça yazasım geldi
kızlar bide uzun süre sırt üstü yatınca belimde baskı olduğunu farkettim yüzüstü yatıncada göbek rahatsız oluyo ben hamile yastığına geçiş yapıcam galiba
diğer gebeliklerimde 5.ayda falan olurdu 3.gebelik diyemi bilmiyorum ama bunda bazı şeyler daha erken oldu
velhasıl bizden haberler böyleli. Herkese keyifli gebelikler sağlıklı mutlu günler diliyorum