Son 7 kilo

canııımm benimde yazılılarım herbir şeyim bitti.
bende artık senin topiğindeyim.
yazılılar falan bana stres yapmıştı abur cubura abanmıştım son günler kendimi frenledim.
şuan 59 kiloyum.
pazartesine kadar 1 kilo veririm umarım.
yine ve yeniden başlıyorum.
bende temmuza kadar 55i falan görsem çok iyi olucak :)
:KK16::KK16:

Günaydın topiğimin güzel hatunları :KK16:

hepinizin yazılarını okudum evet kurallar koyucam ilk sayfadan bakabilirsiniz :KK54:

loovecum bizde benim babamla kayınpederim anlaşamıyo kayınpeder biraz pasif kalıyo birbirlerinide sevmiyolar zaten :KK1:
artık biz sözlümle sabırlı olucaz yapcak bişey yok :KK50:

hanımlar kilolarını yazanları listeye eklicem sizde en yakın zamanda kilolarınızı yazarsanız sevinirim :KK34:
bu arada dün kahvaltıdan başka bişey yememiştim şuan 56 kilo olmuşum :KK52:

inşallah hep beraber veririz kilolarımızı

kilosunu yazmayanlar yazsın listeye eklim ve bu arada tablo yapmayı bilen varsa söyleyebilir mi bana ?

kızlar ben bi zayıflama çayı kullanıyorum aktardan aldım bu 21.günüm 6 hafta kullanılıyo ve cidden zayıflamaya yardım ediyo adı fitoform :KK34:

sabah kahvaltımı saat 11 de yaptım o yüzden biraz fazla yedim ondan ötürü öğle yemeği yemicem akşamda yemem büyük ihtimal meyve yerim sadece :26:

kahvaltı= krep (bi tabak büyüklüğündeydi)
peynir
yumurta
1 tane domates
1 tane acı biber
5 y.zeytin

Selammm beni de alın aranızaaa :)

başlangıç 64 şuan 57.8 hedef 52

bende diyetisyene gittim fakat şehir değişikliği sebebiyle diyetisyenimi bırakmak zorunda kaldım. Tasınma vs derkende diyetler yalan oldu.. Aslında önemli olanın agırlıktan cok gorusunuz oldugunu biliyorum ama diyetisyenim bende 51-52 kiloyu hedeflemişti bende o yuzden o kiloya ulasmak istiyorum.. spor da yapıyorum zaten bakalım inşallah birlikte ramazana kadar epey yol katederiz :KK16:

Selammm beni de alın aranızaaa :)

başlangıç 64 şuan 57.8 hedef 52

bende diyetisyene gittim fakat şehir değişikliği sebebiyle diyetisyenimi bırakmak zorunda kaldım. Tasınma vs derkende diyetler yalan oldu.. Aslında önemli olanın agırlıktan cok gorusunuz oldugunu biliyorum ama diyetisyenim bende 51-52 kiloyu hedeflemişti bende o yuzden o kiloya ulasmak istiyorum.. spor da yapıyorum zaten bakalım inşallah birlikte ramazana kadar epey yol katederiz :KK16:

inşallah canım ramazana kadar hedef kilomuza ineriz inşallah çünkü cidden ramazanda çoook zor oluyo spor diyet vs :KK50:

benim diyetisyenim ramazanda sahuru kahvaltı yapar gibi yap iftarıda önce çorba salata ye 15 dk bekle sonra sebze yemeğini felan yersin dedi :KK51:

bugünki menümü yazıyım
sabah:1kk beyaz penir,1 yeşil zeytin,1dilim peksimet,1tk çilek reçeli,domates,salatalık,1lipton
ara:1/2 muz
öğlen:1 baget,4tane mantar dolma,2 bardak ayran,1 dilim ekmek
ara:1 türk kahvesi
akşam:5yk sebze yemeği,salata,ayran
ara:türk kahvesi içerim yine

2lt su
spor yok

aksam: 2 kasik fasulye yemegi
corba
10 tane kucuk kara lahana sarmasi
2 kasik yogurt
salata ve 1 dilim ekmek

mutlu akşamlar :KK16:
benimde vermem gereken 6 kilom var kızlar:KK47:şu an itibariyle 55 kg yim.... hedef 49 kg:KK8::KK55::KK12:hepimize kolay gelsin....

aç karnına 56.6 boy 163 hadı bakalım fındık kurdu takma bak benım hertarafımı bakla gıbı sıvılceler sardı uzulmekle daha kotu oluyo bırsey duzelmıyor :)

sabah tartıldım 58.6 kiloyum.
umarım pazartesine tam 58 olurum.
sabah:
2 dilim kaşar peynir
2 dilim beyaz peynir
4 dilim domates
1 dilim ekmek

kizlar suan teldeyim bilgisayara gecince yazarim kilolarinizi :)
sabah bende tartildim 57.5 olmusum :KK43:

kahvLtı: 2 dilim ekmek
1 yumurtadanda az yumurta
2 y.zeytin
3 dilim domates
2 catal da peynir yedim

dun yediklerimi yazamadim, simdi yazayim bari :)
sabah bir kase çorba ve dilim ekmek, oglen 1 kasa çorba ve 5-6 tane yaprak sarmasi, aksamda 1 tane gozleme yedim

bu sabah, 1kase çorba ve bir dilim ekmek..

Dun 1,5 saat yurudum. Bu sabahta 1 saat yurudum.

Az once tartildim, hiç kilo vermemisim :KK43:

Benim sindirim sistemim bozuk. Siz bunun için neler yapiyorsunuz ?
Form çayi mi içeyim yoksa kayisi felan mi yiyeyim, ne ogrenirsiniz ?

Birde spor olarak ne tavsiye edersiniz ?
Benim sorunle bolgem kalça ve bacaklar, bu yuzden abur cubur yemeyi biraktim. normal yiyorum çunku ust taraftan kilo vermek istemiyorum. Ama malesef boylede zayiflayamiyorum.

Pilates yapsam, fayda olur mu ?

Ben de geldimm. aynı boydayız fındıkkurdu ben de 53,5 kiloyum ama ben 45 olmak istiyorum hayatım boyunca hep çok zayı olmak istedim geçen yaz ilk kez 48 oldum ve nasıl olduysa hemencik aldım kilolalrı geri :KK43:

Bugün ki kahvaltım da
1,5 dilim tam tahıllı ekmek , 1 kk beyaz peynir , 1 haşlanmış yumurta , 1 kaşık acılı ezme, 1 kaşıkta şekersiz çilek reçeli(diyabet için ) , şekersiz çay
kahvaltıyı geç yedim zaten 5 gibi bir daha yerim diye düşünüyorum akşam gene yazarım:KK34:

kızlar kilolarınızı yazdım :KK34: yalnız bana tablo yapmayı öğretebilir misiniz böyle karışık oluyo da

bende az önce meyve yedim

bu sabah bende 54.8 i gördüm:nazar::KK9: ama bu sabahki kahvaltıdan sonra yarına inşallah iyi bir sonuç görürüm:18:

X