Son 7 kilo

sabah 12de uyandım. hiçbir şey yemedim.
saat 2 gibi hamburger+kola
şuan aç değilim umarım acıkmamda :KK70:

tek öğünle geciştirmen metabolizma hızını azaltır benden söylemesi :KK34:

bugünkü menüm dünkü ile aynı:
sabah:special k kraker (66 cal),domates,salatalık,biber
öğle:tavuk sote
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: yağsız mücver

2 saat spor yaptım bir de :KK76::KK52:

thebeauty maşallah diyorum 2 saat nazar değmesinn :KK9:

ben de internette gezinirken bizi şevke getirecek fotolar buldum paylaşim istiyorum;

KAdın 67 kilodan 53e düşerek BİKİNİ mankeni olmuşşş

$Jocelyn-Before-and-After-Back 3.jpg $Jocelyn-Before-and-After-Front 1.jpg $Jocelyn-Before-and-After-Side 2.jpg

Bugun ne yedim :
sabah 1 tane kruasan
oglen yarim tabak makarna
ara .2 bardak çay
aksam 1 kase çorba ve 2 dilim ekmek

tek öğünle geciştirmen metabolizma hızını azaltır benden söylemesi :KK34:

bugünkü menüm dünkü ile aynı:
sabah:special k kraker (66 cal),domates,salatalık,biber
öğle:tavuk sote
ara:şekersiz türk kahvesi
akşam: yağsız mücver

2 saat spor yaptım bir de :KK76::KK52:

Canim iki saat spor yamissin, neler yaptigini ogrenebilirmiyim ?

öğle yemeği akşam yemeği yememiştim . Annemlerde evde yoktu zaten ablam kardeşim felan börek ve sarma yaptık
2 tane gül böreği ve 10 tane felan sarma yedim az önce
yarın baya bi spor yapmayı planlıyorum günlerdir yapmadım :KK50:

Merhabalarr, ben bugun tartıldım 52.9 çıktım 600 gram vermişim.
Ben kendimi çok sıkmadan devam ediyorum diğer türlü diyetimi sütdüremiyorum ve sürekli aklımda bir sonraki öğünü düşünmekten hep karnım açmış gibi oluyor.
sabah kahvaltıya gittik erkek arkadaşımda paylaştık kahvaltı tabağını 12 gibi
saat 6da da ızgara tavuk,fırında yağsız patates,ısmanak yedim 1 dilim ekmekle
üzerine 2 küt bitter çikolata yedim 8 gibi çayla şu an acıktım ama yatıcam artık bir şey yemem bu saatte
he bir de bugün 2 saat falan yürümüşümdür :)

Son düzenleme:
Canim iki saat spor yamissin, neler yaptigini ogrenebilirmiyim ?

1.37 dk ebru şallıyala cardio pilates bunun dışında 17 dk tifanny nin videolarından bir de ayrıca 10 dk karın çalışıyorum canım, toplam iki saati buluyor, ama ben daha önce düzenli spor yapmama rağmen bana bile ağır geliyor bu program, bugün 2. günüm karın kaslarım falan çok ağrıyor:KK1:

öğle yemeği akşam yemeği yememiştim . Annemlerde evde yoktu zaten ablam kardeşim felan börek ve sarma yaptık
2 tane gül böreği ve 10 tane felan sarma yedim az önce
yarın baya bi spor yapmayı planlıyorum günlerdir yapmadım :KK50:

toparlan fındık kurdum yaa, merak ettim alabildin mi haber sözlünden:44:

1.37 dk ebru şallıyala cardio pilates bunun dışında 17 dk tifanny nin videolarından bir de ayrıca 10 dk karın çalışıyorum canım, toplam iki saati buluyor, ama ben daha önce düzenli spor yapmama rağmen bana bile ağır geliyor bu program, bugün 2. günüm karın kaslarım falan çok ağrıyor:KK1:

toparlan fındık kurdum yaa, merak ettim alabildin mi haber sözlünden:44:

evet canım denizdeymiş şaşkın ama hatasını anladı yalvardı :KK1: ama ben yinede hafife almıyorum bunu çünkü geçendede aynısını yaptı ben ortalığı ayağa kaldırdım bana demediğini bırakmadı şimdi benim ne kadar üzüldüğümü anladı o zaman :26:

Normalde sürekli seni seviyorum diyen biri değildir ama ben her fırsatta söylerim o pek söylemez huyudur ama söylediği zamanda bağıra çağıra söyler haykırır yani :KK1: dün gecede ben ona ilk kez sadece görüşürüz dedim kapatıyodum telefonu seni çok seviyorum dedi bendende cevap bekledi çok acıdım ya kıyamam ben ona :KK16:

sabah = 1 tane gül böreği 6 tanede sarma yedim
öğle yemeği yemicem onun yerine 1 avuç kadar çerez var film izlerken yemek istiyorum ama kendime engel olursam yemeyebilirim :KK1:

bende yazım

sabah: tavada çökelekli 1 yumumrta
kakolu fındık ezmesi :KK43:
peynir
şekersiz çay

evet canım denizdeymiş şaşkın ama hatasını anladı yalvardı :KK1: ama ben yinede hafife almıyorum bunu çünkü geçendede aynısını yaptı ben ortalığı ayağa kaldırdım bana demediğini bırakmadı şimdi benim ne kadar üzüldüğümü anladı o zaman :26:

Normalde sürekli seni seviyorum diyen biri değildir ama ben her fırsatta söylerim o pek söylemez huyudur ama söylediği zamanda bağıra çağıra söyler haykırır yani :KK1: dün gecede ben ona ilk kez sadece görüşürüz dedim kapatıyodum telefonu seni çok seviyorum dedi bendende cevap bekledi çok acıdım ya kıyamam ben ona :KK16:

tatlıya bağlanmış olay sevindim canım :KK16: erkekler kendi başına gelmediği sürece bizi anlamıyorlar maleseff, ona da iyi bir ders olmuştur eminim :KK34:

kızlar benim erkek arkadaşımda nihayet 52 kilo oldu. :KK70:
ama aramız bozuk yaa moralim de bozuk off...

senin neyin var tatlım :44: nedir bu erkeklerden çektiğimiz ahh ahh :KK14: neyse topik dışı yeterince konuştum bugünkü menümü veriyorum:KK1:

sabah:special k kraker yarım porsiyon
ara:10 tane kiraz
öğle:kıymalı semizotu, light yoğurt
akşam:taze fasulye yemeyi düşünüyorum

bu arada 400 gram daha gitmiş benden :KK76: tabiki her gün olduğu gibi 2 saat sporum var :KK34:

thebeauty aynen süründürcen önce sonra akılları başlarına geliyo :KK1:

öğle = 1 avuç soslu mısır çerez yedim sonrada kiraz yedim 15-20 tane ancadır

ay azcık esmeye başlasa hava sporumu da yapıcam akşam yapmayı planlıyorum çünkü pc çatı katında yanıyo o yüzden bura şimdi :KK50:

evet bende bugün yediklerimi sıralayim o zaman :)

Sabah:yarım kase sütlü mısır gevreği,bir tane kayısı
Öğlen:bir kase acılı domates çorbası - çorba yapma konusunda hiç iyi sayılmam çabuk çorbanın acılı domatesini kullanıyorum zaten bana göre tek güzel olanıda o ,tavsiye ederim:)

Arkadaşım bir tanıdıktan duymuş,gün boyunca üç kase yemek yeme hakkın var istediğinden yiyorsun bu şekilde bir diyetmiş, işe yaradığını söylüyor onu deniyorum şimdide :) dedim kaseyle pizza hamburger falan olmaz o da zaten olmayacak dedi:) bu fikir hoşuma gitti hanımlar işe yararsa yazarım daha:)

Öğlen:bir kase acılı domates çorbası - çorba yapma konusunda hiç iyi sayılmam çabuk çorbanın acılı domatesini kullanıyorum zaten bana göre tek güzel olanıda o ,tavsiye ederim:)

Arkadaşım bir tanıdıktan duymuş,gün boyunca üç kase yemek yeme hakkın var istediğinden yiyorsun bu şekilde bir diyetmiş, işe yaradığını söylüyor onu deniyorum şimdide :) dedim kaseyle pizza hamburger falan olmaz o da zaten olmayacak dedi:) bu fikir hoşuma gitti hanımlar işe yararsa yazarım daha:)

canım ben artık sağdan soldan duyduğum şeyleri yapmıyorum çünkü ben hep onlar yüzünden kilo aldım ve şimdi cebelleşiyorum verebilmek için bence çok iyi araştır öyle başla :KK34:

valla umarım sende işe yarar ama benim hiç bir diete güvenim kalmadı, daha doğrusu kilo vermesi kolay 3-4 ayda veriyorsun ama önemli olan korumak ve ben verdikten sonra malesef koruyamadım :KK53: hani o yüzden bıraktım diet işlerini, yoğun sporla dengeli beslenerek vermeye çalışıyorum artık...illa diet diyorsan ben en son dukan dieti ile çok güzel kilo verdim, onu bir araştır ama dediğim gibi önemli olan kiloyu vermek değil korumak :KK34:

X