• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 39,9%
  • erkek

OY: 109 52,4%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,8%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    208
Canım biz de sabahlayanlardanız 🥲 gaz konusu şöyle ıkınıp duruyorsa, ağlarken kafası kızarıyorsa gaz sancısı, diyoruz biz
Ya emziriyorum zorla 5 dk emiyor gaz çıkartıyor. Az önce alttan da gaz çıkarttı. Daha ne istiyor gerçekten anlamıyorum. Tek anlayabildiğim nefesi kesilecek kadar çok ağlıyor

Atak haftasına mi girdik naptık biz çocuk sersemlemiyo bile. Sürekli aç gibi sürekli ağlıyor 🫣 ne kadar sürer acaba bu

Benimki 2 saat uyudu simdi uyandi emdi altini degismem lazim cesaretim yok 😢 uyanirsa daha uyumaz

Kızlar ben mi bez bağlamayı beceremiyorum sleepy 1 numara kullanıyorum bebeğim 3 kilo 330 gram bir gecede 4 kere üst değişiyoruz Bebeğim artık ağlamaktan helak oldu elimde Prima 1 numara var bir de onu deneyeceğim 0 numaraya düşmüş olamayız herhalde değil mi Her taktığımda sızdırıyor anlamış değilim

Kızlar ben mi bez bağlamayı beceremiyorum sleepy 1 numara kullanıyorum bebeğim 3 kilo 330 gram bir gecede 4 kere üst değişiyoruz Bebeğim artık ağlamaktan helak oldu elimde Prima 1 numara var bir de onu deneyeceğim 0 numaraya düşmüş olamayız herhalde değil mi Her taktığımda sızdırıyor anlamış değilim
Ben hem ön hem arkayı içe doğru katlıyorum, şu bacaklarına gelen lastikleri de dışına çıkarıyorum bağlarken içte bırakmıyorum. Öyle yapıyorsan bez size uygun değildir bence senlik bişi değildir

Gazı olduğuna nasıl emin oluyoz ya 3 saattir susmuyor bu bebe çığlık kıyamet modda kesin gazdır mı diyoruz
Ben de karnına ayaklarını çektiğinde anlıyorum ama hiç 3 saatlik bir ağlamada yaşamadım Cadı saati gibi bir şey diyorlar İnşallah ondan değildir

Ben hem ön hem arkayı içe doğru katlıyorum, şu bacaklarına gelen lastikleri de dışına çıkarıyorum bağlarken içte bırakmıyorum. Öyle yapıyorsan bez size uygun değildir bence senlik bişi değildir
Kenarlarını Ben de çıkartıyorum , arkasını içe katlamıyorum, önünü de dışa katlayın demişlerdi, içe katlayınca göbeği rahatsız olacak gibi geliyor, Bir de izlediğim videolarda da hep dışa katlıyorlardı önünü, Ben şu an hiçbir yöne katlamıyorum dümdüz yukarıya doğru yapıyorum. Dediğin gibi uygun değil sanırım

Kenarlarını Ben de çıkartıyorum , arkasını içe katlamıyorum, önünü de dışa katlayın demişlerdi, içe katlayınca göbeği rahatsız olacak gibi geliyor, Bir de izlediğim videolarda da hep dışa katlıyorlardı önünü, Ben şu an hiçbir yöne katlamıyorum dümdüz yukarıya doğru yapıyorum. Dediğin gibi uygun değil sanırım
Türk videolar dışarı yabancı videolar içeri katlıyor bana içerisi daha makul geldi 😅 ön arka katlıyorum hep. Bi de başka marka dene bakalım

Cocuk cocuk degil gaz bombası mübarek. 7.30da kalktı emzirdim kıcagıma aldım yatar vaziyette cocuk uyuyor ama sürekli kıvranıyor. Karnınınkarnıma bastırdım bir elimle poposunu bastırıyorum diğer elimle sırtını bastırarak ovalıyorum su saatte oldu ha bire gaz cıkartıyor daha bitmedi gazı. Büyük insan olsa catlar gazdan. Su minnacık bünyeleriyle yazık valla☹️

Evde var bir de onu deneyeyim bebek ilk içine çekmeye bağladığında aklım çıkacak gibi oluyor sonra heralde uyuşuyor :/
Geçmiş olsun bende kantaron yağı sürüyorum 1 gün boyunca her emzirmeden sonra sürdüm etrafı yuvarlak şekilde kesik gibiydi o gün sabahına iyileşti, tepiniyordum her yerim zonkluyordu memeyi verirken. Ertesi gün gümüş kapak taktım sürtünme engellensin diye ama kantaron sürmedim baya iyi oldu. 2 3 gün hiç bir şey kullanmadan göğüs pedine değiyor meme ucu ve acımıyor. Ama dün çok hırpaladı kurudu yatmadan bir kere daha sürdüm. Deneyin sizde

Biz Hasan Beye gidiyoruz gercekten iyi bi doktor. Ben de Kemalpaşadan geliyorum oraya ama daha yakında da iyi bi hastane yok. Topuk kanı dışında kan almadılar bizden
O zaman bizden de almazlar, sizin çok uzakmış, ve evet sizin için en yakın bornova tarafı ama yola çıkmışken istediğin yere gitmek daha iyi tabii, ben özel sigorta araştırıcam bebek için yakınımda olan hastanelere götüreyim hemde devamlı doktoru olsun diye

Hiç dikkat edemiyorum ya. Tatlıya cok düştüm kış sebzeleri asitli metveler mercimek bakliyat fln yemiyorum ama. Bir gözden gecirmem lazım
Tatlı kolay kolay gaz yapmıyor ama salçalı baharatlı tereyağlı şeyler. Kuyruk yağlı kıyma vs bunlar ben yedim hep böyle oldu. Sadece baharatsız salçasız şeyler yiyorum ağırlık olarak

Ana kucağını yer dışında bi yerde kullanmayın deniyor ama yer soğuk geliyor gözüme koltuğa koydum. Yapmam dediğim her şeyi yaptığım bi gün yine günaydın ndjf

Back
X