- 12 Temmuz 2022
- 24.840
- 3
- 89.114
- 528
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizimki de öyle, üstüne bi kat daha attık hatta abartıp gazı baya var çünküinş uyuyabilmişsinizdir. bizim hâlâ devam ediyor. uyuyor yarım saattir falan ama diken üstünde her an uyanabilir
Gazı olduğuna nasıl emin oluyoz ya 3 saattir susmuyor bu bebe çığlık kıyamet modda kesin gazdır mı diyoruzBizimki de öyle, üstüne bi kat daha attık hatta abartıp gazı baya var çünkü
Canım biz de sabahlayanlardanız gaz konusu şöyle ıkınıp duruyorsa, ağlarken kafası kızarıyorsa gaz sancısı, diyoruz bizGazı olduğuna nasıl emin oluyoz ya 3 saattir susmuyor bu bebe çığlık kıyamet modda kesin gazdır mı diyoruz
Ya emziriyorum zorla 5 dk emiyor gaz çıkartıyor. Az önce alttan da gaz çıkarttı. Daha ne istiyor gerçekten anlamıyorum. Tek anlayabildiğim nefesi kesilecek kadar çok ağlıyorCanım biz de sabahlayanlardanız gaz konusu şöyle ıkınıp duruyorsa, ağlarken kafası kızarıyorsa gaz sancısı, diyoruz biz
Al benden de o kadar bu saat oldu hala hiç uyumadıAha benimki bugub deli cikmazsam daha da cikmam
Ikınıyor karnını çekiyor diye anlıyorum benGazı olduğuna nasıl emin oluyoz ya 3 saattir susmuyor bu bebe çığlık kıyamet modda kesin gazdır mı diyoruz
Ben hem ön hem arkayı içe doğru katlıyorum, şu bacaklarına gelen lastikleri de dışına çıkarıyorum bağlarken içte bırakmıyorum. Öyle yapıyorsan bez size uygun değildir bence senlik bişi değildirKızlar ben mi bez bağlamayı beceremiyorum sleepy 1 numara kullanıyorum bebeğim 3 kilo 330 gram bir gecede 4 kere üst değişiyoruz Bebeğim artık ağlamaktan helak oldu elimde Prima 1 numara var bir de onu deneyeceğim 0 numaraya düşmüş olamayız herhalde değil mi Her taktığımda sızdırıyor anlamış değilim
Ben de karnına ayaklarını çektiğinde anlıyorum ama hiç 3 saatlik bir ağlamada yaşamadım Cadı saati gibi bir şey diyorlar İnşallah ondan değildirGazı olduğuna nasıl emin oluyoz ya 3 saattir susmuyor bu bebe çığlık kıyamet modda kesin gazdır mı diyoruz
Kenarlarını Ben de çıkartıyorum , arkasını içe katlamıyorum, önünü de dışa katlayın demişlerdi, içe katlayınca göbeği rahatsız olacak gibi geliyor, Bir de izlediğim videolarda da hep dışa katlıyorlardı önünü, Ben şu an hiçbir yöne katlamıyorum dümdüz yukarıya doğru yapıyorum. Dediğin gibi uygun değil sanırımBen hem ön hem arkayı içe doğru katlıyorum, şu bacaklarına gelen lastikleri de dışına çıkarıyorum bağlarken içte bırakmıyorum. Öyle yapıyorsan bez size uygun değildir bence senlik bişi değildir
Türk videolar dışarı yabancı videolar içeri katlıyor bana içerisi daha makul geldi ön arka katlıyorum hep. Bi de başka marka dene bakalımKenarlarını Ben de çıkartıyorum , arkasını içe katlamıyorum, önünü de dışa katlayın demişlerdi, içe katlayınca göbeği rahatsız olacak gibi geliyor, Bir de izlediğim videolarda da hep dışa katlıyorlardı önünü, Ben şu an hiçbir yöne katlamıyorum dümdüz yukarıya doğru yapıyorum. Dediğin gibi uygun değil sanırım
Geçmiş olsun bende kantaron yağı sürüyorum 1 gün boyunca her emzirmeden sonra sürdüm etrafı yuvarlak şekilde kesik gibiydi o gün sabahına iyileşti, tepiniyordum her yerim zonkluyordu memeyi verirken. Ertesi gün gümüş kapak taktım sürtünme engellensin diye ama kantaron sürmedim baya iyi oldu. 2 3 gün hiç bir şey kullanmadan göğüs pedine değiyor meme ucu ve acımıyor. Ama dün çok hırpaladı kurudu yatmadan bir kere daha sürdüm. Deneyin sizdeEvde var bir de onu deneyeyim bebek ilk içine çekmeye bağladığında aklım çıkacak gibi oluyor sonra heralde uyuşuyor :/
O zaman bizden de almazlar, sizin çok uzakmış, ve evet sizin için en yakın bornova tarafı ama yola çıkmışken istediğin yere gitmek daha iyi tabii, ben özel sigorta araştırıcam bebek için yakınımda olan hastanelere götüreyim hemde devamlı doktoru olsun diyeBiz Hasan Beye gidiyoruz gercekten iyi bi doktor. Ben de Kemalpaşadan geliyorum oraya ama daha yakında da iyi bi hastane yok. Topuk kanı dışında kan almadılar bizden
Gerçekten dedikleri gibi emzirmeden kaynaklı sanırım neyse ki gaz yapmıyor bebeğeBen de oyleyim normalde de cok severim simdi emzirdikce sabah ogle akşam yesem bıkmıyorum
Tatlı kolay kolay gaz yapmıyor ama salçalı baharatlı tereyağlı şeyler. Kuyruk yağlı kıyma vs bunlar ben yedim hep böyle oldu. Sadece baharatsız salçasız şeyler yiyorum ağırlık olarakHiç dikkat edemiyorum ya. Tatlıya cok düştüm kış sebzeleri asitli metveler mercimek bakliyat fln yemiyorum ama. Bir gözden gecirmem lazım