- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
Amin canım, sağol.Sağol canım benim darısı seninkinin başına sıkıntısız gönlüne göre halledersin inşallah :))
Kına olayı ayrı bi telaşe o yüzden hiç girmeyeceğim benim ailede öyle bi istek yok bi kaç arkadaş yap dedi ama benim hevesim yok yani...
Yapacak olsam cafe tarzı bir yerde yapacaktım ama kurtuldum o dertten dediğin gibi çağırsan dert çağırmasan dert gelen düğüne gelsin :))
Senin kizlarin var biliyordum. Eee fatmayla seninki de hayirli olsun insallah.Aman şekerim yokevleneli 10 sene oldu zaten
Benim de oğlanın sünnet düğünü var, kurban bayramının 4. Günü inşaallah.
Onun ki de sünnet düğünü :)))O ara bi suru yas pasta yedim. Kendilerine selamlarimi gonderiyorum.
Fatmayi anladim sunnet dugunu de seninki ne dugunu sab. Yoksa evleniyor musun.
Senin kizlarin var biliyordum. Eee fatmayla seninki de hayirli olsun insallah.
Buna gore cok guzel bir espirim var.
Genclerin onunu kesmeyin.
Senin kizlarin var biliyordum. Eee fatmayla seninki de hayirli olsun insallah.
Buna gore cok guzel bir espirim var.
Genclerin onunu kesmeyin.
Evet bizde de aynı, 3 yaşında halletmiştik biz o işiBenimkiler sünnet olalı çok oldu kaçtı o tren
Kurtulmussunuz eglencesi kalmis.Benimkiler sünnet olalı çok oldu kaçtı o tren
beğendim espriyi, (burda buton da var ama birde sözcükle ifade edeyim dedim)
Benim bir kız bir oğlan ikizlerim, birde 1 yaş küçük kızım var canım, 3 taneler uşaklar
Sağol canım,Kurtulmussunuz eglencesi kalmis.
sab . bunu begendi.
Allah bagislasin , ohh ne guzel ben de bir tane yok.Bos kume
zeyna en son bana koca buluyordu da ben istememistim.
Gorusuruz fatma yarin ilk seni gorecegim burada.Kızlar şarjım bitiyor ben kaçıyorum yarın görüşürüz öptüm sizi....
İyi geceler
Anam çok uzakda türkiye ye dönse neden olmasın çöpçatanlık yapardık var mı sağında solunda münasip biri... Ben bursalı tavsiye etmem
Ay bende akşama kadar aç bekleyeyim de kilolar gitsin diyordum neyse bakayım nasıl olacakzeyna en son bana koca buluyordu da ben istememistim.
Gorusuruz fatma yarin ilk seni gorecegim burada.
Iyi geceler.
Yok anacım burda da, şimdi birini bulsam irdeler durur bu kız, yok burcu neydi, onu beğenmez ay burcunu sorar, oda olmadı güneş burcu der, sonraa dolunaydı hilaldii..Anam çok uzakda türkiye ye dönse neden olmasın çöpçatanlık yapardık var mı sağında solunda münasip biri... Ben bursalı tavsiye etmembekar kalsın daha iyi
Konya'lidan baskasinaAnam çok uzakda türkiye ye dönse neden olmasın çöpçatanlık yapardık var mı sağında solunda münasip biri... Ben bursalı tavsiye etmembekar kalsın daha iyi
Yarin gece 12 de burada bulusuyoruz o zaman.Ay bende akşama kadar aç bekleyeyim de kilolar gitsin diyordum neyse bakayım nasıl olacak
Iveettt beni ne guzel tanimissin. + Cin burcuna da bakarim.Yok anacım burda da, şimdi birini bulsam irdeler durur bu kız, yok burcu neydi, onu beğenmez ay burcunu sorar, oda olmadı güneş burcu der, sonraa dolunaydı hilaldii..vazgeçtim, bekar kalsın
Onu farkettim zaten,Sizi ciddiye davet ediyorum. Ohom ohom.
1 kilo =7000 kalori ise yarim =3500 kalori.
Bir tabak pirinc pilavi 330 kalori civarlarinda.
Bir dilim peynirli borek 260 kalori
Yani bu alinan kilolar gercekci degil. Yani nasil olsa kilo aldim o zaman yiyeyim dememiz icin vucudumuz bize kumpas kuruyor.
Bak onu eklemeyi unutmuşumIveettt beni ne guzel tanimissin. + Cin burcuna da bakarim.
Sab. balkon konusmasi yapiyor kizlar.Onu farkettim zaten,
Ben düşürmeye çalışıyorum o çıkarmaya çalışıyor, kim daha inatçıymış görürüz