Şoktayım,kötüyüm,hiç beklemiyordum ondan

Bana da biraz boşboğazlık gibi geldi. Ben de 33 yaşındayım benim de karşı tarafın şartlar nedeniyle biraz ağırdan aldığı bir ilişkim var. Bazen arkadaşlarla sevgilim hakkında öyle konuşmalar yapıyorum ki konuşmalarımı duysa aynen sizin gibi bitirir. Ama sevmediğimden mi hayır çok ta seviyorum. Bazen çok samimi olmadığım biri soruyor evlilik var mı diye yok ya korkuyorum galiba evlilikten diyorum, şu anda düşünmüyorum diyorum v.s ama aslında tam tersi :) bence kendisini ifade etmesi için en azından bir şans verseydiniz sonra isterseniz yine bitirirdiniz.

Zaten onunda pek açıklamak talebi olmadı ,bır kez arayıp degıstırdı durumunu,hoş açıklasada tekrar guvenememki

Alışmışız ağlayan sızlayan hemcinslerimize, yerinde hareket eden tuhaf geliyor demek ki...

Tebrikler, şu konuşma size ait olsaydı, o bunları okusaydı her ne yapacaksa siz de onu yapmışsınız.

Bunları yazan bir kadın olsaydı ne sıfatlar yazılırdı, akla neler gelirdi, neler yakıştırırdı size.

Bunu böyle yorumlamalı, ayakları yere sağlam basan kadınlara destek olmalıyız.

Aldatılmış, şiddet görmüş, ezilmiş kadınların yanında yer alıyoruz, ahlamalar, vahlamalar.

O safhaya gelmeden gereğini yapan kadına şapka çıkarılmalı bu durumda...

Adamın yazdıklarına gerekçeler arayanlar olmuş.

Çoğu onun bile aklına gelmemiştir eminim ama eğer makul bir sebebi olduğunu iddia ediyorsa...

Yaptığı saçmalığı kendi açıklasın, izah edebilirse etsin abesle iştigalini, siz tavrınızı koruyun...

Tamamen aynı dusuncedeyız

acaba ablasının arkadaşı diye evlilik fikrini abla duymasın diye mi öyle dedi? aklıma bu geldi ilk..
ama kızıp ilişki durumunu değiştirmesi çocukça ve gereksiz olmuş..
affetmem demişsiniz.. en doğrusunu siz bilirsiniz.. ama açıklamasına izin verseniz..
bazen sandığımız gibi olmayabiliyor..

Sizlerden güçlü durmak ıcın destek ıstıyorum arkadaslar,tek gram gözyaşı dokmedım,arayan arkadaslara bosver dedım gorunce ılışkı durumunu,ama benim elim daha henüz gıtmemısken onun boyle yaparak tepkisini koyması ayrı mevzu zaten,sadece aptal gıbıyım,gun ıcınde aptal bır gülümsemeyle dolaştım....

Aramasına cevap vermemenizle ilişki durumu hemen değişiyorsa konuşmada yazdıkları samimiymiş derim.
Ayrılmanız en doğrusu olmuş.
Karşınızdaki insan sizin gibi bakmıyormuş demek ki, akışına bırakmış, keyfini sürüyormuş.

Aynı sebebı dusundum,zaten oyle bır talebı olmadı bana,ama aılesınden sakladığı anlamına gelıyor bu kı bu daha da ayıp,ıkı ay sonra nısan ıstıyordu

Kesınlıkle haklısınız

Kenidini bilen biri senin yaptigini yapardi.
Arkandan seni kücültüp iki yüzlülük yapmis,ädahasi yok.

Zaten onunda pek açıklamak talebi olmadı ,bır kez arayıp degıstırdı durumunu,hoş açıklasada tekrar guvenememki

tebrik ederim ağlayıp sızlanmadan noktayı koymuşsunuz.
okuduklarınız hoş şeyler değil. henüz düşünmüyorum demenin de bir adabı vardır.
sizinle konuşup ilişkiyi kurtarmak yerine, bu kadar çabuk ayrılığı kabullenmesi de tuhaf.

Belliki görmeni istemis o da bitirme cabasndaymış. Bizim yaptığımız en kötü hata asla yanlıs yapmaza bağlamamız bu da bizi körlestiriyor... g.olsun daha geç görmemssn en azından ... bi süre sonra gecer... geriye takılma cnm. Karekterl i kıszın..

Aynı sebebı dusundum,zaten oyle bır talebı olmadı bana,ama aılesınden sakladığı anlamına gelıyor bu kı bu daha da ayıp,ıkı ay sonra nısan ıstıyordu

ailesinde mesela ablası densiz bi tip olabilir iş bozan cinsten belki korktu.. önce hayırlısı demiş sonra laf uzayınca kaçamak cevap vermiş sanki.. ya kusura bakmayın avukatı gibi konuşmayı sevmem ama öyle güzel gidiyormuş ki herşey ben bile yalan olması ihtimaline üzüldüm.. hala belki değildir diyorum.. ama öyle ise de çok güçlü biri olduğunuzu düşündürdü yazdıklarınız.. evlenip bi 10 yıl emek verip başını duvara vuranları düşünüp kendinizi şanslı saymaktan başka teselli göremiyorum.. hayırlısı böyle imiş..

Neresi güzel pardon? Adam masallarla avutuyor Konusahibini, bumu güzel? Salakca bi coolluk taslamak icin yapilan bi yazismada olsa, cok kücük düsürücu bisey, hernekadar kisiler tanismiyr olsa bile...

bana göre yazışmanın tek mantıklı açıklaması bu yorumdur.

Bence olay ne biliyor musunuz
bildiğiniz erkeklik egosu yapmış
ya ben onu sallamıyorum onun gibi kızlardan elimi sallasam ellisi falan filan..
ama samimi bir insan olsa yapar mıydı hayır....sevmesine seviyordur da işte adamda iş yok üzgünüm...
yani ben mutluyken öyle kalbim küt küt atarken adam tınlamıyormuş aslında diye düşünüp boşa üzülmeyin onlar sadece laf bence...ama karaktersiz o ayrı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…