Şoktayım,kötüyüm,hiç beklemiyordum ondan

Bn de ınan çok üzüldüm ama napalım ,sebebı ne olursa olsun,askım meskı geçitim,her daim yannda olan bırı ıcın bu denmezdı,ben bıle bu kadar olay sonrasında konuyu açarken bıle guzel bahsettım,saygıyla sevgıyle andım ılışkıyı,bana olmasa bıle ılışkımıze saygısı olmalıydı

Uzulmekten zıyade hala şaşkınım,o kendıne yaptı bana degıl,ben eksılmedım kı,ama boyle karakterde çıkmasına üzüldümüzüldüm

canım onun mesajlarını okuyunca içim acıdı senin adına üzüldüm Allah yardımcın olsun işin zor.

canım onun mesajlarını okuyunca içim acıdı senin adına üzüldüm Allah yardımcın olsun işin zor.
Hayalkırıklıgı yaşadım işte,bır de nısan nişan dıye tutturdu ,çevredekilere iliskiyi söylemek durumunda kaldım,ama ben uzulecegıme ıkı gun sorar susarlar,ne dıyeyım,Allah tren kazasından korusun

tren kazası ne oluyor canım

nişan diye şimdi mi tutturdu yani sen ayrılmaya karar verince mi

Elbette çıkacaktır,ancak ıyı bır hayat dersı oldu bu bana,her zaman bır gözün açık olacak hayatta
canım ben genelde gözü açık olmaya çalışıyorum birşeyler buluyorum mutlaka fakat sürekli erkeği araştırmakta bunaltıyor paranoyak yapıyor bakıyorum güvenemiyorum da ne bileyim insan ne yapacağını şaşırıyor.

Beni güvendim de ne oldu,sanırım şans ısı bunlar,dogru ınsan olmalı,degılmıs,saglık ölsün.bulduğun an kac sende,devamı gelıyor

Beni güvendim de ne oldu,sanırım şans ısı bunlar,dogru ınsan olmalı,degılmıs,saglık ölsün.bulduğun an kac sende,devamı gelıyor
bir kere salaklık ettim kaçmadım hayatımın en büyük hatası keşke kaçsaymışım neyse ki artık yok hayatımda salahana işte

bir kere salaklık ettim kaçmadım hayatımın en büyük hatası keşke kaçsaymışım neyse ki artık yok hayatımda salahana işte
Olan zamana oluyor ıste,gecmıs gıtmış artık,önüne bakman lazım,hıc üzülme canım,kendıne yapan yapar,sana bışııı olmaz,aslanlar gıbı ayaktasın bak

Size olan tavrını liseli bebeler gibi ilişki durumunu değiştirerek ortaya koyan birisi "biri var ama çok da yüz vermiyorum aslında" diye artistlik taslamaya kalkmış olabilir evet.

Ama rencide etmektir bunun adı, sineye çekmediğiniz için tebrik ederim. Keşke herkesin kendine saygısı olsa sizin gibi.

Olan zamana oluyor ıste,gecmıs gıtmış artık,önüne bakman lazım,hıc üzülme canım,kendıne yapan yapar,sana bışııı olmaz,aslanlar gıbı ayaktasın bak
Allah a şükür gerçekten ilahi adalet denen bir şey var ve başıma öyle şeyler geldiki tüm bunların başıma gelmesindeki keramet bu salağın gerçek yüzünü görmem oldu. aptal aşıktım salak kafam neyine aşık olduysam

Canım dertleşmek ıcın konu actın madem bak bence sen COK SANSLISIN ve Allah'ın sevdıgı kulusun...Ex kocamla aynı senın dedıgın gıbı mutluyduk delı gıbı asıktık sevıyorduk herkes bıze ne yapıs yapıssınız bu ne ya der kızardı sabah 4e kadar msnde konusur ıs cıkısları bulusur otobuse bınınce aramaya baslar sabahlardık..Noldu 10. ayda evlendık o asktan gözu kör halımızle...İkiz gıbıydık yasadıgımız hersey tum zevklerımız aynıydı 2,5 yıl muhtesem bı evlılık yasadım hastayken bana corbalar mı yapmadı,evı mı supurmedı,ben aglarken aglardı,sımsıkı sarardı elmayra gıbı..el ustunde tuttu benı sonra bebek kararı verdık sevgıyle ..ne mı oldu..Ben hamıle ve hassastım ve her gece ''Allah'ım kocam o kadar ıyı bır ınsan kı lutfen onu benden alma ıyıler cok yasamaz lutfen bebegımızı görebılsın''dıye dualar ederken bı anda bı sımsek caktı senın gördugun bu yazı yerıne ben de canımlı bı mesaj gördum hamılelıgımın 6.ayındaydım 4 aydır eskı evlı sevgılısıyle karılarını kocalarını cekıstırdıklerını ogrendım hooppp herşey tepetaklak oldu..Mesela o dönem bebegım 1 aylık olsaydı ben o sınırle kosarak aldırmaya gıderdım ..Öyle bı zamanda ögrendım..Anlıyor musun?
Sen yolun basından döndugun ıcın cok sanslısın tavız verme bence..Gerçi erkekler genelde erkek arkadaslarına hava atmak ıcın böyle cumleler ederler bana öyle bı muhabbet gıbı geldı hava atmıs kadına sadece ..Kanıtlaması ıcın senı ıstemesı nışanlanması falan lazım ama sen koydugun tavrı uzun zaman surdur bak bakalım gercekten sevıyorsa ugrassın..
UMMADIGIN TAS BAS YARAR...Bu da bıze ders olsun oyle herkese guvenmemek gerek..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…