Şoktayım,kötüyüm,hiç beklemiyordum ondan

1,5 yildir mi birliktesiniz daha uzun zamandir mi?

Çok doğru bi karar vermişsiniz.Kimse için gururu hiçe saymaya değmez.

Hala abarttığınızı hem de çok abarttığınızı düşünüyorum.
Beni nasıl böyle lanse eder,beni küçülttü,beni aşağıladı dediğiniz nedir ? Evlenmeyi düşünüyorum dememesi mi ?
O konuşmayı okurken ne bulmayı düşünüyordunuz ? Ablacım bu seferki bambaşka,ona aşığım,gözüm başkasını görmüyor,evet dese bugün evlenirim...Gibi şeyler mi ? Ne bulmayı umdunuz hakikaten ?
Bir de erkek arkadaşınız tarafından bakın mesela...Telefonunu karıştırıp özel mesajlarını okuyan,saçma sapan bir sohbetten aşağılandığı sonucunu çıkaran,evlenme meraklısı tripli biri gibi görünmüşsünüzdür.
Açıklama olarak da söyleyebileceği fazla birşey yok.Valla billa evlenicem seninle diye yalvaracağını hiç sanmıyorum.

hissettiklerinizde çok haklısınız, ben olsam bende sizin gibi davranırdım. çok itici ya ne kadar aptalca, tutarsız bir davranış ve ne ne biçim bi konuşma şekli. açıklaması ne olabilir ki bunun... kendini çapkın, bağımsız, özgür ruhlu göstermeye çalışmış, bu ilişkide seven değil sevilenim, yarın ne olacagı bilinmez havası yaratmış... peki ama neden?
belki bunlar gerçek duyguları değil, o zaman hangi sebeple böyle konuştu? neden karşı tarafa ilişkinizi size yansıttığından farklı yansıtma ihtiyacını duydu? bunun bence sizi rahatlatacak bi açıklaması olamaz. diğer ihtimalde size söylediklerinde değil de onunla konuşurken söylediklerinin gerçek düşünceleri olması...
üzerine gidin bu konunun bence.

Birbirinizin en iyi arkadaşıymışsınız.Lütfen bu arkadaşlığa bir şans ver.Erkekler geç olgunlaşır ergen gibi konuşmuş.Sen haklısın ama onlarda beyin başka çalışıyor.Daha temkinli olursun ileride ama geçen senelerin boşa gitmesin.Birbirinizi sevdiğiniz belli.
Genelde pek erkeklere acımam ama bir his midir bilmem konuşman gerekli gibi geliyor:)

Ben kendimi kötü aşağılamış hissettim,askere gitti bekledim.işsiz kaldı yanında oldum,ne zaman arasa kostum,hasta oldu basında bekledım,oyle ozverıde bulundum kı saygıyı hakettıgımı dusunuyorum,hanı lay lay lom bir ilişki olmadı bu,eski ilişkilerimden biri olsa neyse ama çok emek verdım,saygıyı gıyabımda bıle hakettıgımı dusunuyorum

Hepsine katılıyorum,uzerıne gıtmek konusu harıc,aynen dusuncelerımı yansıtmıssınız

gecmıs olsun.

bu dünyada herkes hakettiğini alsaydı ohooooooo

ben sizin yerinizde olsam hava mı atıyor veya ciddi mi olduğunu öğrenmeye çalışırdım hele de bana güven veren bi insansa eğer.kaldı ki erkekler böyle hava atmaya bayılırlar

ben sizin yerinizde olsam hava mı atıyor veya ciddi mi olduğunu öğrenmeye çalışırdım hele de bana güven veren bi insansa eğer.kaldı ki erkekler böyle hava atmaya bayılırlar

Ya hava atmasi daha berbat! Adam resmen ben özgür adamim hala havalarinda yani kendini sahipli göstermemeye calisiyor etrafina muhtemel kismetleri kapatmamak icin

Engelledım heryerden,ben bu adamı askerde altı ay bekledım,yüksek lisans yaptı,issizdi,derdını saatlerce dinledim,aldığı Gül'ü bıle bır senedir saklıyordum
Ayy kıyamam hayırlısı olsun çok uzuldum ama bana seni seviyor gibi geldi sen onu anlayıp dinlemeden silince oda sana kızmış bence oyızden aramıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…