Çokkkk üzgünüm,fikirlerinizi almak ıcın actım konuyuYa işte boşboğazlık yapmış..
Cidden öyle düşünse belli olur bi şekilde..
Ama tabi siz daha iyi bilirsiniz
Insanin baskasina söylediklerinle insani degerlendirmemek lazim bence, onun bilmesini istememistir o an, boyle ciddi bir konuyu bilmesini istememistir yada o an kisa kesmek istemistir. Nebileyim bursuru sey geliyor aklima, anlattiklariniz okadar guzelsikihic konduramadim. Tabiki suphelenmekte haklisiniz ama size o güveni veriyormu yada vermiyormu onu sorun kendinize
Ilişkinizi bitirecek birşey görmedim. Sandım ki o kadınla ahlak dışı bir yazışma var.
Kadın laubali olabilir, sevgiliniz ilişkiniz hakkında konuşmak istemiyor olabilir. Kısa kesmek istemiştir belki.
Bizler bu konuda hassasız fakat erkekler düz oluyor. O an ilişkisi hakkında olumsuz konuşmanın sizi ne kadar kötü hissettireceği aklına bile gelmemiştir emin ol
Merhaba ,
Öncelikle kendimi tanıtayım,33 yaşındayım,yaklaşık bir buçuk yıllık bir ilişkim vardı, dün itibariyle sonlandırdım....
Kendisiyle hiç bir problemimiz yoktu,yaşımız gereği ciddi bir ilişki içindeyiz dedik,aşık olduk,sevdim, sevildim...bensiz bir yere gitmeyen,gitmek istemeyen,günde en az beş defa arayan ve her defasında bana dünyanın en şanslı erkeği olduğunu söyleyen biriydi,ailelerimiz tanışmadı ancak ikimizin ailesi de bizleri biliyor,hatta telefonda onların yanında konuşuyor,selam yolluyor,alıyorduk,,biz birbirimizin en yakın arkadaşıydık..daha öncede ilişkilerim oldu ancak bu kadar iyi anlaştığım hiç kimse olmadı,birbirimizi hiç kırmadık,incitmedik,herşey mükemmel gidiyor sanıyordum ve daha bir gece önce beni bundan daha fazla sevmenin mümkün olmadığını söylüyordu...
Birbirimizi kısıtlamadık hiç ama zaten ayrı gayrıda bişey yapmak içimizden gelmiyordu,zamanında facebook açmış hatta profil resımlerımızı birbirimizle olan resımler koyup degıstırmemıstık,hatta cocukta olsun dıye gülüp ilişki durumu bile yapmıştık,şifrelerimizi değiştirmedik ancak ben hiç kontrol etmedim onunda ettiğini sanmıyorum,güveni problemimiz yoktu zaten..
Dün akşam oyun oynarken canım bitti,aşkım can yollasana dedim,sen girip kendin yollasana dedi,unutmuştum şifreyı tekrar verdi,mesajlarına da bakarım dedım saka yollu,bak bak dedi,neler var neler hemde dedi güldük,girip çıkacaktım o sırada tanıdığım bır sıma gordum,mesajlasmıslar,bız aynı şehırdeyız,şeytan dürttü okudum,en son gelen mesaj zaten,aralarında bir konusma geçmış,bayan evli ve ablasının en yakın arkadası,kendisininde çocukluk arkadaşı...okuyunca Şok oldum...bu adam her fırsatta evlenelim diyen ve bu mart ayında nişanlanmak isteyen adamdı,şimdiye kadar tek bir falasını görmedim,en çokta bu yaraladı beni..
-Benim daha bi kac senem var Aceleye gerek yok,manyakmıyım ?
Devam mı hala o kızla
Devam devam abla
-İyi iyi sonu güzel olsun,
En azından bu uzun sürdü Hadi bakalım
-Ben henuz ciddi bi sey dusunmuyorum Ayrica daha uzunlarida olmustu Sen denk gelmemişsin
-Düşünürsün sonra alışkanlıklar başlayınca
-Hayirlisi bakalim ya
Şu an soktayım,bu mesajları gönderıp bir daha golgesını dagı hayatımda ıstemedıgımı belırten bır mesaj yazdım,aradı bir kez sonrada abarttıgımı,o kadına cıddı olmadıgını yazan mesajlar gonderdı,sonra engelledım heryerden,biz kıme guvenıcez?bu nasıl bır sınav?
Daha da kötüsü,aklımda aileye yakın olması sebebiyle boyle konuştuğu gelıyor,demek ki ailesine de boyle söylemıs dıyorum,oyle takılıyorum dems gıbı
Aynen,gecıstırmek ıcın bın bır cümle kurulurdu,kadın uzun sürdü maşallah dıyor,daha uzunlarıda oldu dıyor,bakıcaz artık ,zamana bıraktık vs dese zaten onemsemezdım,bır de kendı ısrarı ediyordu nişan içinBen katılmıyorum. İlişki hakkında konuşmak istemeyen adam sevgilisine kurduğu cümlelerin tam tersini kurma ihtiyacı hissetmez bir başkasına.
İnsanın içinde ne varsa başkasına da onu aktarır. Ne gibi bir düşüncesi olabilir hissettiklerini saklama konusunda?
Sevgilisine söylediği gibi, "Seviyorum abla, ciddi düşünüyoruz, hayırlısı" demek yerine, yeeak yaa ben ciddi düşünmüyorum diyenden hayır gelmez.
Bu tip bir adamın her söylediğinden şüphe ederim.
Ama erkek arkadası degıl ki,her gun evılerıne gören çok yakın aile dostu..biraz hava yapmış sanki arkadaşına abartmışınız gibi geldi bana
Aynen,gecıstırmek ıcın bın bır cümle kurulurdu,kadın uzun sürdü maşallah dıyor,daha uzunlarıda oldu dıyor,bakıcaz artık ,zamana bıraktık vs dese zaten onemsemezdım,bır de kendı ısrarı ediyordu nişan için
Pes!Daha da beteri bır kez aradı,msj attı açıklama ıcın,o an donmedım,zaten ne dıyecektı,akabınde ilişki durumunu degıstırmıs
Güya yılbaşında tanışacaktık birde,şimdi hangi açıklaması tatmın edecek ki dınleyeyım..zaten oyle bır gayretide yokAynen öyle..Doğru düşünüyorsun..Bu tipler böyledir.
Zaten bişey olmasa, seni çoktan tanıştırırdı ailesiyle emin ol.
olsun. bence bu kadar küçük bişey için bir ilişki bitmemeli.Ama erkek arkadası degıl ki,her gun evılerıne gören çok yakın aile dostu..
Engelledım heryerden,ben bu adamı askerde altı ay bekledım,yüksek lisans yaptı,issizdi,derdını saatlerce dinledim,aldığı Gül'ü bıle bır senedir saklıyordumPes!
Başta sizi teselli edecek ne söyleyebilirim diye düşündüm ama, bu da tuz biber oldu...
Boşboğazca bir konuşmadır belki diyemiyorum ben çünkü, öyle olsa, kısmet dersin, bakalım gelecek ne gösterir dersin... Ama oradaki cümleler, sahiplendim, yol arkadaşım dediğin insan için kurulabilecek cümleler değil ki üzerine ilişki durumunu da değiştirince daha da netleşti bende bir şeyler... Çok ani olduğu için kabullenmeniz güç olacak ama başınız dik durun, hiç bir şekilde muhattap olmayın Facebook'unu da kontrol etmeyin bence. Çok zor biliyorum ama engelleyin hatta oradan...
Sabırlar diliyorum.
Güya yılbaşında tanışacaktık birde,şimdi hangi açıklaması tatmın edecek ki dınleyeyım..zaten oyle bır gayretide yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?