Şoktayım,kötüyüm,hiç beklemiyordum ondan

Daha da kötüsü,aklımda aileye yakın olması sebebiyle boyle konuştuğu gelıyor,demek ki ailesine de boyle söylemıs dıyorum,oyle takılıyorum dems gıbı

Adamda neymiş boyle yalancıymış..
yokk be abla benım daha ne uzun ilişkilerim oldu..demesi...
kaş yaparken göz cıkardı s*lak...

Ben katılmıyorum. İlişki hakkında konuşmak istemeyen adam sevgilisine kurduğu cümlelerin tam tersini kurma ihtiyacı hissetmez bir başkasına.

İnsanın içinde ne varsa başkasına da onu aktarır. Ne gibi bir düşüncesi olabilir hissettiklerini saklama konusunda?

Sevgilisine söylediği gibi, "Seviyorum abla, ciddi düşünüyoruz, hayırlısı" demek yerine, yeeak yaa ben ciddi düşünmüyorum diyenden hayır gelmez.
Bu tip bir adamın her söylediğinden şüphe ederim.

Daha da beteri bır kez aradı,msj attı açıklama ıcın,o an donmedım,zaten ne dıyecektı,akabınde ilişki durumunu degıstırmıs

Erkek arkadasin kac yasinda canim? Hic olgunca degil kadina söyledikleri, sanki iliskinizi ciddiye bile almiyormus gibi konusmus

Daha da kötüsü,aklımda aileye yakın olması sebebiyle boyle konuştuğu gelıyor,demek ki ailesine de boyle söylemıs dıyorum,oyle takılıyorum dems gıbı

Aynen öyle..Doğru düşünüyorsun..Bu tipler böyledir.
Zaten bişey olmasa, seni çoktan tanıştırırdı ailesiyle emin ol.

biraz hava yapmış sanki arkadaşına abartmışınız gibi geldi bana

Aynen,gecıstırmek ıcın bın bır cümle kurulurdu,kadın uzun sürdü maşallah dıyor,daha uzunlarıda oldu dıyor,bakıcaz artık ,zamana bıraktık vs dese zaten onemsemezdım,bır de kendı ısrarı ediyordu nişan için

Terbiyesiz. Cidden bu noktadan sonra hiç bir söylediğine güvenilmez. Sevgisi de dahil.

Daha da beteri bır kez aradı,msj attı açıklama ıcın,o an donmedım,zaten ne dıyecektı,akabınde ilişki durumunu degıstırmıs
Pes!
Başta sizi teselli edecek ne söyleyebilirim diye düşündüm ama, bu da tuz biber oldu...
Boşboğazca bir konuşmadır belki diyemiyorum ben çünkü, öyle olsa, kısmet dersin, bakalım gelecek ne gösterir dersin... Ama oradaki cümleler, sahiplendim, yol arkadaşım dediğin insan için kurulabilecek cümleler değil ki üzerine ilişki durumunu da değiştirince daha da netleşti bende bir şeyler... Çok ani olduğu için kabullenmeniz güç olacak ama başınız dik durun, hiç bir şekilde muhattap olmayın Facebook'unu da kontrol etmeyin bence. Çok zor biliyorum ama engelleyin hatta oradan...
Sabırlar diliyorum.

Tipik erkek tavrı bence.
Senin ayaklarına kapanır, başkası sorunca "yok yeaaa ne evlenmesi" der.

of yine aynı erkek tipleri..ne oluyor ya aldatma bunların kanına işlemiş..inanın yabancı erkekler bu kadar çapkın değil..

Ama erkek arkadası degıl ki,her gun evılerıne gören çok yakın aile dostu..
olsun. bence bu kadar küçük bişey için bir ilişki bitmemeli.
verilen emeklere geçen zamana yazık sevginize yazık.
bence bi konuşun derim :)

Tebrik ediyorum kararlılığınızdan ötürü. Hakkınızda hayırlısı olsun üzülmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Engelledım heryerden,ben bu adamı askerde altı ay bekledım,yüksek lisans yaptı,issizdi,derdını saatlerce dinledim,aldığı Gül'ü bıle bır senedir saklıyordum

Güya yılbaşında tanışacaktık birde,şimdi hangi açıklaması tatmın edecek ki dınleyeyım..zaten oyle bır gayretide yok

Bırak olmasın, karıştırmasın kafanı. Bu kararlılığın devam etsin..
Cidden sinir oluyorum böyle tiplere.

Bunlar özgüvensiz tipler..Cidden kendilerine dürüst olamazken başkalarına nasıl olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…