Şoktayım,kötüyüm,hiç beklemiyordum ondan

Ay çok ilginç acaba utanmış ya da körkütük aşık olduğunu itiraf edecek kadar delikanlı değil mi acaba??? Hani biz de sizi seviyoruz hesabı ?!!!

Merak ettım noldu kısaca bahseder mısın?

allah tren kazasından korusun... çok hoşmuş :) olaylara bakış açınız, karşılama şekliniz çok yerinde. kendinizi de iyi ifade ediyorsunuz. güçlü olmaya devam edin. zaten kurtarılmaya değer bi ilişki varsa ortada, bunu siz değil o yapacak. siz zaten sorularınıza cevap bulmadan geri adım atacak gibi durmuyorsunuz haklı olarak. bi köşenize çekilip bekleyin bakalım. söylemesi kolay ama çok da üzülmeyin.

Çok üzüldüm insandı,Allah sabır versın,sanırım aynı duyguları yaşamısız,en çok koyanda hersey mükemmel sanırken bunları duymak,görmek

Değil mi?ilginç bir karakter çıktı
Yani gururuna yedirememiş abla olarak gördüğü birine aşık olduğunu itiraf etmeyi, tipik erkek işte sohbetin sonunda hayırlısı demeside zaten bu kızı alıcam demek bence hahaha çok kötü patlamış salak yaa şimdi sen bitirdin mi ilişkiyi sen desaçmalıyorsun

Bilemiyorum ki,artık tekrar o güveni kazanamaz gıbı gelıyor,sanmıyorum malesef

Evet bıtırdım,daha once hıc ayrılmamıştım ondan,cıddıywtımı anlamıstır

canım hiç bahsedip moralimi bozmak istemiyorum ne demiş Şems" sevmeye layık olmayanı hatırlayıp değerli etme"

Çok üzüldüm insandı,Allah sabır versın,sanırım aynı duyguları yaşamısız,en çok koyanda hersey mükemmel sanırken bunları duymak,görmek

herkes yapar o yapmaz sanıyorsun dı mı...bu daha kötu oyuncular ısteama bak aslında senın durum farklı o sadece erkegım dıye havasını atmıs yaptıgı bırsey yok arayıp yalvarıyor mu barı??

Evet bıtırdım,daha once hıc ayrılmamıştım ondan,cıddıywtımı anlamıstır
Çok saçma bu bence blöf yapıyorsun, çocuk çok aşık değilim hayırlısı demiş sen abi dediğin 20 yıldır tanıdığın adama ölüyorum aşkımdan diyebilir misin? Yazık yani çok iyi anlaşıyorum demişsin bir daha düşün ellerinde çiçekler düşer kapına iki güne

Neresi güzel pardon? Adam masallarla avutuyor Konusahibini, bumu güzel? Salakca bi coolluk taslamak icin yapilan bi yazismada olsa, cok kücük düsürücu bisey, hernekadar kisiler tanismiyr olsa bile...
Uzun sureliydi çok seviyordum seviliyordum askerliğini bekledim dedi konu sahibi bende bir dinle adamı dedim dediğimde kotu olan ne

Ben de eşimle henüz çıkarken ve ona deli gibi aşıkken, çevreden soran bazı insanlara henüz ciddi değiliz, bakalım hayırlısı, gittiği yere kadar gider vs derdim nazardan korktuğum için. Bana çok çabuk nazar değer çünkü. Eşim o zaman bu tavrımı görse kızardı eminim.
Şimdi bile bazı şeyleri herkese söylemeye çekiniyorum. Neyi iyi anlatsam bir şey oluyor çünkü :)
Ama bu olayda da böyle midir, bunu burdan bilmek mümkün değil...

canım aşkından ölüyorum demesine gerek yok konu sahbiyle ciddi bir ilişki yaşıyr evlenmeyi düşünüyorsa bunu söyleyebilir aşık mı değil mi diye sormuyor ablası

canım aşkından ölüyorum demesine gerek yok konu sahbiyle ciddi bir ilişki yaşıyr evlenmeyi düşünüyorsa bunu söyleyebilir aşık mı değil mi diye sormuyor ablası
Ya böyle tipler çok kızın kapısında ağlar evlenir sorana evlenmezsem kız kendini öldürecekti yani kız bana çok aşııık der denyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…