- 13 Mayıs 2012
- 4.805
- 3.577
- 448
Merak ettım noldu kısaca bahseder mısın?Allah a şükür gerçekten ilahi adalet denen bir şey var ve başıma öyle şeyler geldiki tüm bunların başıma gelmesindeki keramet bu salağın gerçek yüzünü görmem oldu. aptal aşıktım salak kafam neyine aşık olduysam
Değil mi?ilginç bir karakter çıktıAy çok ilginç acaba utanmış ya da körkütük aşık olduğunu itiraf edecek kadar delikanlı değil mi acaba??? Hani biz de sizi seviyoruz hesabı ?!!!
Hayalkırıklıgı yaşadım işte,bır de nısan nişan dıye tutturdu ,çevredekilere iliskiyi söylemek durumunda kaldım,ama ben uzulecegıme ıkı gun sorar susarlar,ne dıyeyım,Allah tren kazasından korusun
Çok üzüldüm insandı,Allah sabır versın,sanırım aynı duyguları yaşamısız,en çok koyanda hersey mükemmel sanırken bunları duymak,görmekCanım dertleşmek ıcın konu actın madem bak bence sen COK SANSLISIN ve Allah'ın sevdıgı kulusun...Ex kocamla aynı senın dedıgın gıbı mutluyduk delı gıbı asıktık sevıyorduk herkes bıze ne yapıs yapıssınız bu ne ya der kızardı sabah 4e kadar msnde konusur ıs cıkısları bulusur otobuse bınınce aramaya baslar sabahlardık..Noldu 10. ayda evlendık o asktan gözu kör halımızle...İkiz gıbıydık yasadıgımız hersey tum zevklerımız aynıydı 2,5 yıl muhtesem bı evlılık yasadım hastayken bana corbalar mı yapmadı,evı mı supurmedı,ben aglarken aglardı,sımsıkı sarardı elmayra gıbı..el ustunde tuttu benı sonra bebek kararı verdık sevgıyle ..ne mı oldu..Ben hamıle ve hassastım ve her gece ''Allah'ım kocam o kadar ıyı bır ınsan kı lutfen onu benden alma ıyıler cok yasamaz lutfen bebegımızı görebılsın''dıye dualar ederken bı anda bı sımsek caktı senın gördugun bu yazı yerıne ben de canımlı bı mesaj gördum hamılelıgımın 6.ayındaydım 4 aydır eskı evlı sevgılısıyle karılarını kocalarını cekıstırdıklerını ogrendım hooppp herşey tepetaklak oldu..Mesela o dönem bebegım 1 aylık olsaydı ben o sınırle kosarak aldırmaya gıderdım ..Öyle bı zamanda ögrendım..Anlıyor musun?
Sen yolun basından döndugun ıcın cok sanslısın tavız verme bence..Gerçi erkekler genelde erkek arkadaslarına hava atmak ıcın böyle cumleler ederler bana öyle bı muhabbet gıbı geldı hava atmıs kadına sadece ..Kanıtlaması ıcın senı ıstemesı nışanlanması falan lazım ama sen koydugun tavrı uzun zaman surdur bak bakalım gercekten sevıyorsa ugrassın..
UMMADIGIN TAS BAS YARAR...Bu da bıze ders olsun oyle herkese guvenmemek gerek..
Yani gururuna yedirememiş abla olarak gördüğü birine aşık olduğunu itiraf etmeyi, tipik erkek işte sohbetin sonunda hayırlısı demeside zaten bu kızı alıcam demek bence hahaha çok kötü patlamış salak yaa şimdi sen bitirdin mi ilişkiyi sen desaçmalıyorsunDeğil mi?ilginç bir karakter çıktı
Bilemiyorum ki,artık tekrar o güveni kazanamaz gıbı gelıyor,sanmıyorum malesefallah tren kazasından korusun... çok hoşmuş :) olaylara bakış açınız, karşılama şekliniz çok yerinde. kendinizi de iyi ifade ediyorsunuz. güçlü olmaya devam edin. zaten kurtarılmaya değer bi ilişki varsa ortada, bunu siz değil o yapacak. siz zaten sorularınıza cevap bulmadan geri adım atacak gibi durmuyorsunuz haklı olarak. bi köşenize çekilip bekleyin bakalım. söylemesi kolay ama çok da üzülmeyin.
Evet bıtırdım,daha once hıc ayrılmamıştım ondan,cıddıywtımı anlamıstırYani gururuna yedirememiş abla olarak gördüğü birine aşık olduğunu itiraf etmeyi, tipik erkek işte sohbetin sonunda hayırlısı demeside zaten bu kızı alıcam demek bence hahaha çok kötü patlamış salak yaa şimdi sen bitirdin mi ilişkiyi sen desaçmalıyorsun
Canım dertleşmek ıcın konu actın madem bak bence sen COK SANSLISIN ve Allah'ın sevdıgı kulusun...Ex kocamla aynı senın dedıgın gıbı mutluyduk delı gıbı asıktık sevıyorduk herkes bıze ne yapıs yapıssınız bu ne ya der kızardı sabah 4e kadar msnde konusur ıs cıkısları bulusur otobuse bınınce aramaya baslar sabahlardık..Noldu 10. ayda evlendık o asktan gözu kör halımızle...İkiz gıbıydık yasadıgımız hersey tum zevklerımız aynıydı 2,5 yıl muhtesem bı evlılık yasadım hastayken bana corbalar mı yapmadı,evı mı supurmedı,ben aglarken aglardı,sımsıkı sarardı elmayra gıbı..el ustunde tuttu benı sonra bebek kararı verdık sevgıyle ..ne mı oldu..Ben hamıle ve hassastım ve her gece ''Allah'ım kocam o kadar ıyı bır ınsan kı lutfen onu benden alma ıyıler cok yasamaz lutfen bebegımızı görebılsın''dıye dualar ederken bı anda bı sımsek caktı senın gördugun bu yazı yerıne ben de canımlı bı mesaj gördum hamılelıgımın 6.ayındaydım 4 aydır eskı evlı sevgılısıyle karılarını kocalarını cekıstırdıklerını ogrendım hooppp herşey tepetaklak oldu..Mesela o dönem bebegım 1 aylık olsaydı ben o sınırle kosarak aldırmaya gıderdım ..Öyle bı zamanda ögrendım..Anlıyor musun?
Sen yolun basından döndugun ıcın cok sanslısın tavız verme bence..Gerçi erkekler genelde erkek arkadaslarına hava atmak ıcın böyle cumleler ederler bana öyle bı muhabbet gıbı geldı hava atmıs kadına sadece ..Kanıtlaması ıcın senı ıstemesı nışanlanması falan lazım ama sen koydugun tavrı uzun zaman surdur bak bakalım gercekten sevıyorsa ugrassın..
Merak ettım noldu kısaca bahseder mısın?
canım hiç bahsedip moralimi bozmak istemiyorumMerak ettım noldu kısaca bahseder mısın?
Çok üzüldüm insandı,Allah sabır versın,sanırım aynı duyguları yaşamısız,en çok koyanda hersey mükemmel sanırken bunları duymak,görmek
Çok saçma bu bence blöf yapıyorsun, çocuk çok aşık değilim hayırlısı demiş sen abi dediğin 20 yıldır tanıdığın adama ölüyorum aşkımdan diyebilir misin? Yazık yani çok iyi anlaşıyorum demişsin bir daha düşün ellerinde çiçekler düşer kapına iki güneEvet bıtırdım,daha once hıc ayrılmamıştım ondan,cıddıywtımı anlamıstır
bılseydım ben de yazmazdım ya aynen degere bınmesınler densızler...canım hiç bahsedip moralimi bozmak istemiyorumne demiş Şems" sevmeye layık olmayanı hatırlayıp değerli etme"
Uzun sureliydi çok seviyordum seviliyordum askerliğini bekledim dedi konu sahibi bende bir dinle adamı dedim dediğimde kotu olan neNeresi güzel pardon? Adam masallarla avutuyor Konusahibini, bumu güzel? Salakca bi coolluk taslamak icin yapilan bi yazismada olsa, cok kücük düsürücu bisey, hernekadar kisiler tanismiyr olsa bile...
Bana da biraz boşboğazlık gibi geldi. Ben de 33 yaşındayım benim de karşı tarafın şartlar nedeniyle biraz ağırdan aldığı bir ilişkim var. Bazen arkadaşlarla sevgilim hakkında öyle konuşmalar yapıyorum ki konuşmalarımı duysa aynen sizin gibi bitirir. Ama sevmediğimden mi hayır çok ta seviyorum. Bazen çok samimi olmadığım biri soruyor evlilik var mı diye yok ya korkuyorum galiba evlilikten diyorum, şu anda düşünmüyorum diyorum v.s ama aslında tam tersi :) bence kendisini ifade etmesi için en azından bir şans verseydiniz sonra isterseniz yine bitirirdiniz.
canım aşkından ölüyorum demesine gerek yok konu sahbiyle ciddi bir ilişki yaşıyr evlenmeyi düşünüyorsa bunu söyleyebilir aşık mı değil mi diye sormuyor ablasıÇok saçma bu bence blöf yapıyorsun, çocuk çok aşık değilim hayırlısı demiş sen abi dediğin 20 yıldır tanıdığın adama ölüyorum aşkımdan diyebilir misin? Yazık yani çok iyi anlaşıyorum demişsin bir daha düşün ellerinde çiçekler düşer kapına iki güne
Çok hosmus,olsun cnm moralım bozulmaz,Allah ıyılerle karsılastırsın
Ya böyle tipler çok kızın kapısında ağlar evlenir sorana evlenmezsem kız kendini öldürecekti yani kız bana çok aşııık der denyocanım aşkından ölüyorum demesine gerek yok konu sahbiyle ciddi bir ilişki yaşıyr evlenmeyi düşünüyorsa bunu söyleyebilir aşık mı değil mi diye sormuyor ablası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?