• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şoktayım,kötüyüm,hiç beklemiyordum ondan

Bence Bir Yüz Yüze Görüşün Derim. Ne Dicek Size.
Şayet Bir Erkek Bunları Gerçekten Söyleseydi Emin Ol, Msjlaştıktan Sonra O Msjları Anında Silerdi Face'sinden.:eek:

Bi Konuşmanı Şiddetle Tavsiye Ederim, Hemen Kestirip Atma. Eğer Tatmin OLursanda Konuşmasından, Sakın Burnunu Sürtmeyi Unutma.!:KK50:

Si
Söylediği hiç bir şey ister iyi niyetli ister kötü nıyetli beni soktuğu konumu degıstıremez,o yüzden açıklamalarını bıle duymak ıstemedıgım ıcın engelledım ama hanı olur ya bir ilişkide sezersın bir şey ters ,bır ıhtımalı beklersin,hıc oyle bısey dusunmedım,arkadaslarım bile şok oldu,gözümde karakterli bır insandı,uzulemıyorum bile,sudan çıkmış balık gibiyim[/QUOTE
Sizi tebrik ediyorum cok gururlu bir hanimsiniz.her bayan sizin gibi olamaz boyle ukala ve kustah bir adama yol vermek le en dogrusunu yapmissiniz. Bu erkekler kadinlari cantada keklik saniyorlar.onlara bu yuzu vermeyen onurlu ve gururlu kadinlardan birisiniz eminim dogru insani bulursunuz... ama bu adam! Icinde uzulmeyin anca gider.onuda onun gibi biri bulur hiiiccc meraketme...

Yok arkadaslar,hadı dıyelım kı cıddı değildi vakıt gecırdı,o zaman nıye kendı dolandı nışan nısan dıye,o zaman ıkı yüzlü bırı bu,hadı dıyelım nıyetı cıddıydı ama o kadına oyle yazdı,ne gerek vardır geçiştirmek yerıne benı oyle kucultmeye,samimi olmadıgı bırıne benı oyle lanse etmeye,kucuk düşürmeye,bugun yarın tanıstırsaydı kımbılır kadın ne dusunecektı ıcınden,baska kımlere ne söylendi bılmıyorum kı,arkadaşları olsa bıle hadı derım açıklama beklerım,ama aıleden yakın bırıne bunu söyledıgıne göre demek ki laf gıtsın ıstemıyor ailesine,ya da dıyelım kadını sevmıyor,laf vermek ıstemedı,e benı nıye asagılıyor,ınsan gercekten ıkı ay sonra nsanlanacagı bırı ıcın bu lafı eder mı?bana olan saygısı yok demek ki,baskalarının da saygı duymayacağı şekilde davranıyor,engelledım çünkü ne gıbı bır açıklaması olabılır kı,ne dıyebılır kı,kadın sorsa söylese tamam ama kendı kadının sormadıklarını da yazmıs.sadece şoktayım ben,mantığım kalbime fazla basıyor,hıc beklemıyordum kızlar,ailem cevrem herkes bılıyordu,ama güvenim sarsıldı,benı boyle lanse etmesı ağırıma gıttı,belkı abartıyorsun dıyeceksınız ama napım,kendıme saygımı zedelerim gıbı gelıyor kabul edersem bunları yutursam,bu hayatta kıme guvenıcez bız?

Merhaba ,

Öncelikle kendimi tanıtayım,33 yaşındayım,yaklaşık bir buçuk yıllık bir ilişkim vardı, dün itibariyle sonlandırdım....

Kendisiyle hiç bir problemimiz yoktu,yaşımız gereği ciddi bir ilişki içindeyiz dedik,aşık olduk,sevdim, sevildim...bensiz bir yere gitmeyen,gitmek istemeyen,günde en az beş defa arayan ve her defasında bana dünyanın en şanslı erkeği olduğunu söyleyen biriydi,ailelerimiz tanışmadı ancak ikimizin ailesi de bizleri biliyor,hatta telefonda onların yanında konuşuyor,selam yolluyor,alıyorduk,,biz birbirimizin en yakın arkadaşıydık..daha öncede ilişkilerim oldu ancak bu kadar iyi anlaştığım hiç kimse olmadı,birbirimizi hiç kırmadık,incitmedik,herşey mükemmel gidiyor sanıyordum ve daha bir gece önce beni bundan daha fazla sevmenin mümkün olmadığını söylüyordu...

Birbirimizi kısıtlamadık hiç ama zaten ayrı gayrıda bişey yapmak içimizden gelmiyordu,zamanında facebook açmış hatta profil resımlerımızı birbirimizle olan resımler koyup degıstırmemıstık,hatta cocukta olsun dıye gülüp ilişki durumu bile yapmıştık,şifrelerimizi değiştirmedik ancak ben hiç kontrol etmedim onunda ettiğini sanmıyorum,güveni problemimiz yoktu zaten..

Dün akşam oyun oynarken canım bitti,aşkım can yollasana dedim,sen girip kendin yollasana dedi,unutmuştum şifreyı tekrar verdi,mesajlarına da bakarım dedım saka yollu,bak bak dedi,neler var neler hemde dedi güldük,girip çıkacaktım o sırada tanıdığım bır sıma gordum,mesajlasmıslar,bız aynı şehırdeyız,şeytan dürttü okudum,en son gelen mesaj zaten,aralarında bir konusma geçmış,bayan evli ve ablasının en yakın arkadası,kendisininde çocukluk arkadaşı...okuyunca Şok oldum...bu adam her fırsatta evlenelim diyen ve bu mart ayında nişanlanmak isteyen adamdı,şimdiye kadar tek bir falasını görmedim,en çokta bu yaraladı beni..

-Benim daha bi kac senem var Aceleye gerek yok,manyakmıyım ?
Devam mı hala o kızla
Devam devam abla
-İyi iyi sonu güzel olsun,
En azından bu uzun sürdü Hadi bakalım
-Ben henuz ciddi bi sey dusunmuyorum Ayrica daha uzunlarida olmustu Sen denk gelmemişsin
-Düşünürsün sonra alışkanlıklar başlayınca
-Hayirlisi bakalim ya

Şu an soktayım,bu mesajları gönderıp bir daha golgesını dagı hayatımda ıstemedıgımı belırten bır mesaj yazdım,aradı bir kez sonrada abarttıgımı,o kadına cıddı olmadıgını yazan mesajlar gonderdı,sonra engelledım heryerden,biz kıme guvenıcez?bu nasıl bır sınav?
hiçbir yorumu okumadan direk yazıyorum, etkilenmemek için :)
ama ilk okuduğum anki kararım, çok abartmışsın
evet hoş değil yazdıkları ama öyle bir abartıyla konuyu açmışsın ki, zanettim adam seni aldatmış vs vs.
yaptığı hoş demiyorum ama geyik yapmış biraz. ciddi düşünmüyorum yazmış.
yani nasıl desem, tek kelimeyle çok abartmışsın.
sitem edebilirdin, hesap sorabilirdin, ciddiyetini test edebilirdin, emin olana kadar süründürebilirdin. ancak bitirmek ve direk kestirip atmak yanlış olmuş bence

Bırak olmasın, karıştırmasın kafanı. Bu kararlılığın devam etsin..
Cidden sinir oluyorum böyle tiplere.

Bunlar özgüvensiz tipler..Cidden kendilerine dürüst olamazken başkalarına nasıl olsunlar.
Yok canm,daha ne tanısıcam,kendı zaten aşağılamış benı boyle davranarak,bır de ustune ben mı kendı kendımı aşağılayarak yardımcı olayım,o yılbaşı ağacı gırsın bı tarafına.ne dıyım,hayatta işim olmaz tanısmam

Zamane erkekler her kadına,kıza sahip olmak derdindeler iş hayatında ,sanal alemde , mahallede ki kıza acaip bir doyumsuzluj var''seviyorum sözleri'' samimi değil

hiçbir yorumu okumadan direk yazıyorum, etkilenmemek için :)
ama ilk okuduğum anki kararım, çok abartmışsın
evet hoş değil yazdıkları ama öyle bir abartıyla konuyu açmışsın ki, zanettim adam seni aldatmış vs vs.
yaptığı hoş demiyorum ama geyik yapmış biraz. ciddi düşünmüyorum yazmış.
yani nasıl desem, tek kelimeyle çok abartmışsın.
sitem edebilirdin, hesap sorabilirdin, ciddiyetini test edebilirdin, emin olana kadar süründürebilirdin. ancak bitirmek ve direk kestirip atmak yanlış olmuş bence
Canm acıklama yapmadı,sadece abartıyorsun deyıp sonrasında ılışkı durumunu degıstırdı

Merhaba ,

Öncelikle kendimi tanıtayım,33 yaşındayım,yaklaşık bir buçuk yıllık bir ilişkim vardı, dün itibariyle sonlandırdım....

Kendisiyle hiç bir problemimiz yoktu,yaşımız gereği ciddi bir ilişki içindeyiz dedik,aşık olduk,sevdim, sevildim...bensiz bir yere gitmeyen,gitmek istemeyen,günde en az beş defa arayan ve her defasında bana dünyanın en şanslı erkeği olduğunu söyleyen biriydi,ailelerimiz tanışmadı ancak ikimizin ailesi de bizleri biliyor,hatta telefonda onların yanında konuşuyor,selam yolluyor,alıyorduk,,biz birbirimizin en yakın arkadaşıydık..daha öncede ilişkilerim oldu ancak bu kadar iyi anlaştığım hiç kimse olmadı,birbirimizi hiç kırmadık,incitmedik,herşey mükemmel gidiyor sanıyordum ve daha bir gece önce beni bundan daha fazla sevmenin mümkün olmadığını söylüyordu...

Birbirimizi kısıtlamadık hiç ama zaten ayrı gayrıda bişey yapmak içimizden gelmiyordu,zamanında facebook açmış hatta profil resımlerımızı birbirimizle olan resımler koyup degıstırmemıstık,hatta cocukta olsun dıye gülüp ilişki durumu bile yapmıştık,şifrelerimizi değiştirmedik ancak ben hiç kontrol etmedim onunda ettiğini sanmıyorum,güveni problemimiz yoktu zaten..

Dün akşam oyun oynarken canım bitti,aşkım can yollasana dedim,sen girip kendin yollasana dedi,unutmuştum şifreyı tekrar verdi,mesajlarına da bakarım dedım saka yollu,bak bak dedi,neler var neler hemde dedi güldük,girip çıkacaktım o sırada tanıdığım bır sıma gordum,mesajlasmıslar,bız aynı şehırdeyız,şeytan dürttü okudum,en son gelen mesaj zaten,aralarında bir konusma geçmış,bayan evli ve ablasının en yakın arkadası,kendisininde çocukluk arkadaşı...okuyunca Şok oldum...bu adam her fırsatta evlenelim diyen ve bu mart ayında nişanlanmak isteyen adamdı,şimdiye kadar tek bir falasını görmedim,en çokta bu yaraladı beni..

-Benim daha bi kac senem var Aceleye gerek yok,manyakmıyım ?
Devam mı hala o kızla
Devam devam abla
-İyi iyi sonu güzel olsun,
En azından bu uzun sürdü Hadi bakalım
-Ben henuz ciddi bi sey dusunmuyorum Ayrica daha uzunlarida olmustu Sen denk gelmemişsin
-Düşünürsün sonra alışkanlıklar başlayınca
-Hayirlisi bakalim ya

Şu an soktayım,bu mesajları gönderıp bir daha golgesını dagı hayatımda ıstemedıgımı belırten bır mesaj yazdım,aradı bir kez sonrada abarttıgımı,o kadına cıddı olmadıgını yazan mesajlar gonderdı,sonra engelledım heryerden,biz kıme guvenıcez?bu nasıl bır sınav?
aynısını bende yaşadım arkadaşıyla konuşmasını yakaladım malum sitede, yapmadıgım demedigim şey kalmadı yalvardı erkek muhabbeti ciddiye alma dedi baya bi süründürdüm ama barıştım o yüzden tam olarak bişey diyemiyorum küçük düşürülmek çok kötü bişey ama yanımızdada prenses gibi davranıyolar içinizden nasıl geliyosa öyle davranın ayrıldıktann sonra açıklaması ne oldu?

Bence Bir Yüz Yüze Görüşün Derim. Ne Dicek Size.
Şayet Bir Erkek Bunları Gerçekten Söyleseydi Emin Ol, Msjlaştıktan Sonra O Msjları Anında Silerdi Face'sinden.:eek:

Bi Konuşmanı Şiddetle Tavsiye Ederim, Hemen Kestirip Atma. Eğer Tatmin OLursanda Konuşmasından, Sakın Burnunu Sürtmeyi Unutma.!:KK50:
Kendısının bu durumda bır ısrarı olsaydı belkı yüzyüze konuşursun,hanı duzelecegınden degılde en azından yılların hatrına,ama boyle bırı talebi olmadı,abartıyorsun dıye mesaj atıp bı defa aradı o an ,sonra sesi çıkmadı,ilişki durumunu degıstrdı bende engelledım heryerden

Bu nasıl dirayetli iradeli bi karakterdir ya takdir ettim. Buralarda göremediğimiz hareketler bunlar. Kızlar çok seviyorum affetsem miyle bitmemiş mesaj:KK57:
Ne affedicem ki,nasıl bı acıklama yapabılır kı,yapacagı açıklama benı tatmin etmezkı

Kendısının bu durumda bır ısrarı olsaydı belkı yüzyüze konuşursun,hanı duzelecegınden degılde en azından yılların hatrına,ama boyle bırı talebi olmadı,abartıyorsun dıye mesaj atıp bı defa aradı o an ,sonra sesi çıkmadı,ilişki durumunu degıstrdı bende engelledım heryerden

Ya meraktan catladim. Yasi kücük henüz de ondan mi öyle demis acaba? Askerligini de beklemissin

Canm acıklama yapmadı,sadece abartıyorsun deyıp sonrasında ılışkı durumunu degıstırdı
çünkü gerçekten abartmışsın.
hele ki burdaki yorumları ,kendi yorumumu yazdıktan sonra okudum da.
yuhh diyorum, at gitsin , sat gitsin, aman aman ondan adam olmaz vs. bence çok abartılı ve saçma yorumlar.
bir arkadaş yazmış, hava yapmış karşısındakine, aynen bende bunu hissettim. bırakın sevgilileri eşler bile yeri geliyor hava ile birbirlerine başkalarının yanında bişiler diyebiliyor.
ben açıkcası bu yazışmada çok büyük bir yıkım göremedim. tabiki herkesin yapısı farklıdır ancak biraz haksızlık yapmışsınız. ilişki durumunu değiştirmesi de gurur yaptığından olabilir büyük ihtimal.
adam her türlü şifresini vermiş. yapmayın Allah aşkına şurda at gitsin diyenlerin kaçında sevgilisinin şifresi vardır onu da çok merak ediyorum. neyse.. hakkınızda hayırlısı olsun

aynısını bende yaşadım arkadaşıyla konuşmasını yakaladım malum sitede, yapmadıgım demedigim şey kalmadı yalvardı erkek muhabbeti ciddiye alma dedi baya bi süründürdüm ama barıştım o yüzden tam olarak bişey diyemiyorum küçük düşürülmek çok kötü bişey ama yanımızdada prenses gibi davranıyolar içinizden nasıl geliyosa öyle davranın ayrıldıktann sonra açıklaması ne oldu?
Abartmısım vs,daha dün akşam oldu olay,bu arkadas degıl ama canım,aile dostu

Back
X