ben dun denedim iki gun sonraydı zaten negatif cıktı ben adetin gecikmesini bekliycem artık salı carsamba falan yaparım eger hala adet olamadıysam:)Ayni derten muzdaribiz kuzum implatasyondan dortgun sonra teste beli oluyomus denesene sende
Kan testi negatiff halbuki bu ay çok umutluydum
Üstüme alındım
Akşam yapar bildiririm size kızlar :)
Bu arada gün adet geçmeden eczane testi sonuç vermesi çok zor, negatif çıkınca üzülüyoruz sonra,
Adetten önce kan testi, veya adetin günü geçince idrar testi yapın
Üzüldüm walla neyse artk Allh tn herşey bir daha üstüne dusmucm
Bitanem benimde idrar testi negatif üzülme seviyorum seni.
Üzüldüm walla neyse artk Allh tn herşey bir daha üstüne dusmucm
Kan test negatif canım yaTek çizgi drğil canım var görmüyomusun
Kan testi negatiff halbuki bu ay çok umutluydum
Allah allah nasl negatf canımmKan testi negatiff halbuki bu ay çok umutluydum
Sen doktoro gorundunmu hic bi tahlil yaptir bakİnsallh ama daha içimde hewes kalmadı 9 aydır yetr
Yaptin demi dayanamadin ahhh kuzumm yaaa bekle sabret birazz
Daha var canım adete 10 gün.
Belirtiler var afedersin 2 3 gündür tam bir mal gibiyim. Karbonatı falan yaptım köpürdü. Arkadaşla konuştuk daha cok erken çıkmaz varsada diye ama yaptım ben dayanamadım.
Yuppi hamilesin askoooo asil simdi git kesinlikle pzitif biuuu
Yaaa coook sevindim amaaaaa cookkk coookk sevindim been :)Yuppi hamilesin askoooo asil simdi git kesinlikle pzitif biuuu
Kuzu ben limon yaptim tortular dibe coktuYa bizim topigin hamislerii su camasir suyu seker karbonat testini falan yapip bizede solesenizee nasil oluyo sizinki
Bira gibi nasl köpürdü sakin köpük mü çokmuKuzu ben limon yaptim tortular dibe coktu
Camasir suyu yaptim bira gibi kopurdu amaa hamilemuyim bilmiyorum :))
Seker nasil oluyor aşkitoom
3 cm lik bisey canim taşmiyor kopuruyor oyleBira gibi nasl köpürdü sakin köpük mü çokmu