Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ayni derten muzdaribiz kuzum implatasyondan dortgun sonra teste beli oluyomus denesene sende
ben dun denedim iki gun sonraydı zaten negatif cıktı ben adetin gecikmesini bekliycem artık salı carsamba falan yaparım eger hala adet olamadıysam:)

Aynen kuzumm.
Daha ay var adetime negatif çıktı benimde. Adet 1 hafta geçince test yapıcam artık kendime öyle dedim.

Daha var canım adete 10 gün.
Belirtiler var afedersin 2 3 gündür tam bir mal gibiyim. Karbonatı falan yaptım köpürdü. Arkadaşla konuştuk daha cok erken çıkmaz varsada diye ama yaptım ben dayanamadım.
Yaptin demi dayanamadin ahhh kuzumm yaaa bekle sabret birazz

Ya bizim topigin hamislerii su camasir suyu seker karbonat testini falan yapip bizede solesenizee nasil oluyo sizinki
Kuzu ben limon yaptim tortular dibe coktu
Camasir suyu yaptim bira gibi kopurdu amaa hamilemuyim bilmiyorum :))
Seker nasil oluyor aşkitoom

Kızlar bugün adetimin son günü ovülasyon testinin birini yapayım dedim ikinci çizgi hafif belirdi. Erken değilmi daha belirmesi için hiç anlamadım bu arada hiç giremiyorum foruma çok hastayım kızlaarr grip salgını benide aldı içine virüs gibi geziyorum ortalarda

Kızlar benim bat'a 5 gün var belirtim yoktu ama bugün itibariyle kasık ağrısı bel ağrısı ve sol göğsümün ucu çok acıyor regl olacağım anlaşılan. Bu ay da olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…