Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Yürektenn. Koskocamannn bi amiiinnnnnn...:dua::dua::dua::dua::dua:

Canlar ben çıkıyorum geceye kadar gelemem misafirliğe gidiyorum.
Allah'ım hayırlı haberler okuyayım gelince.
Hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.
Allah'a emanet olun. :KK68: :KK68:
Güle güle iyi gezmeler canimm sende Allah a emanet ol dikkat et kendine :KK25:

Emineeemm Emineeemm Günaydın canımmm. :KK68:
Bugün test yapıcaktım ama senin mesajından sonra fikrim değişti sanki. Söylediğin çok mantıklı kimyasal falan da olabilir en iyisi yapmamak mı acaba. :KK43:

UzeUze UzeUze Günaydın canımm. :KK68: :KK68:

Canim her gebelik kimyasal olacak diye birsey yok,o surecte kan ikiye katlayacak mi,kese gorunecek mi o kadar stresli ki...
Resmen iskence cekiyoruz.sabirla bekliyelim dikkat edelim kendimize yeterli..Allah nasip ederse gelir zaten.

Tunaydin kk nin en tatlı, en cici, en neşeli hanimlari gününüz huzur dolu geçsin inşallah :dua:
Esr02 Esr02 canım belli belirsiz bi cizgi var gibi İnşallah ta öyledir kan sonucun pozitif çıkar inşallah :KK200:

@Umya Sanada kolay gelsin tatlım akşama mutlu haberlerini bekliyorum:KK200:
Dykdyk Dykdyk canım sen ne yaptın batın dündü kırmızılar olmamıştır inşallah :KK200:

@Mazikeen tatlım seninde batın bugün inşallah adet olmazsın :KK200:

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah:dua:
Bende misafirlere mantı açma çalışması içine giricem bugün yine uzak kalicam sizlerden seviyorum sizi canlar :KK68:

Tunaydin kk nin en tatlı, en cici, en neşeli hanimlari gününüz huzur dolu geçsin inşallah :dua:
Esr02 Esr02 canım belli belirsiz bi cizgi var gibi İnşallah ta öyledir kan sonucun pozitif çıkar inşallah :KK200:

@Umya Sanada kolay gelsin tatlım akşama mutlu haberlerini bekliyorum:KK200:
Dykdyk Dykdyk canım sen ne yaptın batın dündü kırmızılar olmamıştır inşallah :KK200:

@Mazikeen tatlım seninde batın bugün inşallah adet olmazsın :KK200:

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah:dua:
Bende misafirlere mantı açma çalışması içine giricem bugün yine uzak kalicam sizlerden seviyorum sizi canlar :KK68:
Kuzuuu sanada gunaydin yine sanci war adet yok yahu :KK70:ula baslicaksan baslada cabuk diyorum baslamicanda umut dunyasii umut ediyorum dun leke geldi sabah kahverengi oydu ya bn hala dusunuyorum neden,acaba bi kac gun daha beklicem implatasyonsa die cunku 4 5 gun sonra cikiyomuss

Benimde dun adet gunumdu. adete 2 gun kala kan testi neqativ ama buna bakin 20161209_132410.jpg

Walla kuzum biz herseyi hamilelige yoruyoeuzz ya
evet ya gecen ay adetim 4 gun once olmustu genelde iki uc gun once mutlaka baslıyor bide benim salı gunu kahverengi lekelenmem oldu sonra bir daha devamıda gelmedi kafamda sorular:olamaz: gebelik yoksada biran once adet olıyım istiyorum ya

Ya bizim topigin hamislerii su camasir suyu seker karbonat testini falan yapip bizede solesenizee nasil oluyo sizinki

:nazar:
Üstüme alındım :anneadayı:
Akşam yapar bildiririm size kızlar :)

Bu arada gün adet geçmeden eczane testi sonuç vermesi çok zor, negatif çıkınca üzülüyoruz sonra,
Adetten önce kan testi, veya adetin günü geçince idrar testi yapın
:KK15::KK15:

evet ya gecen ay adetim 4 gun once olmustu genelde iki uc gun once mutlaka baslıyor bide benim salı gunu kahverengi lekelenmem oldu sonra bir daha devamıda gelmedi kafamda sorular:olamaz: gebelik yoksada biran once adet olıyım istiyorum ya
Ayni derten muzdaribiz kuzum implatasyondan dortgun sonra teste beli oluyomus denesene sende

:nazar:
Üstüme alındım :anneadayı:
Akşam yapar bildiririm size kızlar :)

Bu arada gün adet geçmeden eczane testi sonuç vermesi çok zor, negatif çıkınca üzülüyoruz sonra,
Adetten önce kan testi, veya adetin günü geçince idrar testi yapın
:KK15::KK15:
Ay cok iyi olur ya walla bizi aydinlat asko ya

X