Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ayaklarını üşütmüşsün.:sinirli::sinirli:
Ayyyy o kadar da dikkat ediyorum da..:eek: yani burda üşümemek elde değil ki soğuğa alışkın olmayan biri olarak burda yaşamak kutuptaki eskimolar dan farksız. Bişey olmaz ama dimi canimm yumurtlamami etkilemez dimi ayyy valla burda usutcem tamamen her yönden :KK53:

Ayyyy o kadar da dikkat ediyorum da..:eek: yani burda üşümemek elde değil ki soğuğa alışkın olmayan biri olarak burda yaşamak kutuptaki eskimolar dan farksız. Bişey olmaz ama dimi canimm yumurtlamami etkilemez dimi ayyy valla burda usutcem tamamen her yönden :KK53:
Ayaklarini sicak tut canim biseycik olmax
Bu arada hos geldin gruba
:)

Gunaydin kuzummm kan vermeye gidecegim bugunn
Amaa saba bel agririsyla uyandim galiba yine erken regl olacagim:KK43:

Günaydın canımm. :KK68:
Hadi Allah'ın izniyle ver bakalım kanını inşallah regl hassasiyeti değildir bebiş vardır.:dua:
Bizde akşam coştuk burada benim karbonatlı idrar kabardı falan adetime de daha var biliyosun şimdi içime korku kapladı. Bir de inofolic kullandım ya bu ay, hcg değerim ilaçtan ötürü yükseldi ondan mı böyle oldu siyorum. Bildiğimden değilde işte, heveslenmiyim diye.:dua:

Günaydın canımm. :KK68:
Hadi Allah'ın izniyle ver bakalım kanını inşallah regl hassasiyeti değildir bebiş vardır.:dua:
Bizde akşam coştuk burada benim karbonatlı idrar kabardı falan adetime de daha var biliyosun şimdi içime korku kapladı. Bir de inofolic kullandım ya bu ay, hcg değerim ilaçtan ötürü yükseldi ondan mı böyle oldu siyorum. Bildiğimden değilde işte, heveslenmiyim diye.:dua:
Okudum yazdiklarinizi bebegim ben yorgunluktan erkenden uyudum katilamadim :)
Inofolic den degildir insalllaaahhh bebegim bebisimiz vardir insaalllahhh
Beklemekten baska caremiz yok kuzum ama rabbim hayirli haberler almayi nasip eylesin insallahhh

Canım benim kalbini ferah tutar mısın bakiyim sen.:sinirli:
Yok yok etkilemez yumurtlamanı tabikide sen çalışmalarına devam et. :p:confused::confused:

Islak kek yapacagim bebegimm
Keske sizler de gelseniz vallahi ne guzel olur

Ooh harikasın cano. Vallahi ne güzel olurdu. :KK68:
Başka ne ikramlıklar çıkaracaksın belirledin mi canım kaç gibi gelecek misafirlerin?:KK200::KK200:

Ayaklarini sicak tut canim biseycik olmax
Bu arada hos geldin gruba
:)
Tamam canimm terlik patik eksik olmaz ayagimdan da olacağında oluyo işte.. Hosbuldukkkk can kardeşler hayatımda hep kız kardeşim olsun istedim burda bir sürü oldu iyiki varsınız kızlar cokk iyi hissediyorum burda kendimi hayirlisyla bebis haberlerimizi de daha nice gUzel haberlerimizi de paylaşalım inşallah burda aminnnnnn:KK200::nazar:

Yok yok etkilemez yumurtlamanı tabikide sen çalışmalarına devam et. :p:confused::confused:

Başka ne ikramlıklar çıkaracaksın belirledin mi canım kaç gibi gelecek misafirlerin?:KK200::KK200:
8 kisi gelecek kuzum
Makarna salatasi islak kek
Elmali tart
Supriz kirabiye
Kiymali borek
Yeter demiii
Bugunde pek buraya giremeyecegim ozlerim ama sizi

Tamam canimm terlik patik eksik olmaz ayagimdan da olacağında oluyo işte.. Hosbuldukkkk can kardeşler hayatımda hep kız kardeşim olsun istedim burda bir sürü oldu iyiki varsınız kızlar cokk iyi hissediyorum burda kendimi hayirlisyla bebis haberlerimizi de daha nice gUzel haberlerimizi de paylaşalım inşallah burda aminnnnnn:KK200::nazar:
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

Tamam tamamm sustumm ama napim çok istiyorum cennet kokuma kavuşmayı :KK68:

Okudum yazdiklarinizi bebegim ben yorgunluktan erkenden uyudum katilamadim :)
Inofolic den degildir insalllaaahhh bebegim bebisimiz vardir insaalllahhh
Beklemekten baska caremiz yok kuzum ama rabbim hayirli haberler almayi nasip eylesin insallahhh

İnşallah canım ya inşallah.:dua:
Vallahi insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor.
Ben ne kimyasalı bilirdim ne başka şeyi. Şimdi sevinemiyorum bile korkudan. Dün gece kendime nasıl kızdım yok karbonatmış çamaşır suyuymuş koca karı şeyleri yaptık doktoru var eczanesi var sen ne demeye evde kendine yapıyosun diye kızdım durdum sırf heveslenmiyim kalbim çürüsün diye. :KK43:

İnşallah canım ya inşallah.:dua:
Vallahi insan ne kadar bilirse o kadar korkuyor.
Ben ne kimyasalı bilirdim ne başka şeyi. Şimdi sevinemiyorum bile korkudan. Dün gece kendime nasıl kızdım yok karbonatmış çamaşır suyuymuş koca karı şeyleri yaptık doktoru var eczanesi var sen ne demeye evde kendine yapıyosun diye kızdım durdum sırf heveslenmiyim kalbim çürüsün diye. :KK43:
Kizma kendine canimm
Bir umut iste ya belli olursa diyoruz
Insallah rabbim icimize koyar mucizesini

Tamam tamamm sustumm ama napim çok istiyorum cennet kokuma kavuşmayı :KK68:

Cansın ya. :KK68:
Kuzum hepimizde istiyoruz ama negatif şeyleri hayatımızdan çekmemiz lazım hep güzel şeyleri düşünmemiz lazım. Tükürdüğümünün psikolojisi çok önemli. :KK68:

8 kisi gelecek kuzum
Makarna salatasi islak kek
Elmali tart
Supriz kirabiye
Kiymali borek
Yeter demiii
Bugunde pek buraya giremeyecegim ozlerim ama sizi

Yeter kuzu kesinlikle yeter hemde menü şahane bayıldım.
Böreğin var kekin kurabiyen var salatan var her ikramlık çeşidinden yapmışsın çok güzel düşünmüşsün. :KK68:
Bende bugün misafirlikteyim bende yokum çok özlicezzzzzz. :KK68: :KK68:

Guzellll anne adaylari
Benim misafirim var ve aksam kan verecegim
Sizi klcaman seviyorum
Is guc beni bekler
Iyi ki varsiniz...
Kizma kendine canimm
Bir umut iste ya belli olursa diyoruz
Insallah rabbim icimize koyar mucizesini

Tamam canım kızmayacağım. :KK68:
Hayırlı haberlerini bekliyoruz. :KK68:
Çok da hırpalama e mi kendini bende çıkcam birazdan gece konuşuruz. :KK68: :KK68:

Ayy güldürdün beni kuzumm Allah ta seni güldürsün inşallah hepimziiii:KK200:çıkarıyorum bende olumsuzlukları ama testte ki kocaman tek çİzgi tüm olumsuzluklari geri getiriyo bana napalimm dua etmekten beklemekten başka çaremiz yok dilerim Rabbim den dermansız dert vermesin.. en kısa zamanda gobuslrrimizz doluversinnn gariiiiiiii:anneadayı::KK49:

Ayy güldürdün beni kuzumm Allah ta seni güldürsün inşallah hepimziiii:KK200:çıkarıyorum bende olumsuzlukları ama testte ki kocaman tek çİzgi tüm olumsuzluklari geri getiriyo bana napalimm dua etmekten beklemekten başka çaremiz yok dilerim Rabbim den dermansız dert vermesin.. en kısa zamanda gobuslrrimizz doluversinnn gariiiiiiii:anneadayı::KK49:

Yürektenn. Koskocamannn bi amiiinnnnnn...:dua::dua::dua::dua::dua:

Canlar ben çıkıyorum geceye kadar gelemem misafirliğe gidiyorum.
Allah'ım hayırlı haberler okuyayım gelince.
Hepinizi çok seviyor ve öpüyorum.
Allah'a emanet olun. :KK68: :KK68:

X