Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Daha çokmu çok erken canmm moralmi bozmalarını istemyrm 2 kmyasal geçirdm 1 buçk sene önce o yüzden şimdiden gitmk istmyrm yumurtlama günümde olab bişy 4 haftayı doldurmasını beklycm inşallahh rabbmm nasip ederse

İnşallah canım benim inşallah. Biraz daha bekleyelim o halde. :KK68:

Kuzum belirti varmi pki
Var canm belitilerim kasığıma olan batmalar geçdi bgnden itibaren arada oluyo göğüs uçlarm da değişlmeler var acıyo bide sık sık lavba bide ağzımn hiç tadı yok sık sık acıkıyorm normalde günde en fazla 2 öğün yemek yerdm şimdi 3 4 ne görrsem yiyorm

Kızlar hayırlı cumalar Allah ettiğimiz duları hayalini kurduğumuz tüm güzellikleri bizlere nasip etsin canlar inşallah...
AMİNNNN:dua::dua::dua::KK200::KK200::KK200::dua::dua::dua:
AMIN canim hayirli cumalar:KK200:
Kan testi negatiff halbuki bu ay çok umutluydum
Uzme tatli canini balimmm INŞALLAH öbür aya nasip olur:KK200:

Bitanem benimde idrar testi negatif üzülme seviyorum seni. :KK200::KK200::KK200:
Kuzum senin bat nezamandi erkense cikmamistir belki kuzum
Eki Görüntüle 1922888
Kızlar bugün adetimin son günü ovülasyon testinin birini yapayım dedim ikinci çizgi hafif belirdi. Erken değilmi daha belirmesi için hiç anlamadım :KK64: bu arada hiç giremiyorum foruma çok hastayım kızlaarr grip salgını benide aldı içine virüs gibi geziyorum ortalarda :hasta:
Adetin son gunude yumurtlama olabiliyor canim :KK66: cok gecmis olsun canim
Kızlar bende testi yeniledim biraz daha belirgin 2 gün öncesine göre
Hamisssinnnn balimmmmm yaaa super daha cok belirginlesmis:KK200:
Kızlar benim bat'a 5 gün var belirtim yoktu ama bugün itibariyle kasık ağrısı bel ağrısı ve sol göğsümün ucu çok acıyor regl olacağım anlaşılan. Bu ay da olmadı :KK42:
Umutsuzluga kapilma canim belkide hamislik belirtisidir INŞALLAH :KK200:

Kizlar bugun yaptıklarımi anlatiyimmm:KK54:
Kizlar uyudum uyudum uyudum uykulara doyamadim valla :oha:

Sonra bisiler atistirdim pazara gittim hava buz gibiydiiii:duduk: kizlar pazar arabasyla gittimposetleri kaldrmym diye olur ya bebis varsa diye :dua: esim aldi pazardan eve gectim hemen aksam oldu zaten kuzular yemeğimi yedim buraya geldimmmm cok özlemişim sizi:KK19: Hayirli cumalar kuzular:KK200::KK200:

min123 min123 kuzum sende test yapsanaa ???
Walla ben teste tovbe ettim kuzum ya uc gun warken yaptim iki cok silik cizgi cikti adet gununden bi gun once yaptim erken gosteren gebelik testi prdoktorle hic cizgi yoktu ama hic adet gunumde olmadim dun,sabah kahve rengi leke geldi adeti bwkliyorum oturdum busefer kafam karisti acaba implatasyonmu die eger oysa die arastirdim testte 4 gun sonra falan belli olur dio walla bu sefer beklicem adet oldum oldum olmassam pazartesi yapicam ona gore karar vercwm artik

Walla ben teste tovbe ettim kuzum ya uc gun warken yaptim iki cok silik cizgi cikti adet gununden bi gun once yaptim erken gosteren gebelik testi prdoktorle hic cizgi yoktu ama hic adet gunumde olmadim dun,sabah kahve rengi leke geldi adeti bwkliyorum oturdum busefer kafam karisti acaba implatasyonmu die eger oysa die arastirdim testte 4 gun sonra falan belli olur dio walla bu sefer beklicem adet oldum oldum olmassam pazartesi yapicam ona gore karar vercwm artik
Kuzu icimde bi his var senle ilgili ya hamissin gibi geliyor :dua::KK200:

X