Haziran ve Temmuz 2016 da tüp bebeğe başlayacaklar

@yumiticanim 4aylikti köyde yaşadıkları için sürekli sağlık ocağına goturmuyorlardi. hemşire ona yaşıtlarından geri kalabilir demişti hatta kafa çapı buyumez ise bingildagi çabuk kapanır zihinsel engelli olur demişti.ablam sabaha kadar ağladığını biliyorum.şükür bişey çıkmadı.biz çok arastirmistik. hatta kask tedavisi bile olunuyormus.kadınlar k.çok arastirmistik.çok çocuk böyle önceleri kafa çapı küçük deniliyormus. peki sen hiç çocuk norologa goturmedinmi?
Goturdum canim onlarda aynı şeyi söyledi yasitkarindan geri kalır dedi benim hamilelikte belli oldu ta inşallah benimkide yaşıtlarını yakalar bol bboll dua edin allah rızası icin

20170518_120536-1-1.jpg 20170518_120536-1-1.jpg 20170518_120528-1.jpg kizlar 22 haftalikken yapmıştım 5aylik bebeğin renkli usg görüntüsü

Ya kaçtı inşallah benimde öyle olur hamile anneler lütfen dua edin yavrum yaşıtlarından geride kalmasın emily07 emily07 Ve diğer arkadaslar
dualarım seninle ve bebeğinle canım.

@emily bril bril söylediğiniz organ tarama ))))4boyutlu renkli doopler
bilmiyorum ben detaylı ultrasona gidicem o 4 boyutlu
Eki Görüntüle 1997484 Eki Görüntüle 1997484 Eki Görüntüle 1997485 kizlar 22 haftalikken yapmıştım 5aylik bebeğin renkli usg görüntüsü
maşallah:nazar::nazar:

Çok sevindim kız mı erkek mi bebeğin :) bana da hiç bitmeyeceğini geliyor hele eşim için gün sayıyor resmen :)
erkek. benim baya skıntılı geçti kanamalar su azlığı vb. erken doğum riskim vardı. 28.haftada sürekli yatıp dinlendm 36da doğdu. bi skıntımız olmadı şükür. beslenmenize dikkat edin ve mutlaka bol su.

erkek. benim baya skıntılı geçti kanamalar su azlığı vb. erken doğum riskim vardı. 28.haftada sürekli yatıp dinlendm 36da doğdu. bi skıntımız olmadı şükür. beslenmenize dikkat edin ve mutlaka bol su.
Canım allah bağışlasın evladını bize de basıp etsin inşallah o günleri gormeyi

Merhaba canım, ben de şuan 15 haftalık hamileyim. 4. Denemem şükürler olsun sonuç verdi. Düne kadar her şey yolundaydı fakat dün akşam üstü yoğun bir kanama yaşadım. Hemen hastaneye gittim. Benim doktorum yoktu, başka bir doktor vardı. O da her şeyin yolunda olduğunu, eve gidip dinlenmem gerektiğini, artarsa tekrar gelmemi söyledi. Bir de Progestan fitil verdi. Kanama da azaldı derken sabaha karşı anormal bir kanama daha yaşadım. Hayatımda hiç bir adetimde yaşamadığım kadar çok:KK43: sabah kendi doktoruma gittim. O da muayene ettikten sonra senin gibi plesentanın aşağıda olduğu için bu Kanamanın olduğunu söyledi. Wc dışında kesinlikle kalkmadan uzun bir süre dinlenmem gerekiyormuş. Zamanla plesenta yukarı çıkabilirmiş, bekleyecekmişiz. Senin doktorun ne söyledi farklı olarak? İlaç verdi mi ? Ve plesenta yukarı çıkmazsa bebeği kaybeder miyiz :KK43: canım çok ama çok korkuyorum.
Canım merhaba plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili konu bakarken senin yazını gördüm benim de yoğun kanamalarım oluyor, şükür bebek iyi dr plesanta aşağıda dedi çok korkuyorum senin nasıl geçti kanamalar yoğun muydu ve yukarı çıktı mı:KK43:

Canım merhaba plesantanın aşağıda olmasıyla ilgili konu bakarken senin yazını gördüm benim de yoğun kanamalarım oluyor, şükür bebek iyi dr plesanta aşağıda dedi çok korkuyorum senin nasıl geçti kanamalar yoğun muydu ve yukarı çıktı mı:KK43:
Merhaba canım. Benim 15. Haftada çok yoğun bir kanamam oldu. ( haSonrasında 1 ay da lekelenme olarak devam edip geçti. 24. Haftada bir kanama daha oldu. Bu kez daha hafif olarak, bir kaç günde geçti ve çok şükür bir daha olmadı. Plesenta da 20-22. Hafta civarlarında yukarı çıktı. Şuan 36. Haftadayım ve bir sıkıntım yok çok şükür.
Çok can sıkıcı ama sana tavsiyem keyfini kaçırmamaya çalış. Kanama olduğunda bolca dinlenmelisin ama geçtiğinde ufak tempo ile, kendini zorlamadan normal hayatına dönmeyi tavsiye ediyor doktorlar.

Merhaba canım. Benim 15. Haftada çok yoğun bir kanamam oldu. ( haSonrasında 1 ay da lekelenme olarak devam edip geçti. 24. Haftada bir kanama daha oldu. Bu kez daha hafif olarak, bir kaç günde geçti ve çok şükür bir daha olmadı. Plesenta da 20-22. Hafta civarlarında yukarı çıktı. Şuan 36. Haftadayım ve bir sıkıntım yok çok şükür.
Çok can sıkıcı ama sana tavsiyem keyfini kaçırmamaya çalış. Kanama olduğunda bolca dinlenmelisin ama geçtiğinde ufak tempo ile, kendini zorlamadan normal hayatına dönmeyi tavsiye ediyor doktorlar.
Anladım çok teşekkür ederim :KK200: rabbim kutucuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :anne:

Anladım çok teşekkür ederim :KK200: rabbim kutucuğunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :anne:
Sağ ol canım çok teşekkürler, hepimize inşallah. Bu arada kanamayla ilgili ilaç olarak da günde 3 kez Protestan fitil ve haftada 1 kez pruloton iğne oldum. Baya uzun bir süre. Aklında olsun. Sevgiler.. :KK200:

Sağ ol canım çok teşekkürler, hepimize inşallah. Bu arada kanamayla ilgili ilaç olarak da günde 3 kez Protestan fitil ve haftada 1 kez pruloton iğne oldum. Baya uzun bir süre. Aklında olsun. Sevgiler.. :KK200:
Benim günde iki defa progestan hap ve haftada 1 prulotuon iğnem var ama acaba fitil mi iyi hap mı

Benim günde iki defa progestan hap ve haftada 1 prulotuon iğnem var ama acaba fitil mi iyi hap mı
kullandığın hap fitil olarak kullanılıyor. sanırım aynı ilacı biriniz fitil olarak birini hap olarak kullanıyorsunuz. sağlıkla kucağına alırsın inş.

Evet aynı ilaç fitil olarak da, hap olarak da kullanılıyor. Bana doktorum aktif kanama olduğunda hap, sadece lekelenme olduğunda fitil olarak kullan dedi. Fitil olarak kullanıldığında etkisi %40 daha fazla demişti. Hap olarak kullandığımda baş dönmesi de yapmıştı ayrıca.

X