Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Güle güle iyi gezmeler canimm sende Allah a emanet ol dikkat et kendine

Canim her gebelik kimyasal olacak diye birsey yok,o surecte kan ikiye katlayacak mi,kese gorunecek mi o kadar stresli ki...
Resmen iskence cekiyoruz.sabirla bekliyelim dikkat edelim kendimize yeterli..Allah nasip ederse gelir zaten.

Tunaydin kk nin en tatlı, en cici, en neşeli hanimlari gününüz huzur dolu geçsin inşallah
Esr02 canım belli belirsiz bi cizgi var gibi İnşallah ta öyledir kan sonucun pozitif çıkar inşallah

@Umya Sanada kolay gelsin tatlım akşama mutlu haberlerini bekliyorum
Dykdyk canım sen ne yaptın batın dündü kırmızılar olmamıştır inşallah

@Mazikeen tatlım seninde batın bugün inşallah adet olmazsın

Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun insallah
Bende misafirlere mantı açma çalışması içine giricem bugün yine uzak kalicam sizlerden seviyorum sizi canlar

Kuzuuu sanada gunaydin yine sanci war adet yok yahu ula baslicaksan baslada cabuk diyorum baslamicanda umut dunyasii umut ediyorum dun leke geldi sabah kahverengi oydu ya bn hala dusunuyorum neden,acaba bi kac gun daha beklicem implatasyonsa die cunku 4 5 gun sonra cikiyomuss

Walla kuzum biz herseyi hamilelige yoruyoeuzz ya
evet ya gecen ay adetim 4 gun once olmustu genelde iki uc gun once mutlaka baslıyor bide benim salı gunu kahverengi lekelenmem oldu sonra bir daha devamıda gelmedi kafamda sorular gebelik yoksada biran once adet olıyım istiyorum ya

Ya bizim topigin hamislerii su camasir suyu seker karbonat testini falan yapip bizede solesenizee nasil oluyo sizinki

Üstüme alındım
Akşam yapar bildiririm size kızlar :)

Bu arada gün adet geçmeden eczane testi sonuç vermesi çok zor, negatif çıkınca üzülüyoruz sonra,
Adetten önce kan testi, veya adetin günü geçince idrar testi yapın

evet ya gecen ay adetim 4 gun once olmustu genelde iki uc gun once mutlaka baslıyor bide benim salı gunu kahverengi lekelenmem oldu sonra bir daha devamıda gelmedi kafamda sorular gebelik yoksada biran once adet olıyım istiyorum ya
Ayni derten muzdaribiz kuzum implatasyondan dortgun sonra teste beli oluyomus denesene sende

Ay cok iyi olur ya walla bizi aydinlat asko ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…