- 5 Aralık 2015
- 5.122
- 11.797
Yaa maşallah :) darısı bizlere insallahCanim ben doğurdum 2 aylik bir oğlum var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa maşallah :) darısı bizlere insallahCanim ben doğurdum 2 aylik bir oğlum var
Canım spwrmler 3 ay da bi yenileniyor arkadaşımın da bir kızı vardı ikinci için 5 yıldır uğraşıyordu esinde sperm düşüklügü çıktı tadavi oldu sonra hamile kaldı. Çok çabuk etkileniyor spermler@Denizatidenizyildizi ervanazlim çok teşekkür ederim.kizlar sağlıkla paşaları kucaginiza alın.offf bizde çok tuhaf bi ciftiz doğal yoldan bi evladımız var çok şükür ama bir turlu kaliteli bir embiriyo oluşmuyor.herseyimizde normal acaba kizimdami kalitesizdi
Nasibinden önce gelmiyor bebekler. Cok şükür bugünlere de geldik Rabbim diğer bekleyenlere nasip etsin en kısa zamaanda@Themodernmumma de doğum yaptı. bir kısmımız doğum yapmış bir kısmımız hamile ne kadar değişik duygular
amin canım. detaylı ultrasona girdinmiNasibinden önce gelmiyor bebekler. Cok şükür bugünlere de geldik Rabbim diğer bekleyenlere nasip etsin en kısa zamaanda
Girdim canım çok şükür bi sıkıntı yok ben ikili test felan yaptırmadım tetenoz aşımı oldum ilk dozu ikincisi pazartesi günü bi şeker kaldı doktorumla görüşmedim dahaamin canım. detaylı ultrasona girdinmi
ikili ve üçlüyü bende yaptırmadım. saadece ensesini ölçtü burnuna baktı. detaylıya 2 haziranda girecem. ne güzel o stresden de kurtulmuşsun. tetenoz aşısını salı günü vurulcamGirdim canım çok şükür bi sıkıntı yok ben ikili test felan yaptırmadım tetenoz aşımı oldum ilk dozu ikincisi pazartesi günü bi şeker kaldı doktorumla görüşmedim daha
Mrb kizlar bende 2li tarama istedm 3lu yaptrmadm.doktorum demedi oyle bsi detayliya gondermeye gerk gormedi ense ve burun kalinlihina bakti tetanoz asimida vurdurdum smdi haftaya organ taramamiz var bde seker testim kaldi smdilik bildigim bu tabi baska seyler varmidir bilmiyrmikili ve üçlüyü bende yaptırmadım. saadece ensesini ölçtü burnuna baktı. detaylıya 2 haziranda girecem. ne güzel o stresden de kurtulmuşsun. tetenoz aşısını salı günü vurulcam
organ taraması neMrb kizlar bende 2li tarama istedm 3lu yaptrmadm.doktorum demedi oyle bsi detayliya gondermeye gerk gormedi ense ve burun kalinlihina bakti tetanoz asimida vurdurdum smdi haftaya organ taramamiz var bde seker testim kaldi smdilik bildigim bu tabi baska seyler varmidir bilmiyrm
Tetenoz çok rahat geçti benim için ağrım olmadı çok şükür vurulurken kasma kendini ve hemen masaj yap vurulan yereikili ve üçlüyü bende yaptırmadım. saadece ensesini ölçtü burnuna baktı. detaylıya 2 haziranda girecem. ne güzel o stresden de kurtulmuşsun. tetenoz aşısını salı günü vurulcam
tamam canımTetenoz çok rahat geçti benim için ağrım olmadı çok şükür vurulurken kasma kendini ve hemen masaj yap vurulan yere
Evet şükür ama oğlumun kafa çapı olması gerektiğinden küçük dolayısıyla beynide öyle ne olacak bu durum onu ne kadar etkileyecek bilmiyoruzoy maşallah hayırlı olsun canım. En güzel günlerini yaşıyorsun.
rabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım.ben ayni canim tup bebek denedim iki defa ikincisi kimyasal. Bu ay yeniden basladim tedaviye bakalim.
rabbim şifa versin. doktorlar ne diyorEvet şükür ama oğlumun kafa çapı olması gerektiğinden küçük dolayısıyla beynide öyle ne olacak bu durum onu ne kadar etkileyecek bilmiyoruz
Zamanla belli olacak yaşıtlarından ne kadar geri kalacak zaman geçtikçe gelişimine gire belli olacakrabbim en kısa zamanda gönlüne göre versin canım.
rabbim şifa versin. doktorlar ne diyor
canim hicc endiselenme çünkü ablamin bebeğine söylediler.ama baya küçüktü kafasi ablam capaya götürdü norologun yanına çok şükür hiç biseysi çıkmadı.genetik olabilirmiş.dilerim senin oglusun da öyle olur.Evet şükür ama oğlumun kafa çapı olması gerektiğinden küçük dolayısıyla beynide öyle ne olacak bu durum onu ne kadar etkileyecek bilmiyoruz
Bana detayli tarama sorun gordugumde yolluyrm ama ben zateb detayli organlarina bakicam tek tek dedi 22. Haftada yapiliyms sanirim detayli ultrasyn gbi bsiorgan taraması ne
Ya kaçtı inşallah benimde öyle olur hamile anneler lütfen dua edin yavrum yaşıtlarından geride kalmasın emily07 Ve diğer arkadaslarcanim hicc endiselenme çünkü ablamin bebeğine söylediler.ama baya küçüktü kafasi ablam capaya götürdü norologun yanına çok şükür hiç biseysi çıkmadı.genetik olabilirmiş.dilerim senin oglusun da öyle olur.