- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 34
Ah bebegim yaa :))
Evet canım yaa dayanamadım yaptım.
Benim misafirler daha gitmedi gitsin kan testine gidecegim olmada sabah ilk isin idarar testi :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah bebegim yaa :))
Evet canım yaa dayanamadım yaptım.
Aaaamaaannnnn 2017 ye bagladik umudumuzu bebegimmmmKızlar benim bat'a 5 gün var belirtim yoktu ama bugün itibariyle kasık ağrısı bel ağrısı ve sol göğsümün ucu çok acıyor regl olacağım anlaşılan. Bu ay da olmadı
Belirtin faln varmı canımm3 cm lik bisey canim taşmiyor kopuruyor oyle
Kızlar bende testi yeniledim biraz daha belirgin 2 gün öncesine göre
Hiiiic biseyim yok :)Belirtin faln varmı canımm
Hayırlısı olsun canımm bekle bakalmmHiiiic biseyim yok :)
Her ay adetten once gogus agrisi bel kasik yasardim amaa anladigim bir sekilde hic biseyim yok :)
Sanah azicik bel agrim vardi ara ara yokluyor ama anlamadim ben :)
Deliriyorum kizlarrrr :)
Daha günüme 3 gün var canımm yumlamasan snra 14 gün oldu bgnSenin kaçıncı gün canım. Testin resmini atabilirmisin
Ben kor deilsem o rda ikinci cizgi var hamilesin hamileeeDaha günüme 3 gün var canımm yumlamasan snra 14 gün oldu bgn
Ayyy aynenn bizde istiyorummm istiyoruzzz dimi kusummm :))Hiiiic biseyim yok :)
Her ay adetten once gogus agrisi bel kasik yasardim amaa anladigim bir sekilde hic biseyim yok :)
Sanah azicik bel agrim vardi ara ara yokluyor ama anlamadim ben :)
Deliriyorum kizlarrrr :)
Kör değilsinn canımm 2.nci testm buu allahımm nasip edecek inşallah daha belirgin bi test görmemiBen kor deilsem o rda ikinci cizgi var hamilesin hamileee
Bak buda ilk yaptğım min123
Testm kalmadı canmm sabırsızlıktan pazartesi yapacağımı bgn yaptmm bakalmm ne zamn alırsam artkkYarın bi daha yap bence ya da pazar günü :)
Daha günüme 3 gün var canımm yumlamasan snra 14 gün oldu bgn
Testm kalmadı canmm sabırsızlıktan pazartesi yapacağımı bgn yaptmm bakalmm ne zamn alırsam artkk
Sen ovülasyon testimi yaptın normal testmi canımm. Öyle düşünme geçen aydan da hamiş olablrsn çünkü gelinimz hamşliğinn ilk ayında öyle olmşduHadi senin normalde benim daha adetimin son günü yav çok erken değilmi 6. günde böyle çizgi çıkarmı
Aynen canmn bekkleme zamanııo zaman sabretme zamanı
Sen ovülasyon testimi yaptın normal testmi canımm. Öyle düşünme geçen aydan da hamiş olablrsn çünkü gelinimz hamşliğinn ilk ayında öyle olmşdu