Aman test sabah ilk idrarla yap net cikar
Yapiyimmi adeti bekliyimmi daha 10 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman test sabah ilk idrarla yap net cikar
Denicem canim simdiUcte biri kadar camasir suyu koy sonra idrarini o kaptan camasir sununa koy az bira gibi kabarirsa hamilesin hemen kaparip sonerse,deilsin,az kanarsa yine deilsiin
Yapack olanlar hadi şimdi yapın
Sende mi camasir yapcan kuzuTuvaletim gelmiyo resmen stresten
Sabah ıdrarininizla yapın olmadı bnde sabah yapicm birbirimize haber werirzTuvaletim gelmiyo resmen stresten
Denedm kalıp gibi oldu dibine çökdü canmSeker testini yapan warmi hanımlar
Yap hadi meraklandımmYapiyimmi adeti bekliyimmi daha 10 gün var
Biraz bekle bakayım erimezse o zmn iyi yaDenedm kalıp gibi oldu dibine çökdü canm
Kızlar bi haber werin catladimBiraz bekle bakayım erimezse o zmn iyi ya
Valla ayni dusunmusuz biz de oyle dusunmustuk:) ayyy sen de benim duamdasin canim benimm ALLAHim insaALLAH kucaklarimizi doldurur cooook aminnnCok sagol balim halimize bin sukur AMIN kuzum
Bizde 16 aylik evliyiz
Aynen kuzum ama iste evlilik otursun 1 yil gezelm borçlar varsa ödensin falan deniliyor erteliyoruz INŞALLAH hemen olur balimm dualarimdasin
Her ikisinide yap. Bol bol su iç gelir azla da yapsan oluyo yaptm ben olduTuvaletim gelmiyo resmen stresten
Kalıp oldu şeker bardağn dibindeBiraz bekle bakayım erimezse o zmn iyi ya
Cok AMIN canim balimmm cok teşekkür ederim kuzumValla ayni dusunmusuz biz de oyle dusunmustuk:) ayyy sen de benim duamdasin canim benimm ALLAHim insaALLAH kucaklarimizi doldurur cooook aminnn
Kızlar bi haber werin catladim
Sende mi camasir yapcan kuzu
Sabah ıdrarininizla yapın olmadı bnde sabah yapicm birbirimize haber werirz
Denedm kalıp gibi oldu dibine çökdü canm
Biraz bekle bakayım erimezse o zmn iyi ya
Ayyy insallh hamilesindrMasalımm çamaşır suyunu yaptım köpürdü. karbonat köpürdü.
Şeker erimedi kızlar yaptımm. ama katılaşmadıda yani dibinde durdu öylecene erimedi şeker haliyle kaldı
Tey tey teeyyyy oynayın kızlaaarrrMasalımm çamaşır suyunu yaptım köpürdü. karbonat köpürdü.
Şeker erimedi kızlar yaptımm. ama katılaşmadıda yani dibinde durdu öylecene erimedi şeker haliyle kaldı
Kopurmesi ii mi kuzu ))Masalımm çamaşır suyunu yaptım köpürdü. karbonat köpürdü.
Can sende yapsana adetine ne kadr warKızlarrrrr