Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzu camasir suyu yaptım kopurdu iyi mi kuzuCan sende yapsana adetine ne kadr war
Evet öyle ydi sanırımErirse mi hamile olmuyorduu
Kızlar bunu kesinlestrmek için kesin hamile olmayan bir arkadsa ihtiyacımız war ondada erimezse iş yaş erirse sewinebilirzTey tey teeyyyy oynayın kızlaaarrr
Ya keskeeee kuzuuuuuuuu benimde köpurduKöpürünce hamile deniliyor canım
Resm atsana dökmesiysen öyle çok köpürmüyo canımm bulaşık deterjanı gibiKizlar kopuk kopuk oldu camasir suyu
Keşke ama sabah yapabilirsin hadi bakalım aramızdan hamis çıksınKekse sekeride yapsaydim yaa
Aynen kuzum hani elimizi bulasik detarjaniyla yikadgmda kopuk cikiyo ya oyleydi ALLAH bilir kuzum hayirlisiResm atsana dökmesiysen öyle çok köpürmüyo canımm bulaşık deterjanı gibi
Hayırlısıyla kuzummmKeşke ama sabah yapabilirsin hadi bakalım aramızdan hamis çıksın
Eşlerimize yaptırakkKızlar bunu kesinlestrmek için kesin hamile olmayan bir arkadsa ihtiyacımız war ondada erimezse iş yaş erirse sewinebilirz
SüpersinEşlerimize yaptırakk
Öyle köpürmüyo canımm o astden olmşdur hafif köpürmesi lazım ve o köpük sönmüyo beklesede dökmeseydm resm atardm bitanemAynen kuzum hani elimizi bulasik detarjaniyla yikadgmda kopuk cikiyo ya oyleydi ALLAH bilir kuzum hayirlisi
Döktüm balim
Walla Bn yaptiricam şimdi söyledim tmm dedi afedersiniz tuvaletinin gelmesini bekliyorEşlerimize yaptırakk
Benimki uyuyor kuzum yaaa bizide haberdar etWalla Bn yaptiricam şimdi söyledim tmm dedi afedersiniz tuvaletinin gelmesini bekliyor
Walla Bn yaptiricam şimdi söyledim tmm dedi afedersiniz tuvaletinin gelmesini bekliyor
Ah Kuzum nasip ama bunu yapmak bile cok heyecan vericiydi ozmn bide sekeri denerimÖyle köpürmüyo canımm o astden olmşdur hafif köpürmesi lazım ve o köpük sönmüyo beklesede dökmeseydm resm atardm bitanem
Bende süpriz yapcam ah iki cizgiyi gorsem esimin dogum gunune denk gelcek ama tabi nasip kismetEnişte yapsınnn.
Benim adam uyanık da ben ondan gizli yapıyorum testi ondan ona yaptıramıyorum
Walla Bn yaptiricam şimdi söyledim tmm dedi afedersiniz tuvaletinin gelmesini bekliyor
Süpersin