- 6 Aralık 2016
- 3.825
- 3.421
Aynen bitanem şekeri dene sen biAh Kuzum nasip ama bunu yapmak bile cok heyecan vericiydi ozmn bide sekeri denerim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bitanem şekeri dene sen biAh Kuzum nasip ama bunu yapmak bile cok heyecan vericiydi ozmn bide sekeri denerim
Peki kuzucummmAynen bitanem şekeri dene sen bi
Bnde yapicm smdi oda yapacakEnişte yapsınnn.
Benim adam uyanık da ben ondan gizli yapıyorum testi ondan ona yaptıramıyorum
Esin deneyeckmiAynen bitanem şekeri dene sen bi
Ederim canimmmBenimki uyuyor kuzum yaaa bizide haberdar et
Bnde yapicm smdi oda yapacak
Bende süpriz yapcam ah iki cizgiyi gorsem esimin dogum gunune denk gelcek ama tabi nasip kismet
Weririm canımYapın bize haber verr
Hadiii insallah canım yaa insallah denk geliir :)
AMIN cok sagol canimcimmmYapın bize haber verr
Hadiii insallah canım yaa insallah denk geliir :)
ben iki defa yaptim kopurdu ama bugun idrar testim negatifti baska bir maddeylemi etkilesime giriyor idrar hcg gecmemis cunku benim.idrara yani cikmadigina goreUcte biri kadar camasir suyu koy sonra idrarini o kaptan camasir sununa koy az bira gibi kabarirsa hamilesin hemen kaparip sonerse,deilsin,az kanarsa yine deilsiin
Yok dediEsin deneyeckmi
Bizimkisi meraklandiYok dedi
Anlamadm canm ne demek istediğiniYaw camasir suyu nerden anliyo hamile oldugumuzu ula hgc yok
Resm atsana bana özeldenn merak ettmm canımmmKizlar yine tuvaletim geldi sekeride yaptım eridi sanirim dibe çöktü erimis mi oluyor ?
Canım tamamem erimişse hamilelik olmuyor ama dibe çöküp erimezse aynı kalırsa hamilelik oluyor bu arada adete ne kadr war yakın zamn kalmissa cikarKizlar yine tuvaletim geldi sekeride yaptım eridi sanirim dibe çöktü erimis mi oluyor ?
Benmki biliyoya merak yapmadı zatn var niye uğraşıysn diyoBizimkisi meraklandi
Kuzu benim adetime daha cok var ben bi umut denedim öyle 31 aralik benimko dibe çöktü balimmm ama nasip kismetCanım tamamem erimişse hamilelik olmuyor ama dibe çöküp erimezse aynı kalırsa hamilelik oluyor bu arada adete ne kadr war yakın zamn kalmissa cikar