Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kızlarr 3 4 gündür garip hallerdeydim aha şimdi karbonat ve çamaşır suyu testi yaptım köpürdü şoktayımm hiç köpürmemişti bu zamana dek. adetime de daha var nasıl olur ya.

Kızlarr 3 4 gündür garip hallerdeydim aha şimdi karbonat ve çamaşır suyu testi yaptım köpürdü şoktayımm hiç köpürmemişti bu zamana dek. adetime de daha var nasıl olur ya.
Canım onlara umut bağlama yinede Bnde şeker testi yaptım bndede hamilelktn yana ama bilemiyorum

Canım onlara umut bağlama yinede Bnde şeker testi yaptım bndede hamilelktn yana ama bilemiyorum

Ay kuzu bi elim ayağım boşandı bi değişik oldum.
Adetten 1 hafta sonra kanamam olmuştu 2 gün kadar bi de folik asit kullandım bu ay dedim noluyoruz.

Ay kuzu bi elim ayağım boşandı bi değişik oldum.
Adetten 1 hafta sonra kanamam olmuştu 2 gün kadar bi de folik asit kullandım bu ay dedim noluyoruz.
Bnde bu ay folik asite başladım birde şeker testini dene istersen hem bna da yardımcı olmuş olursun

:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:yupppiiiiii h em entest yap acill ölürüm meraktann

Ben onu bilmiyorumki anlatırmısın canım
Biraz nimet işi oluyo ama Allh bizi affetsin bir şeffaf kaba toz şeker atıyorsun üzerine ıdrarini yapio sun bi 20 dk faln bekliyorsun erirse hamile değilsin erimez kütle şeklinde kalırsa hamilesin kandaki hcg hormonu yüksek olursa şekeri eritmezmis

Biraz nimet işi oluyo ama Allh bizi affetsin bir şeffaf kaba toz şeker atıyorsun üzerine ıdrarini yapio sun bi 20 dk faln bekliyorsun erirse hamile değilsin erimez kütle şeklinde kalırsa hamilesin kandaki hcg hormonu yüksek olursa şekeri eritmezmis

Yaparım onuda ayıptır söylemesi tuvaletim gelsinde bi :KK70:

Canımm illa yum. Gününe has değil gebe kalmak adetden hemn snra da kalmş olablrsin bilinmez benm 2.nci öyle olmuşdu

Kanama ne zamn oldu hadi inşallah yaaa sende hamiş ol belirtilern varmı

Adetim bitti 4 gün sonra falan kanamam oldu canım.

X