Benimde aklima kek gelmisti olsada yesek @Umya bizde geliyoruz yarin misafirlige kuzum
Aayy canımmm ne de güzel olur kekk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde aklima kek gelmisti olsada yesek @Umya bizde geliyoruz yarin misafirlige kuzum
Ediyorum canım allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin..Ne demek canm estağfirullah dua et yeterli
Canım onlara umut bağlama yinede Bnde şeker testi yaptım bndede hamilelktn yana ama bilemiyorumKızlarr 3 4 gündür garip hallerdeydim aha şimdi karbonat ve çamaşır suyu testi yaptım köpürdü şoktayımm hiç köpürmemişti bu zamana dek. adetime de daha var nasıl olur ya.
Canım onlara umut bağlama yinede Bnde şeker testi yaptım bndede hamilelktn yana ama bilemiyorum
Bnde bu ay folik asite başladım birde şeker testini dene istersen hem bna da yardımcı olmuş olursunAy kuzu bi elim ayağım boşandı bi değişik oldum.
Adetten 1 hafta sonra kanamam olmuştu 2 gün kadar bi de folik asit kullandım bu ay dedim noluyoruz.
Bnde bu ay folik asite başladım birde şeker testini dene istersen hem bna da yardımcı olmuş olursun
yupppiiiiii h em entest yap acill ölürüm meraktannKızlarr 3 4 gündür garip hallerdeydim aha şimdi karbonat ve çamaşır suyu testi yaptım köpürdü şoktayımm hiç köpürmemişti bu zamana dek. adetime de daha var nasıl olur ya.
Kaç gün var adetineyupppiiiiii h em entest yap acill ölürüm meraktann
yupppiiiiii h em entest yap acill ölürüm meraktann
Şeker testi nasıl canımmAy kuzu bi elim ayağım boşandı bi değişik oldum.
Adetten 1 hafta sonra kanamam olmuştu 2 gün kadar bi de folik asit kullandım bu ay dedim noluyoruz.
10 gün falan var canımKaç gün var adetine
Kaç gün var yum. Tarihine kaç gn oldu canımmYokkii test adetimede daha var nasıl olcakkii mantıken olmaması lazım dimii. bugüne kadar ara ara yapıyodum tortu oluyodu köpürdü bu sefer anlamadım
Kaç gün var yum. Tarihine kaç gn oldu canımm
Canımm illa yum. Gününe has değil gebe kalmak adetden hemn snra da kalmş olablrsin bilinmez benm 2.nci öyle olmuşdu10 gün falan var canım
Kanama ne zamn oldu hadi inşallah yaaa sende hamiş ol belirtilern varmıKanamadan yola çıkarak adetin haftasına yumurtladım ben galibaa 14. gün falan değill.
Biraz nimet işi oluyo ama Allh bizi affetsin bir şeffaf kaba toz şeker atıyorsun üzerine ıdrarini yapio sun bi 20 dk faln bekliyorsun erirse hamile değilsin erimez kütle şeklinde kalırsa hamilesin kandaki hcg hormonu yüksek olursa şekeri eritmezmisBen onu bilmiyorumki anlatırmısın canım
Biraz nimet işi oluyo ama Allh bizi affetsin bir şeffaf kaba toz şeker atıyorsun üzerine ıdrarini yapio sun bi 20 dk faln bekliyorsun erirse hamile değilsin erimez kütle şeklinde kalırsa hamilesin kandaki hcg hormonu yüksek olursa şekeri eritmezmis
Canımm illa yum. Gününe has değil gebe kalmak adetden hemn snra da kalmş olablrsin bilinmez benm 2.nci öyle olmuşdu
Kanama ne zamn oldu hadi inşallah yaaa sende hamiş ol belirtilern varmı
Yaparım onuda ayıptır söylemesi tuvaletim gelsinde bi
Kanaman nasıl oldu cnm
Adetim bitti 4 gün sonra falan kanamam oldu canım.
Kanama ne zamn oldu hadi inşallah yaaa sende hamiş ol belirtilern varmı