- 14 Kasım 2016
- 2.823
- 2.286
Kanaman nasıl oldu cnmKızlarr 3 4 gündür garip hallerdeydim aha şimdi karbonat ve çamaşır suyu testi yaptım köpürdü şoktayımm hiç köpürmemişti bu zamana dek. adetime de daha var nasıl olur ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanaman nasıl oldu cnmKızlarr 3 4 gündür garip hallerdeydim aha şimdi karbonat ve çamaşır suyu testi yaptım köpürdü şoktayımm hiç köpürmemişti bu zamana dek. adetime de daha var nasıl olur ya.
Yaparım onuda ayıptır söylemesi tuvaletim gelsinde bi
Bende yapcm şimdii
Adetim bitti 4 gün sonra falan kanamam oldu canım.
Ayyy canım sende bi yapsanmi ne de olsa bugüne bugün hamis sin bu gariplere bi yardımcı olŞeker testi nasıl canımm
Yok kuzu yaa değilim bence hamile.Ayyy canım sende bi yapsanmi ne de olsa bugüne bugün hamis sin bu gariplere bi yardımcı ol
Ayyy canım sende bi yapsanmi ne de olsa bugüne bugün hamis sin bu gariplere bi yardımcı ol
Baya baya Kanaman olmuş canım ya yumurtlama kanamasına benzetmedim Bn bndede o kanama tam yumurtlama günümde olmuştu azıcık bir iki damla kahverengi leke geldiKanamam mı
Ben adetimin bittiği gün folik asite başladım canım. sabahlı akşamlı 2 kere içtim günde.
4. gün pembe pembe kanama oldu sonra kahverengine döndü. 5. günde kanama oldu. yumurtlama kanaması denildi. bizde o günleri değerlendirdik.
Olabiler bu heyecan herşeyi yaptriyorAay bana dedin sandım heyecandan.
Baya baya Kanaman olmuş canım ya yumurtlama kanamasına benzetmedim Bn bndede o kanama tam yumurtlama günümde olmuştu azıcık bir iki damla kahverengi leke geldi
Aa nedenouyasinnn anne adayii :)Yok kuzu yaa değilim bence hamile.
Belirtilerinden bahsetsene canımmVar canım baya belirtiler var.
Kafam karıştı wallaDamla damlaydı benimki adet gibi değildi. yani peçete bile koymadım ayıptır söylemesi sildikçe göründü hiç anlamadım
Aman test sabah ilk idrarla yap net cikarDamla damlaydı benimki adet gibi değildi. yani peçete bile koymadım ayıptır söylemesi sildikçe göründü hiç anlamadım
Ucte biri kadar camasir suyu koy sonra idrarini o kaptan camasir sununa koy az bira gibi kabarirsa hamilesin hemen kaparip sonerse,deilsin,az kanarsa yine deilsiinKizlar bende yapayim camasir suyuna nasil yapiliyor yarin yapiyim yada simdi mi yapsam
@bulueans önceki ayın sonundan fln da kalmş olablrsnAman test sabah ilk idrarla yap net cikar
Kaç aydır denyosnuz @bulueans
@bulueans önceki ayın sonundan fln da kalmş olablrsn