- 20 Ağustos 2016
- 3.160
- 3.602
- 34
Doktor kontrolundemi kullandim canimYok bitanem ben sadece folk asit kullanıyodm
Ben 1 ay kullandim yarari olmadi galiba ne kadar kullandin sen kuzum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktor kontrolundemi kullandim canimYok bitanem ben sadece folk asit kullanıyodm
Falbiol mu kullandın? Bir belirtin yok muyduYok bitanem ben sadece folk asit kullanıyodm
Yeni 1 ay oldu canımmm b12 eksikliğim vardı benmDoktor kontrolundemi kullandim canim
Ben 1 ay kullandim yarari olmadi galiba ne kadar kullandin sen kuzum
Kuzum ne gibi belirti oldu pekiYeni 1 ay oldu canımmm b12 eksikliğim vardı benm
Folio belirtim vardı kasklarmda batma adet günm yaklaşnca ben duramazdm hiç sık lavbaya gidiyrm bu kadar hrldeFalbiol mu kullandın? Bir belirtin yok muydu
Ben olmadıiı için kullanmadm ztn bebek düşümdüğüm için aldm sadece ilk defa denedm yum. Günmde 2015 de kmyasl geçrdm 2 tane düşnmüyodm 1 buçuk senedrFolio belirtim vardı kasklarmda batma adet günm yaklaşnca ben duramazdm hiç sık lavbaya gidiyrm bu kadar hrlde
Canım kafanı bunalltım ama beyaz akıntın oldu mu?Folio belirtim vardı kasklarmda batma adet günm yaklaşnca ben duramazdm hiç sık lavbaya gidiyrm bu kadar hrlde
Ah ah belirtiler yok mu :)Canım kafanı bunalltım ama beyaz akıntın oldu mu?
Hiç sorma herseyi hamileliğe yoruyorumAh ah belirtiler yok mu :)
Yedi bizi demi
Aynennn kuzummuuuu insallahh hep beraber dua edelimHerkese günaydınn. Çok şükür iyiyiz bugün sizler nasılsınız canlar.
Minnn, bi dahaki aya umutlar.
min123
Bunalttım ne demek canmm illaki birbirimizi aydınlatacaz aynen oldu ve sarı akıntm varCanım kafanı bunalltım ama beyaz akıntın oldu mu?
Benim beyaz pütürlü akıntım var ama çok az. Adetten önce de olurBunalttım ne demek canmm illaki birbirimizi aydınlatacaz aynen oldu ve sarı akıntm var
Kisoo sen hamilemisiiinBunalttım ne demek canmm illaki birbirimizi aydınlatacaz aynen oldu ve sarı akıntm var
Onu bilemedm canmm bnde de oldu ama o bi kere oldu dahada olmadıBenim beyaz pütürlü akıntım var ama çok az. Adetten önce de olur
Ee napiyon kuzummm senn nerelerdesin bakimAyyy hadi bariii senden guzelll haber allalim yaaa
Evett bitanemmKisoo sen hamilemisiiin
Intihap varsa o dur iyiye işaret o canım :)Kızlar benim adet uç gün önce bitti soğan kürüne başladım o günde günde dört tane de kuru incir yiyorum bugün peceteye acayip yoğun akıntı geldi yumurtladim mi noldu beeeeeee