- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
İnşallah Allah ol derse olurÇok teşekkürler inşallah bunlar bizlere vesile olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Allah ol derse olurÇok teşekkürler inşallah bunlar bizlere vesile olur.
1.5 seneye yaklaştı ama eşim testi reddediyorKac aydir deniyorsunuz,senin dr n temkinli yaklasmis ...ikiinzdende istemis..
adet oldunmu senin son durumun ne canımİnşallah Allah ol derse olur
Selam kızlarrr çok tuhafım bu ay ya ilk defa hiç göğüs ağrım olmadı ve ilk defa belim ağrımaya başladı battan önce bugün bat günüm dün ve ondan önceki gün kahverengi akıntım geldi dün sabah afadersiniz peçeteye silince çok az bi kan geldi. Bugün koyu kahverengi şeklini aldı hani herzaman olan reglm olmadı daha 3 gündür bir tuhaf
1.5 seneye yaklaştı ama eşim testi reddediyor
Kizlarrrr sonuclar cikti simdi dr a gosterdim butun degerlerim normalmis denemeye devam dedi..ee hersey normalse geriye ne kaliyorr stresssss..onuda kulagindan tutup atacagiz( tabi atabilirsek)
Eki Görüntüle 1922529
Senin baya olmus canim aslinda ikna edebilsen esini,sen elinden geleni yapabilmissin ama bazi erkekler sonucundan emin olamadiklari icin redediyorlar ,hatta eminim esin sunu da demistir bende sorun yok olsa 1. Olmazdi diye...
Kizlarrrr sonuclar cikti simdi dr a gosterdim butun degerlerim normalmis denemeye devam dedi..ee hersey normalse geriye ne kaliyorr stresssss..onuda kulagindan tutup atacagiz( tabi atabilirsek)
Eki Görüntüle 1922529
Hadi hayırlısı inşallah bebişinin haberlerinide alırız..tabi dediğin gibi stresi kulağından tutup atabilirsen zaten amacına ulaşırsın ulaşırız ulaşırlar
Senin baya olmus canim aslinda ikna edebilsen esini,sen elinden geleni yapabilmissin ama bazi erkekler sonucundan emin olamadiklari icin redediyorlar ,hatta eminim esin sunu da demistir bende sorun yok olsa 1. Olmazdi diye...
Oyy yerim seni guzelimm benimm :)Gunaydinalr kk nin en guzelll kadinlarii.....
Ayyy utandimmmmOyy yerim seni guzelimm benimm :)
Canimin ici benimmmAyyy utandimmmm
Maşallah allahm inşallah nasip eder en kısa zamanda canımm
Çok doğru gerçekten allahım hakkımızda hayırlısı ne zamansa o zaman sağlıklı bir sekilde nasip etsin bebislerimiziSeskes
Tesekkurlerrr canlar,insalllah hayirlisiyla ,saglikla gelsin kuzucuklarr...
Sizden ricam eksik dua etmiyelim ne olursa olsun hamile kalayim diye degil de Allahim hayirlisiyla saglikli bir gebelik ,vakti saatinde saglikli dogacak evlat nasip etsin.
İnanin hamile kalmak degil ,hamile kalip saglikla acisini yasamadan bebegimize kavusabilmek onemli olan..
İlk defa karnım ağrımıyor bide okadar canım :) ben hiç inanmıyorum ya çamaşır suyu testine falan doğrumu kiFarklı başka bi belirtin varmı. Çamaşır suyuyla test dene bi :)
Seskes
Tesekkurlerrr canlar,insalllah hayirlisiyla ,saglikla gelsin kuzucuklarr...
Sizden ricam eksik dua etmiyelim ne olursa olsun hamile kalayim diye degil de Allahim hayirlisiyla saglikli bir gebelik ,vakti saatinde saglikli dogacak evlat nasip etsin.
İnanin hamile kalmak degil ,hamile kalip saglikla acisini yasamadan bebegimize kavusabilmek onemli olan..[/QUOTE
Aminnn inşallah kim evlat istiyorsa burda olan olmayan duamıza amin diyen diyemiyen bu duyguyu tatmak isteyen herkese rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin..tez vakitte önce göbüşlere sonra kucaklarımıza alabilelim inşallah "o bebişler bu göbüşlere gelecekler"nşallah
Kuzum ayni olay bende varİlk defa karnım ağrımıyor bide okadar canım :) ben hiç inanmıyorum ya çamaşır suyu testine falan doğrumu ki
Senin bat gecikti mi hayatım ?Kuzum ayni olay bende var
Normalde 10 gun oncesinden gogus hasssiyeti karin bel agrisi olurdj amaa simdi hiiic bisey yok :)
Camasjr suyunu yaptim kopurdu amaa bilemiyorum ne kadar dogru olur :)
abartıyorsun hemen dr gidilir dediKizlarrrr sonuclar cikti simdi dr a gosterdim butun degerlerim normalmis denemeye devam dedi..ee hersey normalse geriye ne kaliyorr stresssss..onuda kulagindan tutup atacagiz( tabi atabilirsek)
Eki Görüntüle 1922529
Ayyy hadi bariii senden guzelll haber allalim yaaaCanimin ici benimmm
Bakalim esimi ikna edersem test alacagim :)