Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Canim bence muska isine falan girme
Zatten Takdir Ture yaradanindir
Ondan iste zaten sesimizi duyuyor illaki bize de yazdigi zaman vardir
Hele ki bir baskasina yapilan biseyi deneme hic
Ac ellerini din kibleye duanj et en iyi muska budur
Rabbim duyar sesini insallah nasip eder
Doğru diyorsun amin insallahhh

O kadar kişi brlirti yazıyorki gercek belirti bence çok sıradışı olan bişey demiştim ben çikolatayı her adetten önce deli gibi canım isterdi ama o ay hiç istemedi dusunmek bile istemedim ve 9 ay bıyunca kustugum tek sey çikolata oldu en ufacık bir parça yesemde bunun dılında adet gecikmesi.Yoksa insan okuduklarından aa o bendede var aaaa evet bende öyleyim demekten psişik olcazzz

Selam kızlar benimde bat 13 Aralık klomen kullanmıştım bu ay çatlatma iğnesi olmadı ama. Adetin 16. Günü yumurtam Çatladı akıntı ile hissettim kasığım da ağırıyordu. Şimdi bata 6 gün var ve normalde olan adet belirtilerim yok ne belim ağırıyor ne göğüsler ne dizlerim sadece çok nadir kasık ağrım var ve iştahım açayıp açıldı. Bu durumda olan veya bilgisi olan varmı ?

Selam kızlar benimde bat 13 Aralık klomen kullanmıştım bu ay çatlatma iğnesi olmadı ama. Adetin 16. Günü yumurtam Çatladı akıntı ile hissettim kasığım da ağırıyordu. Şimdi bata 6 gün var ve normalde olan adet belirtilerim yok ne belim ağırıyor ne göğüsler ne dizlerim sadece çok nadir kasık ağrım var ve iştahım açayıp açıldı. Bu durumda olan veya bilgisi olan varmı ?

Bende aynı belirtileri yaşıyodum kasık ağrın batma şeklindemi canımm

X