- 8 Eylül 2016
- 3.183
- 2.281
Oldum canım dünadet oldunmu senin son durumun ne canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldum canım dünadet oldunmu senin son durumun ne canım
Ben yaptm doğru ama kişiden. Kişiyede değişeblr normal testde yaptm çkdı canmm bende karnmm ağrımamasından şüpelendm ve var çok şükürİlk defa karnım ağrımıyor bide okadar canım :) ben hiç inanmıyorum ya çamaşır suyu testine falan doğrumu ki
Doğru diyorsun amin insallahhhCanim bence muska isine falan girme
Zatten Takdir Ture yaradanindir
Ondan iste zaten sesimizi duyuyor illaki bize de yazdigi zaman vardir
Hele ki bir baskasina yapilan biseyi deneme hic
Ac ellerini din kibleye duanj et en iyi muska budur
Rabbim duyar sesini insallah nasip eder
Tamam canım evet bana da mantıksız geldi Zaten. Kullanmıyım en iyisiCanimm sana tavsiyem eger senin adina degilse kullanma bazen ters tepebiliyor...
Ben yaptm doğru ama kişiden. Kişiyede değişeblr normal testde yaptm çkdı canmm bende karnmm ağrımamasından şüpelendm ve var çok şükür
Evett bitanemm allaha bin şükür :)Nasil yani canm sen hamile misin?
Hayir hayatim 7 gun varSenin bat gecikti mi hayatım ?
Yok kuzu teste bisey cikmadiAyyy hadi bariii senden guzelll haber allalim yaaa
Selam kızlar benimde bat 13 Aralık klomen kullanmıştım bu ay çatlatma iğnesi olmadı ama. Adetin 16. Günü yumurtam Çatladı akıntı ile hissettim kasığım da ağırıyordu. Şimdi bata 6 gün var ve normalde olan adet belirtilerim yok ne belim ağırıyor ne göğüsler ne dizlerim sadece çok nadir kasık ağrım var ve iştahım açayıp açıldı. Bu durumda olan veya bilgisi olan varmı ?
Evett bitanemm allaha bin şükür :)
İnşallahhh allah razı olsunnn dile getrmek istmiyrm ama korkularm var aramzda kmyasl gblk geçirip iknci gebeliğinde kimyasaldaki belirtileri yaşamayan varmı bunu ayırt edebilenAyy ne guzelll Allahim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahh...
Aynen o da ara sıra oluyor. Sen hamile misin?Bende aynı belirtileri yaşıyodum kasık ağrın batma şeklindemi canımm
Aynen o da ara sıra oluyor. Sen hamile misin?
Evet kuzumuzz hamisss coook sukurler olsunnnnAynen canımmm daha çok erken dönemlerdeym ama
Hayırlı olsun canım gözün Aydın. Senin nasıl oldu klomen vs kullandın mi? Başka belirtilerin var miydiAynen canımmm daha çok erken dönemlerdeym ama
Evet kuzumuzz hamisss coook sukurler olsunnnn
Yok bitanem ben sadece folk asit kullanıyodmHayırlı olsun canım gözün Aydın. Senin nasıl oldu klomen vs kullandın mi? Başka belirtilerin var miydi