- 6 Aralık 2016
- 3.825
- 3.421
Ypk yok soğan kürü. İçince oluyo öyle ama ilşki den snra içme dahaIntihap varsa o dur iyiye işaret o canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ypk yok soğan kürü. İçince oluyo öyle ama ilşki den snra içme dahaIntihap varsa o dur iyiye işaret o canım :)
Bende kuzum yaa yazik bize Allah sevindirsin biziHiç sorma herseyi hamileliğe yoruyorum
Yaaaa hayırlısı olsunn canmmKızlarrrr ben regl oldum bugün
Kızlarrrr ben regl oldum bugün
nedenkiiiYpk yok soğan kürü. İçince oluyo öyle ama ilşki den snra içme daha
Düşüğe sebep oluyo çünkü yum. Gününe kadar iç soğan kürünü sadece faydası var ama gerçekdennedenkiii
İnşallahhh kuzummm
Hayirlisi olsun birtanemmm
Insallah 2017 ugurlu gelir
Tebrik ediyorum kuzummm kan te@timi yaptin balimmm ? ??Evett bitanemm allaha bin şükür :)
Kan testi yapmadm henüz ama pratk testledi tekrarlıyrmTebrik ediyorum kuzummm kan te@timi yaptin balimmm ? ??
Ay bilmiyordumDüşüğe sebep oluyo çünkü yum. Gününe kadar iç soğan kürünü sadece faydası var ama gerçekden
Öğrenmiş oldun artık ilk defamı deniycksn kürüAy bilmiyordum
Hayirli uğurlu olsun kucağına sagliklica almak nasip olsun kuzum topigimizin ilk hamisi sensinnn MAŞALLAHKan testi yapmadm henüz ama pratk testledi tekrarlıyrm
Allah razı olsnn canmm rabbm duysun ağzndan sağlıklı sıhatli alıyım kucağıma allahn izniyle darısı size hergn dua ediyormHayirli uğurlu olsun kucağına sagliklica almak nasip olsun kuzum topigimizin ilk hamisi sensinnn MAŞALLAH
Evet canımÖğrenmiş oldun artık ilk defamı deniycksn kürü
Yum. Günnde yakıda yapştr beline öyle dene 3 gün sonra tekrar yapştr daha da yapştrma faydasını görecksn. Bi sağlık sorunn fln yok demi bebk knusunda canmEvet canım
Inanmiyorummmmmm alahim cok sewindimmm ee hamisimizde sen oldun demekk he cok sewindimm yaaaaaaaa kuzummmmmmm takvimini yapsana artikkkEvett bitanemm
AMIN kardeşim ALLAH sendende razi olsunnnnnAllah razı olsnn canmm rabbm duysun ağzndan sağlıklı sıhatli alıyım kucağıma allahn izniyle darısı size hergn dua ediyorm