Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kizlar her dkakka wcye cikiyorum kasigimda baski var ama adetime daha cok var ya üşüttüm sanirim :KK43:

:nazar:
Evet cnm ben sohbetinizi çok sevdim katıldım, bi baktım ki hamile bi benmişim aslında iyi ki girmişim bu konuya, kızlar da dedi ki o zaman sen bizim nazar boncuğumuz ol :anneadayı:
Ben de takip ediyorum bırakamadım burayı :KK200:
Haftaya cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
Aaa çok iyi allah tamamına erdirsin ilk haftalarnda ki durumlarını anlatrmısın bana neler yaşıyodn ağrn oluyomydu adet günnde hamişken

Ağırlık flnmı hissediyosn kasıklarında bide belirtilern nasıl yum. Günn üstünden kaç gün geçdi ilşkide ypma iyi glmiyo ilk dönmler
Kuzum ya orda surekli bi baski var sanki bi el var orda üzerinde gibi. kuzum bilmiyorum ki tam tarhmi yumurtlamamin. kuzum usutmusde olabilirum ayaklarimi... tam nedensiz bol su iciyorum idrar yollarimi üşüttüm sanirim

Aaa çok iyi allah tamamına erdirsin ilk haftalarnda ki durumlarını anlatrmısın bana neler yaşıyodn ağrn oluyomydu adet günnde hamişken

Benim zaten adetken çok ağrım olmazdı ilk gün olurdu, 1. Ay da adet günüm geldiğinde ağrımıştı sanki adet olacak gibi, sonra olmadı daha. Bi ara kuyruk sokumum ağrımıştı :olamaz:vücut büyüyo genişliyo ondan dediler. Rahim için yer açılıyo :KK66:

Benim zaten adetken çok ağrım olmazdı ilk gün olurdu, 1. Ay da adet günüm geldiğinde ağrımıştı sanki adet olacak gibi, sonra olmadı daha. Bi ara kuyruk sokumum ağrımıştı :olamaz:vücut büyüyo genişliyo ondan dediler. Rahim için yer açılıyo :KK66:
Hiç ağrn olmadı yaaa ne zmn gttn kan tahliline

Evet cnm ben sohbetinizi çok sevdim katıldım, bi baktım ki hamile bi benmişim aslında iyi ki girmişim bu konuya, kızlar da dedi ki o zaman sen bizim nazar boncuğumuz ol :anneadayı:
Ben de takip ediyorum bırakamadım burayı :KK200:
Haftaya cinsiyeti öğreneceğiz inşallah
Hos geldin hayatimmm grubumuzaaa iyi ki geldin
Belirtilerinden bahseder misin :)

X