Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Hanımlar başkasına hamile kalsın diye yapılan bir muskayı, onun dışındaki kişiler kullanabilir mi? Böyle birşey duydunuz mu hiç?
Canim bence muska isine falan girme
Zatten Takdir Ture yaradanindir
Ondan iste zaten sesimizi duyuyor illaki bize de yazdigi zaman vardir
Hele ki bir baskasina yapilan biseyi deneme hic
Ac ellerini din kibleye duanj et en iyi muska budur
Rabbim duyar sesini insallah nasip eder

İnşallah canım benim. :KK36: Bende bi çok ama çok mutlu ve umutlu bi böyle durgun terelellli bir ruh hali mevcut. :KK70:

Adete var mı daha,beklesene canım garanti olsun. :KK36:

Günaydın canımmm. :KK36:
Öncelikle Allah evladına sağlıklı hayırlı ömür versinn. Geçmiş olsun vardır elbet bi zamanı. :KK36:
Ben 25 yaşındayım 8 aylık evliyim. Geçtiğimiz ay bebiş mi olsa diye niyetlendik o ay geçti gitti. :KK70: Adet bitişinde inofolic içmeye başladım hem folik asit aliyim hemde yumurtlamaya yardımcı diye, beklemedeyiz bakalım.:p:p
Var 4 gün var ama sabırsızlık da var :dondurma:

Hayıtın faydasını daha önce okumuştum kızlar 5 ay önceye kadar 28 günde bir adet oluyordum son 5 aydır bu 24-25 e düşmüştü gecen ay hayıt tohumunu kullandım ve şükür 27 ye çıktı tekrar sanırım fsh ı yendim ben bu ay :) tavsiye ederim kullanıp hamile kalan çokmuş

brnimde
Oh ohh masallah daha tazeciksin insallah ilk aydan tutanlardan olursun canimm..bekletmez kuzucun ilk aya skı baslamissin :KK66:

B blueas

Oh ohh masallahhh insallah hemen gelsin yawrular...sagolasin canim onun varligina duaciyim sukrediyorum Allahim iyiki bilmeden nasip etmissin diyorum.bende aldim bu ay infolic bi o eksik kalmasin dedim :KK66:

İkinci bebis mi? İkinci ay mi anlamadim canim.
Canim benim kurtaj oldugum bebek sezeryan yerime tutunmus riskli bi gebelikti o yuzden korktum 6 ay korundum o sure icersinde genel kontrollere gittim hersey yolunda vajinal muayenede oldum,
3 aydir 3-4 -10 gunlu adet gecikmesi yasadim adetim 3. Gunu gittim onun icin hormon testi istedim dr ultrosonda baktignda kucuk kabarciklar goruyorum polistik overimsi ama baska dr var demez ,hormon sonuclarina gore degerlendirme yapacagim dedi esim icin birsey istemedi demedi...
3 gebelik yasadim hepsi ilk aydan oldu ama o zaman hic bisey bilmiyordum,suan cok mu taktim anlamadim.
2. cocuk olacak rahmim temiz sma edimden ve benden testbistefi

Tünaydııııın can kızlar hamişler hamişlik belirtisi olanlar sizlerede tünaayyydııııınñn:KK200::KK200::KK68::KK68::KK68:
Malesef kuzu leke geldi adet sancilari dewam benim bati 8 ocak olarak deistiri ver :))

Günaydınn kızçelerr nasılsınızz

Gunaydinalr kk nin en guzelll kadinlarii.....:süslü:

Herkese günaydınn. Çok şükür iyiyiz bugün sizler nasılsınız canlar.

:KK68: :KK68:

Minnn, bi dahaki aya umutlar.:KK37::KK37::KK37:

min123 min123

N
Hayıtın faydasını daha önce okumuştum kızlar 5 ay önceye kadar 28 günde bir adet oluyordum son 5 aydır bu 24-25 e düşmüştü gecen ay hayıt tohumunu kullandım ve şükür 27 ye çıktı tekrar sanırım fsh ı yendim ben bu ay :) tavsiye ederim kullanıp hamile kalan çokmuş
Nasıl kullandınız ben soğan kürü de yapıyorum hayıt tohumu da aldım. 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı ezilmiş tohumu 5 dk kaynatıyorum doğru mu?

N

Nasıl kullandınız ben soğan kürü de yapıyorum hayıt tohumu da aldım. 1 çay bardağı suya 1 çay kaşığı ezilmiş tohumu 5 dk kaynatıyorum doğru mu?
sabah aç karnına ve akşam yemeğinden önce 1 çay kaşığı tohumu ezip kaynamış suya atıp 5 dk bekletip süzüp içiyorum suya atıp beraber kaynatmak da olur ama iş yerimde ocak olmayınca hazır kaynamış su kullanıyorum
Soğan kürüyle beraber olur mu acaba o konuda fikrim yok
Bide sabahları çörek otu yedim

sabah aç karnına ve akşam yemeğinden önce 1 çay kaşığı tohumu ezip kaynamış suya atıp 5 dk bekletip süzüp içiyorum suya atıp beraber kaynatmak da olur ama iş yerimde ocak olmayınca hazır kaynamış su kullanıyorum
Soğan kürüyle beraber olur mu acaba o konuda fikrim yok
Bide sabahları çörek otu yedim
Çok teşekkürler inşallah bunlar bizlere vesile olur.

X