Bu sefer sabırlı olamadığıma kızdım zaten kuzum :)Kendine ne kiril ne kiz cnmmm Ne Yaptin ki sen icimizde en sakin ve sabirli bekleyen sendinnn lutfenn kendine haksizlik etme
Amin kuzum günaydınGünaydın güzel melekler
Sabah sabah ilk isim buraya gelmek olduuu cok sevdimmm ben burayii iyiki varsiniz can yoldaslarim
Hepimiz icin dualarimi ettim canlar ALLAHIM kabul etsin INŞALLAH hersey gönlümüzce olsun
Canim sıcak su iyi gelir yanma filan varsa bol bol su iç :)Canlar ben sanirim idrar yollarimi üşütmüşüm
Malum olur ya ilaç kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Ben ayaklarimi sicak suya falan koysam faydasi olur mu yada baska önerisi olan var mi idrar yollari usutmesini nasil gecircem ilacsiz kuzular
Cok tatli ya inşallah canimm
Allah razı olsun canım iyiki varsınızÜzülmeyin ne olur hakkımızda en hayırlısını Allah bilir en hayırlı zamanı da sabırla ve tevekkülle beklemek gerek ümidi yitirmemek dua dan vazgeçmemeli. İnsan bir anlık üzülüyor ama sonradan yeniden yeşeriyor umutlar. Güne huzurla ve umutla başlayalım
Canim teşekkürler hoşgeldin :)Kaç gündür girmek istemiodum buraya. güzel bi konu olmuş açan elinize sağlık :) bi sevindim nedense, hepimize şanslı gelsin inşallah.
Kuzum ona umut bağlama inşallah hamilesindir sonuca göre pozitif ama bende yapmıştım çamaşır suyu pozitif kan negatif maalesef
Günaydın canım Allah razı olsun guzel dileklerin icin
Günaaaydın güzellikler ancak girebildim neler neler olmuş, ne olur kimse üzülmesin her gün yeni bir umut verir Rabbim herşey hayırlı olsun herkes için.. sevdim sizi
Günaydın canım
Aayy yoksaaaaa????
Günaydınnn herkeseeee..
Limon kurunude yaptim kuzum oda dibe coktu ama aksam kan testi versem mi acabaaKuzum ona umut bağlama inşallah hamilesindir sonuca göre pozitif ama bende yapmıştım çamaşır suyu pozitif kan negatif maalesef
Insallah bebegim ama belki yaniliyoruzdur
Aayy yoksaaaaa????
Günaydınnn herkeseeee..