Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendine ne kiril ne kiz cnmmm Ne Yaptin ki sen icimizde en sakin ve sabirli bekleyen sendinnn lutfenn kendine haksizlik etmeÜzgün değilde kırgın ve kızgınım kendime kuzum herseyin hayırlısı
Hoşgeldin aramıza canım hemen ekliyorum listeye :)
Beeeeeen çok iyiyimm moraller her zman yüksek allahtan hiçbir zaman ümit kesilmezHamdolsun kuzum yarina insallah daha iyi olacagiz
Sen nasilsin
Agzina sallik cnm hislerime tercuman oldunmYooook oyle hemen sivismakkk isin icinden:)
Biz maskotluk yapariz sana sen eglen simdi kendine kizmayi bir kenara birak vucudunun oyunu bu
Senin sucun yoook
Oyle benim moralim yuksek olacak senin icin kan aglayacak olmaz guleceksek beraber aglayacaksak beraber aglayacagiz
Mizikcilik yook
TSK edrmmm mutlaka wericemSonucu görene kadar sabret kuzum sonuç her ne olursa olsun hakkında hayırlısı neyse olsun ama muhakkak bekliyorum haberini :)
Amenna kuzum o zaman Uykuya dalmadan duamizi edelim haydi kizlar elleri acalimBeeeeeen çok iyiyimm moraller her zman yüksek allahtan hiçbir zaman ümit kesilmez
Rica ederim balim birimiz hepimiz icin variz ayri gayrimix yokAgzina sallik cnm hislerime tercuman oldunm
İnşallah iyi düşünüyorum da hewsleniyorum bu seferde hep kötü düşünmek istiyormIyi dusun iyi olsun yavrum hayirli haberlerle gelirsin haberdar edersin bizi
Aminn cnmmm Allah kabul etsinAmenna kuzum o zaman Uykuya dalmadan duamizi edelim haydi kizlar elleri acalim
Allah im baska yilkardir hasret cekenler olmak uzere
Sen bize hayirli salih kullarindan eli ayagi duzgun bir evlat nasip et
Herseyin hayirlisini zamanini sen bilirsin
Kimsenin ocagini evlatsiz etme
Aminnnnnn
Kizlar aminleri gorelimm
Optum sizi
Koooocaman
Aynenn oylee cnmm benimmRica ederim balim birimiz hepimiz icin variz ayri gayrimix yok
AminnnnnnnnnnAmenna kuzum o zaman Uykuya dalmadan duamizi edelim haydi kizlar elleri acalim
Aminnnnnn
Kizlar aminleri gorelimm
Optum sizi
Koooocaman
InsaALLAH ya canim benimmm hosbuldum grup cok guzelllllHoşgeldin canım ekledim listeye inşallah bebisin yeni yıl hediyesi olur sana
Ben de ara ara giriyorum bu grubu gordum giresim geldi kuzum insaALLAH buradan hayirlo haberler veririz birbirimize. Senin kacinci ay bu ay ve bat nezamandiAhh kuzumm yaa olacak insallahh ben uzun zaman girmedim hic bakalim bu aralar takiliyorum ama bu gruba baglandim insallah bize ugur getirir
Insallah hayatimmm iyi sonuclar alirizz insallahhh
Aminnn aminnn aminnnAmenna kuzum o zaman Uykuya dalmadan duamizi edelim haydi kizlar elleri acalim
Aminnnnnn
Kizlar aminleri gorelimm
Optum sizi
Koooocaman
Aminnnn ya yuregine saglikkkk insaALLAH RABBIM duyar sesimizi kulaklarımız dolar bizim de aminnnnAmenna kuzum o zaman Uykuya dalmadan duamizi edelim haydi kizlar elleri acalim
Aminnnnnn
Kizlar aminleri gorelimm
Optum sizi
Koooocaman
Doğru üzülmesin ama işte umut ediyorz hepimizde bekleyemiyorzİnşallah çıkar en büyük dileğimiz o değil m? Rabbim herkese tattırsın. Demek istediğim umutlanıp da hüsrana uğramayı çok yaşadım. Arkadaş üzülmesin diye dedim.
İnşallah
ne kadar bekledi testSağolasınnn canımmm tamda net belli olurmu bilmiyorm ki çok az belli oluyo bakın bakalım görebilecekmisiniz