Nabersiniz bugün
Gününüz aydın olsun hanımlar
Insallah bebegim ama belki yaniliyoruzdur
Bende iyiyim bomba gibiyim vallaaaa
Valla bilmiyorum içimde birşeyler var kıpır kıpırSüpersin bişeye borçlu muyuz bu neşeyi bakiyim
Kızlarr. Kaydımızın olduğu aile hekimi dışında başka bir ilde kan testi yaptırabiliyor muyuz? Kaydımı buraya aldırmadan ama?
Valla bilmiyorum içimde birşeyler var kıpır kıpır
Ayyy canım benim çok sağol inşallah güzel dileklerin sana da uğraşınRabbim en güzel hayırlara çevirsin inşallah.
İlk ayimiz canım soğan kuru uyguluyorum sonrada kuru incir yiyorum ardından bir tane inşallah şifa olurGunaydin kizlarrr...simdi hastneden geliyorum hormon testi icin kan verdimm...insallah iyi cikar sonuclar..
Simdi azcik kaynasalim mi kim ne ne zamandir istiyor,kacinci bebe,yada birsey yapiyor mu kur,ilac vs haydii paylasalimm..
Kendimden basliyayim,
* 4 yasinda kizim var kardes istiyoruz ama bir sene icinde hem kimyasal gebelik hemde kurtajim oldu.6 ay doldu hala tesrif etmis degil yawrucak..
Su aya kadar denemedigim sey kalmadi kür - ovulasyon filan..
Ayyy canım benim çok sağol inşallah güzel dileklerin sana da uğraşın
Ben de bilemedim vallahi. Adeti mi beklesem diyorum bi yandan. Kararsızlık zor
Gunaydin kizlarrr...simdi hastneden geliyorum hormon testi icin kan verdimm...insallah iyi cikar sonuclar..
Simdi azcik kaynasalim mi kim ne ne zamandir istiyor,kacinci bebe,yada birsey yapiyor mu kur,ilac vs haydii paylasalimm..
Kendimden basliyayim,
* 4 yasinda kizim var kardes istiyoruz ama bir sene icinde hem kimyasal gebelik hemde kurtajim oldu.6 ay doldu hala tesrif etmis degil yawrucak..
Benımde ikinci olacak diye bekliyorum bende adet olursam hormon testi yaptırcam dr esin için bişey demedimiGunaydin kizlarrr...simdi hastneden geliyorum hormon testi icin kan verdimm...insallah iyi cikar sonuclar..
Kendimden basliyayim,
Kuzummmm kopurmesi lazim
İyiyiz kuzumm sen nasılsınn?
Günaydınnnn.
Ya heveslenmeyelim ama içim kıpır kıpır olduı köpürmüyor çünkü tortu oluyorr.
Insallah hayatimmmGunaydin kizlarrr...simdi hastneden geliyorum hormon testi icin kan verdimm...insallah iyi cikar sonuclar..
Kendimden basliyayim,
Evet canim yapacagim bugun bakalimmİşte ondan heyecanlandım gebelik var diye ama heves olmasın diye test yapmıcanmıı
İlk ayimiz canım soğan kuru uyguluyorum sonrada kuru incir yiyorum ardından bir tane inşallah şifa olur
Benımde ikinci olacak diye bekliyorum bende adet olursam hormon testi yaptırcam dr esin için bişey demedimi