Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Kızlarr. Kaydımızın olduğu aile hekimi dışında başka bir ilde kan testi yaptırabiliyor muyuz? Kaydımı buraya aldırmadan ama?

Ben de bilemedim vallahi. Adeti mi beklesem diyorum bi yandan. Kararsızlık zor

Gunaydin kizlarrr...simdi hastneden geliyorum hormon testi icin kan verdimm...insallah iyi cikar sonuclar..

Simdi azcik kaynasalim mi kim ne ne zamandir istiyor,kacinci bebe,yada birsey yapiyor mu kur,ilac vs haydii paylasalimm..

Kendimden basliyayim,
* 4 yasinda kizim var kardes istiyoruz ama bir sene icinde hem kimyasal gebelik hemde kurtajim oldu.6 ay doldu hala tesrif etmis degil yawrucak..
Su aya kadar denemedigim sey kalmadi kür - ovulasyon filan..

İlk ayimiz canım soğan kuru uyguluyorum sonrada kuru incir yiyorum ardından bir tane inşallah şifa olur

Ayyy canım benim çok sağol inşallah güzel dileklerin sana da uğraşın

İnşallah canım benim. Bende bi çok ama çok mutlu ve umutlu bi böyle durgun terelellli bir ruh hali mevcut.

Ben de bilemedim vallahi. Adeti mi beklesem diyorum bi yandan. Kararsızlık zor

Adete var mı daha,beklesene canım garanti olsun.

Günaydın canımmm.
Öncelikle Allah evladına sağlıklı hayırlı ömür versinn. Geçmiş olsun vardır elbet bi zamanı.
Ben 25 yaşındayım 8 aylık evliyim. Geçtiğimiz ay bebiş mi olsa diye niyetlendik o ay geçti gitti. Adet bitişinde inofolic içmeye başladım hem folik asit aliyim hemde yumurtlamaya yardımcı diye, beklemedeyiz bakalım.

Benımde ikinci olacak diye bekliyorum bende adet olursam hormon testi yaptırcam dr esin için bişey demedimi

Insallah hayatimmm

Hanımlar başkasına hamile kalsın diye yapılan bir muskayı, onun dışındaki kişiler kullanabilir mi? Böyle birşey duydunuz mu hiç?

İlk ayimiz canım soğan kuru uyguluyorum sonrada kuru incir yiyorum ardından bir tane inşallah şifa olur

Oh ohh masallah daha tazeciksin insallah ilk aydan tutanlardan olursun canimm..bekletmez kuzucun ilk aya skı baslamissin

B blueas

Oh ohh masallahhh insallah hemen gelsin yawrular...sagolasin canim onun varligina duaciyim sukrediyorum Allahim iyiki bilmeden nasip etmissin diyorum.bende aldim bu ay infolic bi o eksik kalmasin dedim

Benımde ikinci olacak diye bekliyorum bende adet olursam hormon testi yaptırcam dr esin için bişey demedimi

İkinci bebis mi? İkinci ay mi anlamadim canim.
Canim benim kurtaj oldugum bebek sezeryan yerime tutunmus riskli bi gebelikti o yuzden korktum 6 ay korundum o sure icersinde genel kontrollere gittim hersey yolunda vajinal muayenede oldum,
3 aydir 3-4 -10 gunlu adet gecikmesi yasadim adetim 3. Gunu gittim onun icin hormon testi istedim dr ultrosonda baktignda kucuk kabarciklar goruyorum polistik overimsi ama baska dr var demez ,hormon sonuclarina gore degerlendirme yapacagim dedi esim icin birsey istemedi demedi...
3 gebelik yasadim hepsi ilk aydan oldu ama o zaman hic bisey bilmiyordum,suan cok mu taktim anlamadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…