Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Ah bırakabilsem bi becerebilsem
Al bendende okadar aklim fikrim bebis
@fundiiiii bat 31 aralık yani yılın son günü :)))
Kuzum ayni gun batimiz hadi INŞALLAH ogun guzel haberler alalim birlikte
Ya psikolojik olarakda belirtiler cikiyor sanki kaburgamin altinda batmalar hissediyorum suan ani oluyor geciyor psikolojik hamilelik yasiycam diye korkuyom
Bende oyle canim pskolojik durum insani cok etkiliyor

Kızlar adetime 6 gun war yarın kan testi yaptricm da bariz bir şekilde çıkarmı yoksa boşunamı yaptırmış olurum
Kan testinde cikar canim hadi INŞALLAH guzel haberlerle gel de bizi mutlu et

Canlar ben sanirim idrar yollarimi üşütmüşüm

Malum olur ya ilaç kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz

Ben ayaklarimi sicak suya falan koysam faydasi olur mu yada baska önerisi olan var mi idrar yollari usutmesini nasil gecircem ilacsiz kuzular

Son düzenleme:
Bol su içmek dışında çok bi alternatif yok aslında

Su icmek faydasi olur dimi en azından bol su tuketiyim cok tesekkur ederim
Bol su en iyi idrar yolu temizleyicisi mekanik temizlik sağlar bende de oldu üç dört hafta önce ilaç içmicem diye direndim çok ağrı verdi ama günde üç litre suyla biraz uzunda sürse hallettim umarım biran önce geçer geçmiş olsun

ALLAH razi olsun canim bende suan koydum iciyorum. bebek varsa bu idrar yollari zarar verir mi

ALLAH razi olsun canim bende suan koydum iciyorum. bebek varsa bu idrar yollari zarar verir mi
Bende idrarda bol lökosit çıktı kültür de de bakteri üredi. Mesane hemen rahmin önünde yer alan bi organ ama doktorlar düşük riskini artıracağına dair kesin bi veri yok diyor. Bende çok yoğun enfeksiyon vardı ikimizde iyiyiz çok şükür.mesai arkadaşlarım su içemezsen serumla takviye edelim dedi azimle içtim suları ayağını karnını sıcak tut bende çorap tayt hep termal

Sizede cok gecmis olsun
Önerilerinizi dikkate alicam ALLAHIM hepimize bebislerimize saglik sıhhat versin INŞALLAH cok sagolun

Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun. Haaa ufakta bi öneri her ne olursa olsun pozitif ol, pozitif insanların işi rast gider tecrübeyle sabit.
Canim ben bi dusuk yasadim 2 bucuk aylikken onun korkusu gitmiyor ben o gebelik zamanindada idrar yollar enfeksiyonu olmustum bian o günlerim geldi aklima ama haklisiniz pozitif olucam söz veriyorum

Canim ben bi dusuk yasadim 2 bucuk aylikken onun korkusu gitmiyor ben o gebelik zamanindada idrar yollar enfeksiyonu olmustum bian o günlerim geldi aklima ama haklisiniz pozitif olucam söz veriyorum
Ben iki düşük yaptım altı yıllık evliyim ikinci düşükten sonra iki tüpüm tıkandı pcosluyum ayrıca beş yıldır hamile kalamadım doktor tüp bebek dedi hamile kaldım. Haa asla niye düştü niye ben demedim çünkü düşen bebeklerin yüzde doksanı sıkıntılı Allah ın kuluna lütfu. Rabbim gönlüne göre versin

Zor gunler atlatmissiniz cok gecmis olsun ALLAHIM bebeginizi sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin INŞALLAH. Evet bende oyle duydum dusen bebekler sorunlu oluyomus bidaha yasamayiz INSALLAH AMIN cok tesekkur ederim

Kızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem konuşuruz sizi seviyorum
Üzülmeyin ne olur hakkımızda en hayırlısını Allah bilir en hayırlı zamanı da sabırla ve tevekkülle beklemek gerek ümidi yitirmemek dua dan vazgeçmemeli. İnsan bir anlık üzülüyor ama sonradan yeniden yeşeriyor umutlar. Güne huzurla ve umutla başlayalım

Ben de ara ara giriyorum bu grubu gordum giresim geldi kuzum insaALLAH buradan hayirlo haberler veririz birbirimize. Senin kacinci ay bu ay ve bat nezamandi
Benim 6 ay oldu
Bat 17 aralik hayatim

Gunaydin canlarr nasilsiniz
Kuzuu Sevdazede camasir suyunu sabah ise gelmeden denedim kuzumm
Idararin ustune 2 3 damla damlattim
2 3 saniye sonra 3 santimlik kabardi kopurdu bembeyaz kopuk cikti bekledim 5 dk falan hala kopuk var di simdi ne olmus oluyor :) @93elizan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…