Al bendende okadar aklim fikrim bebisAh bırakabilsem bi becerebilsem
Kuzum ayni gun batimiz hadi INŞALLAH ogun guzel haberler alalim birlikte@fundiiiii bat 31 aralık yani yılın son günü :)))
Bende oyle canim pskolojik durum insani cok etkiliyorYa psikolojik olarakda belirtiler cikiyor sankikaburgamin altinda batmalar hissediyorum suan ani oluyor geciyor psikolojik hamilelik yasiycam diye korkuyom
Kan testinde cikar canim hadi INŞALLAH guzel haberlerle gel de bizi mutlu etKızlar adetime 6 gun war yarın kan testi yaptricm da bariz bir şekilde çıkarmı yoksa boşunamı yaptırmış olurum
Bol su içmek dışında çok bi alternatif yok aslındaCanlar ben sanirim.idrar yollarimi üşütmüşüm
Malum olur ya ilaç kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz
Ben ayaklarimi sicak suya falan koysam faydasi olur mu yada baska önerisi olan var mi idrar yollari usutmesini nasil gecircem ilacsiz kuzular
Su icmek faydasi olur dimi en azından bol su tuketiyimBol su içmek dışında çok bi alternatif yok aslında
Bol su en iyi idrar yolu temizleyicisi mekanik temizlik sağlar bende de oldu üç dört hafta önce ilaç içmicem diye direndim çok ağrı verdi ama günde üç litre suyla biraz uzunda sürse hallettim umarım biran önce geçer geçmiş olsunSu icmek faydasi olur dimi en azından bol su tuketiyimcok tesekkur ederim
ALLAH razi olsun canim bende suan koydum iciyorum. bebek varsa bu idrar yollari zarar verir miBol su en iyi idrar yolu temizleyicisi mekanik temizlik sağlar bende de oldu üç dört hafta önce ilaç içmicem diye direndim çok ağrı verdi ama günde üç litre suyla biraz uzunda sürse hallettim umarım biran önce geçer geçmiş olsun
Bende idrarda bol lökosit çıktı kültür de de bakteri üredi. Mesane hemen rahmin önünde yer alan bi organ ama doktorlar düşük riskini artıracağına dair kesin bi veri yok diyor. Bende çok yoğun enfeksiyon vardı ikimizde iyiyiz çok şükür.mesai arkadaşlarım su içemezsen serumla takviye edelim dedi azimle içtim suları ayağını karnını sıcak tut bende çorap tayt hep termalALLAH razi olsun canim bende suan koydum iciyorum. bebek varsa bu idrar yollari zarar verir mi
Sizede cok gecmis olsunBende idrarda bol lökosit çıktı kültür de de bakteri üredi. Mesane hemen rahmin önünde yer alan bi organ ama doktorlar düşük riskini artıracağına dair kesin bi veri yok diyor. Bende çok yoğun enfeksiyon vardı ikimizde iyiyiz çok şükür.mesai arkadaşlarım su içemezsen serumla takviye edelim dedi azimle içtim suları ayağını karnını sıcak tut bende çorap tayt hep termal
Teşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun. Haaa ufakta bi öneri her ne olursa olsun pozitif ol, pozitif insanların işi rast gider tecrübeyle sabit.Sizede cok gecmis olsun
Önerilerinizi dikkate alicam ALLAHIM hepimize bebislerimize saglik sıhhat versin INŞALLAH cok sagolun
Canim ben bi dusuk yasadim 2 bucuk aylikken onun korkusu gitmiyor ben o gebelik zamanindada idrar yollar enfeksiyonu olmustum bian o günlerim geldi aklima ama haklisiniz pozitif olucam söz veriyorumTeşekkür ederim sizede çok geçmiş olsun. Haaa ufakta bi öneri her ne olursa olsun pozitif ol, pozitif insanların işi rast gider tecrübeyle sabit.
Ben iki düşük yaptım altı yıllık evliyim ikinci düşükten sonra iki tüpüm tıkandı pcosluyum ayrıca beş yıldır hamile kalamadım doktor tüp bebek dedi hamile kaldım. Haa asla niye düştü niye ben demedim çünkü düşen bebeklerin yüzde doksanı sıkıntılı Allah ın kuluna lütfu. Rabbim gönlüne göre versinCanim ben bi dusuk yasadim 2 bucuk aylikken onun korkusu gitmiyor ben o gebelik zamanindada idrar yollar enfeksiyonu olmustum bian o günlerim geldi aklima ama haklisiniz pozitif olucam söz veriyorum
Zor gunler atlatmissiniz cok gecmis olsun ALLAHIM bebeginizi sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin INŞALLAH. Evet bende oyle duydum dusen bebekler sorunlu oluyomus bidaha yasamayiz INSALLAH AMIN cok tesekkur ederimBen iki düşük yaptım altı yıllık evliyim ikinci düşükten sonra iki tüpüm tıkandı pcosluyum ayrıca beş yıldır hamile kalamadım doktor tüp bebek dedi hamile kaldım. Haa asla niye düştü niye ben demedim çünkü düşen bebeklerin yüzde doksanı sıkıntılı Allah ın kuluna lütfu. Rabbim gönlüne göre versin
Amin hayırlısıyla inşallahZor gunler atlatmissiniz cok gecmis olsun ALLAHIM bebeginizi sagsaglim kucaginiza almayi nasip etsin INŞALLAH. Evet bende oyle duydum dusen bebekler sorunlu oluyomus bidaha yasamayiz INSALLAH AMIN cok tesekkur ederim
Üzülmeyin ne olur hakkımızda en hayırlısını Allah bilir en hayırlı zamanı da sabırla ve tevekkülle beklemek gerek ümidi yitirmemek dua dan vazgeçmemeli. İnsan bir anlık üzülüyor ama sonradan yeniden yeşeriyor umutlar. Güne huzurla ve umutla başlayalımKızlar sonuç kocaman negatif ben eve geçiyorum gece girebilirsem konuşuruz sizi seviyorum
Benim 6 ay olduBen de ara ara giriyorum bu grubu gordum giresim geldi kuzum insaALLAH buradan hayirlo haberler veririz birbirimize. Senin kacinci ay bu ay ve bat nezamandi