Sohbet, muhabbet elbet bir gün gelir bebek :)

Canlar ben sanirim idrar yollarimi üşütmüşüm :KK1:

Malum olur ya ilaç kullanmak istemiyorum ne olur ne olmaz:21:

Ben ayaklarimi sicak suya falan koysam faydasi olur mu yada baska önerisi olan var mi idrar yollari usutmesini nasil gecircem ilacsiz kuzular:işsiz:
Canim sıcak su iyi gelir yanma filan varsa bol bol su iç :)

Üzülmeyin ne olur hakkımızda en hayırlısını Allah bilir en hayırlı zamanı da sabırla ve tevekkülle beklemek gerek ümidi yitirmemek dua dan vazgeçmemeli. İnsan bir anlık üzülüyor ama sonradan yeniden yeşeriyor umutlar. Güne huzurla ve umutla başlayalım ✨
Allah razı olsun canım iyiki varsınız :KK200:

Gunaydin canlarr nasilsiniz
Kuzuu Sevdazede Sevdazede camasir suyunu sabah ise gelmeden denedim kuzumm
Idararin ustune 2 3 damla damlattim
2 3 saniye sonra 3 santimlik kabardi kopurdu bembeyaz kopuk cikti bekledim 5 dk falan hala kopuk var di simdi ne olmus oluyor :) @93elizan
Kuzum ona umut bağlama inşallah hamilesindir sonuca göre pozitif ama bende yapmıştım çamaşır suyu pozitif kan negatif maalesef

min123 min123 kuzum günün geçti var mı bi gelişme güzel haberler bekliyorum:KK68:
Dykdyk Dykdyk canım bugün senin günün inşallah gelmez kırmızılar sende güzel haberler verirsin bize :KK68:

Hanımlar ben şimdi çıkıyorum bugünde misafirim var yarında misafirim var çok bereketli bir insanım ben :KK70: misafir berekettir ah bide ne hazirlicam derdi olmasa keşke :KK70: öpüyorum sizi uğrarım yine :KK68:

X