- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.801
Canım bende Allahın izniyle hamişim sanırımbat 6 nisan gecti
Hcg 378.48
Listede düzenleyebilirsin
Benim de Bat 16 Nisan beni de ekler misiniz listeyee
Benim 1 nisandan beri akıntım var şu uzayan akıntıdan yumurtlama akıntısıdır muhtemelen bugün azaldı bitti gibi 1 hafta sürdü şimdi ben hangi gün yumurtlamış oldum ilk akıntının olduğu gün mü yumurtlama olmuştur pleasee biri beni aydınlatsın bu konuda
Cok teşekkür ederim canimen kisa zamanda anlaticam Haklisin Rabbim en doğru zamanı bilir hayırlısıysa Sizler icin cok mutluyum Rabbim hayirlisiyla kavuşup büyütmeyi nasip etsin ❤❤ Her şerde hayır bulanlardanım cok sükür olmazsada vardir onda da bilmedigim anlayamadigim bir hikmet diye düşünüyorum. Sanirim en güzeli niyet edip cok kafaya takmayip hayirlisini dilemek. Sizleri tanidigim ve bunlari paylasabildigim icin bile cok mutluyum. Dertleriniz paylastikca azalip mutluluklariniz hep artsin İyi ki varsiniz kizlar. Hepinizi coook öpüyorum. Sevgiler @ISTANBULLUGELINN @BilgeUfuk cennetkokulumm
arkadaşlar ben bugün regl oldum 1 gün erken geldi sogan suyundan galiba çok umitlenmistim ama olmadı son 5 aydır regl ilk günü çok sancim oluyor sebebi ne sogan suyu içtim kıstım geçmedi galiba ümitlerim tükeniyor artık heralde bebek sahibi olmam hakkımda hayırlı değil 9 aydan beri korunmayi biraktim olmuyor bende yorulmaya başladım
Inwallah canim.bende ayni devam ediyorum sogan kurune amma gouslerimde dolgunluk yawiyorum hassaslik var biraz..su gibi akintimda var wimdi bilmiyorum neden.hic adet oncesi boyle olmuyordum
Mrb Kızlar bilgisi olan bana acil yardımcı olabilir mı acaba bu soğan suyunu 15 gün içip bitirdikten sonra mı aslan pençesine başlanılıyor yoksa 10 gün içip ara verilen zaman içinde mi içmem gerekiyor lütfen bilen yardımcı olabilir mi
Yok canım kan vermedim
Tek taraflı sürekli batma olunca korktum ama gecti suan iyiyim akşam kan vermeye gidicem inşallah
Teşekkür ederim arkadaşınim cevabın için. Kist vs yok diye biliyorum en azından doktor var demediAllah'ım inşallah sizlere de nasip etsin canım hayırlı zamanda sağlıklı bebişleriniz olsun hepinizin
1-Canım su olarak hazır su kullanmak en mantıklısı. Çeşmelerdeki su genellikle klorlu.
2-Benim önerim adet bitiminden sonra 2.gün başlaması İbrahim Saraçoğlunun videolarını dinlerken hep böyle dediğini duydum bana da daha mantıklı geliyor tam yumurtanın gelişme oluşma aşmasında bu kürden yararlanmış oluyor vücut çünkü.
3-Canım eğer kistin yoksa sonraki aylarda kürü tekrarlamana gerek yok. 1 ay yapman yeterli.
Başka tavsiyelerim soğanı mutlaka iyi seçin dışın açık kahverengi kabuklu olan soğan içi hani beyaz olan dikkat edin içi mor beyaz olan değil. Sadece dış kahverengi ince kabuğunu soyup 4 e böl 1,5 bardak kaynamış suyun içine atıp kapağı kapalı sadece 5 dk orta ateşte kaynayacak. Sonrasında fazla soğutmadan mesela çay içer gibi içeceksin.
Günaydın canım hoş geldin topiğimize eklerim tabi inşallah sana da uğurlu gelir sende bize bebiş haberleri verirsinGünaydın herkese bugün başladım soğan kürüne inşallah vesile olur bebeğime kavuşmamacennetkokulumm beni de listeye eklersen çok sevinirim belki uğurlu gelir topik Bat 30 Nisan
Tamam canım çok sağolPolikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.
Teşekkür ederim arkadaşınim cevabın için. Kist vs yok diye biliyorum en azından doktor var demedi ☺ Benim adetim bitti mi bilmiyorum hafif lekelenme şeklinde oluyor acaba ne zaman başlamalıyımki. ? Soğan aynı tarif ettiğin gibi aldım canım inşallah şifa olur sebep olur teşekkür ediyorum tekrardan Allah razı olsun
Benim sogan kurunde 8. Gunum 3 gundur kahverengi koyu kirmizi karisik akintim var acaba adet sayip sogan kurune ara mi vermeliyim bilemedim
Tamam canim sagol edimCanım küre ara verme. Bazılarında senin bahsettiğin gibi lekelenmeler oldu kürün etkisiyle sen devam et kürüne.
Inwallah ablam Allah razi olsunBunların hepsini hayra yormak istiyorum canım inşallah bebişin habercisidir bütün bunlar
cevapladığınız için cokk teşekkür ederim bu ay 1 hafta sogan suyu içtim hamile kalırım diye düşünmüştüm bende diğerleri gibi ilk aydan ama regl olunca çok üzüldüm belkide sorun eşimdedir bilmiyoruz hiç doktora gidip görünmüyor sadece ben çabalıyorum her ay dua tesbih namaz kürler elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmuyor .Seninde dediğin gibi allaha bırakmak en güzelli elbet vakti zamanı vardir allah razi olsun sendenCanım dur bakalım ne bu umutsuzluk 9 ay olmuş korunmayı bırakalı tabi ki insan kafasına koyunca hemen olsun istiyor buna hepimizin hakkı var ama umudumuzu kesmeye hakkımız yok. Ne mucize hikayeleri var hiç bir zaman umudu kesmememize bize anlatan hayırlı vakti gelince elbet nasip olacaktır. Elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak en güzeli canım. Sen yüreğini ferah tut. İnandıktan sonra her şey mümkündür.
İnşallahhhhhhTamam kuzum tekrar hayırlı olsun bebişin sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah.
Allah razı olsun canımCanım sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindim
Tamam canim sagol edimsaracoglu adet olunca ara ver diyor ama adet sayılmaz herhalde bu.