Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de Bat 16 Nisan beni de ekler misiniz listeyee

Hoş geldin canım ekliyorum listemize seni de inşallah uğurlu gelir sana da topiğimiz.

Bugün azaldı ise akıntı yumurtan çatlamış demektir canım yani yumurtlamışsın. En yoğun olduğu dönem senin değerlendirmek için kaçırmayacağın en şanslı olduğun dönem.

Hikayenin bekliyoruz sabırsızlıkla kuzum. Güzel dileklerin için de teşekkür ediyorum canım Allah razı olsun. Dilerim sizlerde en yakın zamanda bu mutlulukları kat be kat yaşarsınız.

Sende iyi ki varsın kuzum bende seni çok çok öpüyorum

Canım dur bakalım ne bu umutsuzluk 9 ay olmuş korunmayı bırakalı tabi ki insan kafasına koyunca hemen olsun istiyor buna hepimizin hakkı var ama umudumuzu kesmeye hakkımız yok. Ne mucize hikayeleri var hiç bir zaman umudu kesmememize bize anlatan hayırlı vakti gelince elbet nasip olacaktır. Elimizden geleni yapıp gerisini Allah'a bırakmak en güzeli canım. Sen yüreğini ferah tut. İnandıktan sonra her şey mümkündür.

Inwallah canim.bende ayni devam ediyorum sogan kurune amma gouslerimde dolgunluk yawiyorum hassaslik var biraz..su gibi akintimda var wimdi bilmiyorum neden.hic adet oncesi boyle olmuyordum

Bunların hepsini hayra yormak istiyorum canım inşallah bebişin habercisidir bütün bunlar

Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.

Yok canım kan vermedim
Tek taraflı sürekli batma olunca korktum ama gecti suan iyiyim akşam kan vermeye gidicem inşallah

Canım o batmalardan hiç korkma çok normal bende de adetten önce yumurtlamadan 1 hafta sonra başlamıştı ama ilerleyen zamanlarda geçecek. Bunlar bebişin sana verdiği sinyaller mutlu olmaya bak.

Teşekkür ederim arkadaşınim cevabın için. Kist vs yok diye biliyorum en azından doktor var demedi Benim adetim bitti mi bilmiyorum hafif lekelenme şeklinde oluyor acaba ne zaman başlamalıyımki. ? Soğan aynı tarif ettiğin gibi aldım canım inşallah şifa olur sebep olur teşekkür ediyorum tekrardan Allah razı olsun

Günaydın herkese bugün başladım soğan kürüne inşallah vesile olur bebeğime kavuşmama cennetkokulumm beni de listeye eklersen çok sevinirim belki uğurlu gelir topik Bat 30 Nisan
Günaydın canım hoş geldin topiğimize eklerim tabi inşallah sana da uğurlu gelir sende bize bebiş haberleri verirsin

Soğan küründe hayırlı olsun canım hiç aksatmadan düzenli bir şekilde yapmaya özen göster canım inşallah sana da şifa olur.

Tamam canım çok sağol

Lekelenmeyi bugünde takip et canım eğer kesilirse çarşamba günü başlarsın küre

cevapladığınız için cokk teşekkür ederim bu ay 1 hafta sogan suyu içtim hamile kalırım diye düşünmüştüm bende diğerleri gibi ilk aydan ama regl olunca çok üzüldüm belkide sorun eşimdedir bilmiyoruz hiç doktora gidip görünmüyor sadece ben çabalıyorum her ay dua tesbih namaz kürler elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmuyor .Seninde dediğin gibi allaha bırakmak en güzelli elbet vakti zamanı vardir allah razi olsun senden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…