Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok teşekkür ederim canim en kisa zamanda anlaticam Haklisin Rabbim en doğru zamanı bilir hayırlısıysa Sizler icin cok mutluyum Rabbim hayirlisiyla kavuşup büyütmeyi nasip etsin ❤❤ Her şerde hayır bulanlardanım cok sükür olmazsada vardir onda da bilmedigim anlayamadigim bir hikmet diye düşünüyorum. Sanirim en güzeli niyet edip cok kafaya takmayip hayirlisini dilemek. Sizleri tanidigim ve bunlari paylasabildigim icin bile cok mutluyum. Dertleriniz paylastikca azalip mutluluklariniz hep artsin İyi ki varsiniz kizlar. Hepinizi coook öpüyorum. Sevgiler ISTANBULLUGELINN BilgeUfuk cennetkokulumm

Tebrikler canım bizede Allah nasip eder inşallah. Belirtlern neydi bira bahsedermisin sürecinden zahmet olmazsa tabi
Canım sağol
Rabbim herkese bu duyguyu yasatır inşallah...
Benim yumurtlamadan sonra sürekli adet sızısı oluyodu her sabah o sızıyla uyanırdım
Sonra kasıklarımda batma oldu özellikle gecen hafta cumartesi çok hissettim yani yumurtlamanın 7. Gününde bide o gün koyu kıvamlı beyaz akıntımda cok oldu
Bel ağrısı oldu ara ara
Göğüs hassasiyeti daha 3 gündür var hemen başlamadı
Yine 3 gündür (bat dündü.. Yani battan bir gün önceden beri) midem bulanıyor özellikle sabahları lavaboya zor yetişiyorum
Parfüm kokularına karsı cok hassas oldum midem hemen kalkıyo

BİRDE KIZLAR SİZE BİRŞEY ÖNERECEĞİM YANLIŞ ANLAMAZSANIZ BEN BU AY ÖYLE YAPTIN ŞİMDİDEN ÖZÜR DİLİYORUM VE SÖYLÜYORUM
BEN DE TAKVİMİM DİYE Bİ UYGULAMA VAR ONUN HESABINA GÖRE TAM
YUMURTLAMA GÜNÜ ""SABAH "" BİRLİKTELİK OLDU
ÇÜNKÜ SPERMLER SABAH DAHA HAREKETLİ OLURMUŞ
VE YARIM SAAT KALKMADIM YERİMDEN
UMARIM YARDIMIM DOKUNUR SİZE
RABBİM İSTEYEN HERKESE SAGLIKLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHHHHHH

Bizde seni kocaman opuyoruz cancazimmm

Benim de Bat 16 Nisan beni de ekler misiniz listeyee

Benim 1 nisandan beri akıntım var şu uzayan akıntıdan yumurtlama akıntısıdır muhtemelen bugün azaldı bitti gibi 1 hafta sürdü şimdi ben hangi gün yumurtlamış oldum ilk akıntının olduğu gün mü yumurtlama olmuştur pleasee biri beni aydınlatsın bu konuda

Yaaaa daha ne hikayelerle hamile kalanimiz var bizim burda
Diğer eski topiktende okudum baştan sona doğru gerçekten hepsi bi ayrı çaba ve mucizelerle oluyor ya allahım şuan hamile olanlara sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin isteyenlere de çok aratmasın bizimde göbeğimizi doldursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…