- 21 Ocak 2019
- 798
- 568
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.761
Tebrikler canım bizede Allah nasip eder inşallah. Belirtlern neydi bira bahsedermisin sürecinden zahmet olmazsa tabiKIZLAAAAAARRRRR
378.48 HCG
HAMİLEYİMMMM
ya onu hiç takip ermedim çünkü etkiliyordu beni akıntıyla anladim adetinin geçmesini bekliyorum eğer geçerse test yaparım duzenli adet olurum inşallah geçer de test yaparimOvülasyonun ne zamandı adete iki gün kala çıkmazmı idrar testinde nasıl sabrediyorsun☺
Cok teşekkür ederim canimMutluluklar ne güzel nasip olmuşsunuz birbirinize hikayenin devamınıda bekliyorum merakla çok gğzel ya maşallah 18 yıl sonra
Ben soğan yaptıgım ay hamile kaldım ama sizin gibi regliden sonra başlamadım adet gecikmem vardı söktürücü etkisinden öncesinde başladım 3 gün sonra adet gördüm ama devam ettim bir sonraki ay çok şükür hamile kalmıştım ama ne yazıkki kalbi durdu kürtaj oldum kürtajdan sonra enfeksiyon riski için antibiyotik yerinede soğan suyu içtim bir kez adet gördükten sonra korunmayı bıraktım aynı zamanda enfeksiyon korkusundan 3 4 gün yine soğan suyu içtim ilki gibi yine bi 8 ay uğraşırım sanıyordum ama çok şükür rabbime herşeyde var bi hayır hemen hamile kaldım
Yaşla ilgili oldugunu sanmıyorum benim teyzem de çok geç hamşle kaldı nasip herşey inşallah bu güzel sevginin meyvesi bekletmeden hemen gelirçook öpüyorum bende seni gğzel kalbin dileklerin için
OleeeeeeyKIZLAAAAAARRRRR
378.48 HCG
HAMİLEYİMMMM
Ben bu bayanın hikayesini okudum göz yaşlarımı tutamadım Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın inşallah nasıl bi sabır ve mücadele helal olsun yaCanım ne hikayeler var inan bana.Kadının gücü öyle büyük ki Rabbim sana da bize de nasip edecek emin ol.Bunu oku canım müsait olduğunda.
http://melinasmom.com/cilekli-dondurmanin/
İnşallah canım Allah razı olsuncanım maşallah tebrik ederim çok sevindim rabbim kkucaginada almayı nasip etsin insallah
Dündü adet günüm canım ondada hcg 378.48 cıktı işte cok şükürcanım tekrardan tebrik ederim inanki çok sevindim bendede aynı şeyler var adetime 2 gun var sogan suyu içtim adetin kaç gün gecikti
İnşallah canım Allah razı olsunOhhh cok sukur aldik guzel haberiii❤❤ Canim hayrli olsun saglikli bir gebeligin olsun insallah
Canım sağolTebrikler canım bizede Allah nasip eder inşallah. Belirtlern neydi bira bahsedermisin sürecinden zahmet olmazsa tabi
Tesekkur ederimmm Allah razı olsun canımOleeeeeeyhayirli olsun canım tebrikler keyifli bir hamilelik diliyorum
Bizde seni kocaman opuyoruz cancazimmmCok teşekkür ederim canimen kisa zamanda anlaticam Haklisin Rabbim en doğru zamanı bilir hayırlısıysa Sizler icin cok mutluyum Rabbim hayirlisiyla kavuşup büyütmeyi nasip etsin ❤❤ Her şerde hayır bulanlardanım cok sükür olmazsada vardir onda da bilmedigim anlayamadigim bir hikmet diye düşünüyorum. Sanirim en güzeli niyet edip cok kafaya takmayip hayirlisini dilemek. Sizleri tanidigim ve bunlari paylasabildigim icin bile cok mutluyum. Dertleriniz paylastikca azalip mutluluklariniz hep artsin İyi ki varsiniz kizlar. Hepinizi coook öpüyorum. Sevgiler ISTANBULLUGELINN BilgeUfuk cennetkokulumm
Yaaaa daha ne hikayelerle hamile kalanimiz var bizim burdaBen bu bayanın hikayesini okudum göz yaşlarımı tutamadım Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın inşallah nasıl bi sabır ve mücadele helal olsun ya
Amin canisi insallah cumlemize hayrlisiyla en kisa zmndaİnşallah canım Allah razı olsun
Rabbim bütün isteyenlere tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin inşallah ❣
Kucultuyor canım Civan perçemnin de araştır doktorum önermiştiAyy hic bilmiyorum vallaSogandan kurunu yapmadan once adet doneminde de normal zmanda da sol tarafta fazlaca agrim olurdu ayrica iliski sirasinda da. Fakat kurden somraki aydan beridr agrim yok. Eridi diye dusunuyorum ❤
Canım bende Allahın izniyle hamişim sanırımbatların bilmediğim arkadaşlar bat tarihlerinizi yazın bende güncellemesini yapayım. İnşallah yazdığımız batlar hiç gelmez ve bebişler gelir
Benim de Bat 16 Nisan beni de ekler misiniz listeyeeMerhaba güzel Hanımlar,
Topiğimiz bir önceki konunun devam topiğidir. Konu sahibimizin yoğunluğu dolayısıyla buradan devam edeceğiz. Önceki topikte olduğu gibi yeni topiğinde sizlere uğur ve mucizeler getirmesi dileğiyle herkese hayırlı olsun... Bol şifalı bol bebişli bir topik olsun
Önce ki topiğimizin linki https://www.kadinlarkulubu.com/foru...-edenler-gelin-birlikte-takip-edelim.1096248/
Şifa dolu kürümüzün orijinal tarifi https://www.profsaracoglu.com/sidde...e-bagli-agrilara-karsi-polikistik-overe-karsi
LİSTEMİZ
ÜYE ADI BAT DURUM @badenzi cennetkokulumm @Azra 1 @olderolurrr @maveraben @fdnkrt @junes @Ada Lovelace ISTANBULLUGELINN @Sese1212 21 Mart BEKLEMEDE @Morvampir1 24 Mart BEKLEMEDE @Mihmandar_34 25 Mart BEKLEMEDE N Neslhannn 6 Nisan BEKLEMEDE M muhammetumut 8 Nisan BEKLEMEDE @Nur_hayat2005 15 Nisan BEKLEMEDE @blackbird87 15 Nisan BEKLEMEDE Ilahe91 18 Nisan BEKLEMEDE @themis_ 19 Nisan BEKLEMEDE @Dersaadet18 20 Nisan BEKLEMEDE @Ebrulipapatya 24 Nisan BEKLEMEDE @buse_ipek09 24 Nisan BEKLEMEDE @Pinkpinkblue 25 Nisan BEKLEMEDE BilgeUfuk 26 Nisan BEKLEMEDE @mnt 30 Nisan BEKLEMEDE @Kurkmantolumdnn 3 Mayıs BEKLEMEDE @dwarfangel 7 Mayıs BEKLEMEDE
Diğer eski topiktende okudum baştan sona doğru gerçekten hepsi bi ayrı çaba ve mucizelerle oluyor yaYaaaa daha ne hikayelerle hamile kalanimiz var bizim burda