- 29 Temmuz 2018
- 2.314
- 3.985
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.841
Ben sanmıyorum kuzum ya bu ay eşim çok yoğun çalıştı korunmadan ilişki sayısı azHayırlısı bakalım canım bekleyip görücez hemen adet ağrısı gibi ağrı çekiyorum diye de gardını düşürme. Her an her şey olabilir.
Cokk tewekkur ederim canim amin seninde yavrunu Allah bagiwlasin.Ilkinde evlendiyimizden 3 ay sonra hamile kaldim tedavi filan almadim hic 1 yil olmazsa doktora gidicemi planlamiwdim dogrusu..amma ogluma hamile kaldigimda hic hiss etmemiwdim sadece su gibi akintim oluyordu onuda anlamamiwdim adet olucam diye duwunuyorken bekle bekle adeti reg olmadim reglin uzerinde 4 gun gecdi gorumcem gel bir test yapalim belkide hamilesin uzadi diye..oylen yapdik ikiside koyu cizgi cikdi sonra tabi doktora gittim kontrol icinilkinde hamilelik nasıl oldu.Allah bağışlasın bu arada :)
Bana hala bir yan etkisi olmadi regl olursam doktora gidicem zaten tsh kontrol altinda tutuyor doktor kan veriyorum her ay umarim bi sorun cikmaz sogandan zarar gelmez bana diye duwunuyorumda acikcasisoğan suyu içiyormusun.tedavide aksaklığa sebep olmaz umarım.
ay bu heyecanı tekrar yaşaman duasıyla.benim de ilkinde aynı dediğin gibi çok akıntı olmuştu.ben bu ara değerlenirmelere başlıyorum.İnşallah tutar benim adet çok düzensiz en son 50 küsür gün aralarla adet gördümCokk tewekkur ederim canim amin seninde yavrunu Allah bagiwlasin.Ilkinde evlendiyimizden 3 ay sonra hamile kaldim tedavi filan almadim hic 1 yil olmazsa doktora gidicemi planlamiwdim dogrusu..amma ogluma hamile kaldigimda hic hiss etmemiwdim sadece su gibi akintim oluyordu onuda anlamamiwdim adet olucam diye duwunuyorken bekle bekle adeti reg olmadim reglin uzerinde 4 gun gecdi gorumcem gel bir test yapalim belkide hamilesin uzadi diye..oylen yapdik ikiside koyu cizgi cikdi sonra tabi doktora gittim kontrol icin
bu kür banada çok faydalı geliyor.ama düzenli içemedim kaçtı bu ay yineBana hala bir yan etkisi olmadi regl olursam doktora gidicem zaten tsh kontrol altinda tutuyor doktor kan veriyorum her ay umarim bi sorun cikmaz sogandan zarar gelmez bana diye duwunuyorumda acikcasi
dr göründünüz mü.25 gün çok uzunAdetim geçeli 25 gün oldu idrar testi bugünde negatif ah soğan kürü bana yaşattığın bu kaçıncı hayal kırıklığı☹
Olsun tekrardan bawlarsin inwallahbu kür banada çok faydalı geliyor.ama düzenli içemedim kaçtı bu ay yine
Ya kuzum doktorun ne diyo bu işe anlamadım gecikme yapıomuş ama o kadar da deildir heralde inşallahh kötü bişe yoktur içini rahat tut kist olsa bile eritir soğan kürüAdetim geçeli 25 gün oldu idrar testi bugünde negatif ah soğan kürü bana yaşattığın bu kaçıncı hayal kırıklığı☹
Tamam canım teşekkür ederimLekelenmeyi bugünde takip et canım eğer kesilirse çarşamba günü başlarsın küre
böbreğin ağrıdı bide çok fazla akintim oldu yumurtladım sandım bebek olursa düşer sandım ve bıraktım malesefKürü neden 1 hafta yaptın canım ?
İyiyim çok şükür kusma olmadı henüz ama mide bulantısı var biraz Bende eşimi bekliyorum oda olsun istiyorum yanımda haftaya oda gelicek allahtan birşey olmazsa istanbula o zaman İnşallah sağlıkla görücez
Ben sanmıyorum kuzum ya bu ay eşim çok yoğun çalıştı korunmadan ilişki sayısı az
Adetim geçeli 25 gün oldu idrar testi bugünde negatif ah soğan kürü bana yaşattığın bu kaçıncı hayal kırıklığı☹
bo
böbreğin ağrıdı bide çok fazla akintim oldu yumurtladım sandım bebek olursa düşer sandım ve bıraktım malesef
C Cennetkokulumeleklerim canım ya. Kahve rengi lekelenme koyu sarı haline gelmiş. Sence yarın yapsammı soğan kürü ?? Ben bu ay bal çörekotu yaptım ondan böyle tuhaf oldu sanırım. Normald hiç olmazdı