- 14 Nisan 2010
- 4.317
- 1.911
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.821
Kürü neden 1 hafta yaptın canım ?cevapladığınız için cokk teşekkür ederim bu ay 1 hafta sogan suyu içtim hamile kalırım diye düşünmüştüm bende diğerleri gibi ilk aydan ama regl olunca çok üzüldüm belkide sorun eşimdedir bilmiyoruz hiç doktora gidip görünmüyor sadece ben çabalıyorum her ay dua tesbih namaz kürler elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmuyor .Seninde dediğin gibi allaha bırakmak en güzelli elbet vakti zamanı vardir allah razi olsun senden
Bende oyle dusunuyoeum canim devam ediyorum bakalim hayirlisiAynen canım adetliyken yapılması tavsiye edilmiyor ama sen bu kadar çabuk adet göremeyeceğin için bence sadece lekelenme yaşıyorsun
Adetin kac gunde bir oluyorki canim dun yumurtladin kafam karistiYarın 15. gün doluyor.
Ve dün itibari ile yumurtladım sanırım.
Bir daha ne zaman başlıyoruz yumurtalık kisti için?
Yardımcı olur musunuz?
35e 1 döngüm. Adetten sonra 3. günde başladım.Adetin kac gunde bir oluyorki canim dun yumurtladin kafam karistibir dahaki adet baslamadan 10 gun once baslamalisin 10 gun icilecek.
Kızlar adetime 7 gün var ve adet ağrısı çekiyorum resmen bir gün soğan kürünü yapamadım die uzattım 16 gün yaptım dün ve bugun sancım var
Benim 26lik dongum de35e 1 döngüm. Adetten sonra 3. günde başladım.
Yarın 15. gün doluyor.
Ve dün itibari ile yumurtladım sanırım.
Bir daha ne zaman başlıyoruz yumurtalık kisti için?
Yardımcı olur musunuz?
Teşekkür ederimmPolikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.
Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.
Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.
Not: Polikistik over, Kist ve Polip şikayetlerine karşı Soğan Kürü kullanımı tek başına yeterli değildir. Yardımcı diğer bitkilerin kullanımı ile ilgili danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
**Miyom şikayeti olan kişilerin soğan kürü kullanması önerilmemektedir.
Adetin kac gunde bir oluyorki canim dun yumurtladin kafam karistibir dahaki adet baslamadan 10 gun once baslamalisin 10 gun icilecek.
Saracoglunun katildigi bir programda dinledim canim emin misin? Yanlis bilgilendirmeyelimAdet başlamadan 10 gün önce değil canım başlama tarihi değişmiyor sadece diğer aylar 10 gün yapıyorsunuz kürü 15 gün yerine.
Saracoglunun katildigi bir programda dinledim canim emin misin? Yanlis bilgilendirmeyelim
Saracoglunun katildigi bir programda dinledim canim emin misin? Yanlis bilgilendirmeyelim
cennetkokulumm merhaba canım nasılsın
5+3 de gittim demiştin ya ilk kontrole
İkinci kontrolün ne zamandı
ilkinde hamilelik nasıl oldu.Allah bağışlasın bu arada :)Canim benimde 1 oglum var temmuzda 3 yawi olucak artiq buyuyor yalniz buyumesini istemiyorum bir kardewi arkadawi olsun istiyorum ondan bu cabam
Teşekkür ederim kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın.
Canım ben 7+4 de randevu almıştım fakat 7+2 de lekelenme olmuştu diye acile gitmek zorunda kaldım ve çok şükür öenmli bişey yoktu kalp atışını ve bebişi gördüm ilk orda.
Sen naptın ne zaman gideceksin canım
Aynen canim orda yaziyor ya 10 gun kala o kafami karistirdi. Dedigin gibi 2. Gunu baslamak daha mantikliCanım video da 2:30 dakika söylüyor adet bitiminden 2 gün sonra diye. Ama asıl karışıklığa tv kanalının yazdığı yazı sebep oluyor bence. Çünkü ben internette dolaşan tariflerde kafam çok karışmıştı bende direk videolarında araştırmıştım en azından ağzından duyayım diye ve hep adet bitiminden 2 gün sonra diyor. Bende bu yüzden hep böyle tavsiye ediyorum açıkçası bana da bu tarih mantıklı geliyor çünkü tam yumurtanın büyüyüp geliştiği evrede fayda etmesi açısından en doğru tarih 2.gününden sonra oluyor. İnternet sitesindeki tarifte bu yüzden 3 günü ile 10 günü arasında yazıyor.