Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
cevapladığınız için cokk teşekkür ederim bu ay 1 hafta sogan suyu içtim hamile kalırım diye düşünmüştüm bende diğerleri gibi ilk aydan ama regl olunca çok üzüldüm belkide sorun eşimdedir bilmiyoruz hiç doktora gidip görünmüyor sadece ben çabalıyorum her ay dua tesbih namaz kürler elimden gelenin fazlasını yaptım ama olmuyor .Seninde dediğin gibi allaha bırakmak en güzelli elbet vakti zamanı vardir allah razi olsun senden
Kürü neden 1 hafta yaptın canım ?

Kızlar adetime 7 gün var ve adet ağrısı çekiyorum resmen bir gün soğan kürünü yapamadım die uzattım 16 gün yaptım dün ve bugun sancım var

Yarın 15. gün doluyor.
Ve dün itibari ile yumurtladım sanırım.
Bir daha ne zaman başlıyoruz yumurtalık kisti için?
Yardımcı olur musunuz? :KK24:

Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.

Not: Polikistik over, Kist ve Polip şikayetlerine karşı Soğan Kürü kullanımı tek başına yeterli değildir. Yardımcı diğer bitkilerin kullanımı ile ilgili danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
**Miyom şikayeti olan kişilerin soğan kürü kullanması önerilmemektedir.

Polikistik over, Kist ve Polip Şikayetlerine Karşı Soğan Kürü Kullanımı!
Kaynamakta olan 1,5 (250-300 mL) su bardağı klorsuz suyun (içme suyu) içerisine ince kabuğu soyulmuş orta boy 1 kuru Soğan dörde bölüp atınız. Beş dakika kapağı kapalı olarak kaynatınız. Ilıyınca süzünüz ve içiniz. Boş mideye günde iki kez içilecektir (öğleden evvel ve öğleden sonra). Her aşamada taze yapılmalıdır.

Uygulama adet (regl) bitiminden 3-7 veya 10 gün sonrasında başlanır ve ilk ay 15 gün diğer aylar 10'ar gün olmak üzere toplamda 4 ay boyunca yapılır ve kür sonlandırılır.

Kür kullanımı desteklemek ve olumlu sonuç alabilmek için 15 günlük soğan kürü ardından testeredişli aslanpençesi bitkisinin günde 2 defa kullanılması gerekmektedir.

Not: Polikistik over, Kist ve Polip şikayetlerine karşı Soğan Kürü kullanımı tek başına yeterli değildir. Yardımcı diğer bitkilerin kullanımı ile ilgili danışmanlarımızdan detaylı bilgi alabilirsiniz.
**Miyom şikayeti olan kişilerin soğan kürü kullanması önerilmemektedir.
Teşekkür ederimm :KK200:

Saracoglunun katildigi bir programda dinledim canim emin misin? Yanlis bilgilendirmeyelim

Canım sitesinde bu şekilde yazıyor. Yanlış olduğunu düşünmüyorum. Kür 10 gün yapılacak ya genelde bu kafa karışmasına sebep oluyor daha önce de çok soruldu 10 gün kala mı başlanacak diye.

Ama yine de youtube dan videoarına bir daha göz atayım.

Saracoglunun katildigi bir programda dinledim canim emin misin? Yanlis bilgilendirmeyelim

Canım video da 2:30 dakika söylüyor adet bitiminden 2 gün sonra diye. Ama asıl karışıklığa tv kanalının yazdığı yazı sebep oluyor bence. Çünkü ben internette dolaşan tariflerde kafam çok karışmıştı bende direk videolarında araştırmıştım en azından ağzından duyayım diye ve hep adet bitiminden 2 gün sonra diyor. Bende bu yüzden hep böyle tavsiye ediyorum açıkçası bana da bu tarih mantıklı geliyor çünkü tam yumurtanın büyüyüp geliştiği evrede fayda etmesi açısından en doğru tarih 2.gününden sonra oluyor. İnternet sitesindeki tarifte bu yüzden 3 günü ile 10 günü arasında yazıyor.

cennetkokulumm cennetkokulumm merhaba canım nasılsın
5+3 de gittim demiştin ya ilk kontrole
İkinci kontrolün ne zamandı

Teşekkür ederim kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın.

Canım ben 7+4 de randevu almıştım fakat 7+2 de lekelenme olmuştu diye acile gitmek zorunda kaldım ve çok şükür öenmli bişey yoktu kalp atışını ve bebişi gördüm ilk orda.

Sen naptın ne zaman gideceksin canım

Teşekkür ederim kuzum iyiyim çok şükür sen nasılsın.

Canım ben 7+4 de randevu almıştım fakat 7+2 de lekelenme olmuştu diye acile gitmek zorunda kaldım ve çok şükür öenmli bişey yoktu kalp atışını ve bebişi gördüm ilk orda.

Sen naptın ne zaman gideceksin canım

İyiyim çok şükür kusma olmadı henüz ama mide bulantısı var biraz Bende eşimi bekliyorum oda olsun istiyorum yanımda haftaya oda gelicek allahtan birşey olmazsa istanbula o zaman İnşallah sağlıkla görücez

Canım video da 2:30 dakika söylüyor adet bitiminden 2 gün sonra diye. Ama asıl karışıklığa tv kanalının yazdığı yazı sebep oluyor bence. Çünkü ben internette dolaşan tariflerde kafam çok karışmıştı bende direk videolarında araştırmıştım en azından ağzından duyayım diye ve hep adet bitiminden 2 gün sonra diyor. Bende bu yüzden hep böyle tavsiye ediyorum açıkçası bana da bu tarih mantıklı geliyor çünkü tam yumurtanın büyüyüp geliştiği evrede fayda etmesi açısından en doğru tarih 2.gününden sonra oluyor. İnternet sitesindeki tarifte bu yüzden 3 günü ile 10 günü arasında yazıyor.

Aynen canim orda yaziyor ya 10 gun kala o kafami karistirdi. Dedigin gibi 2. Gunu baslamak daha mantikli

X