- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.781
Keske turkiyeden alip gelseydim diye dusunuyorum arabistan da bulamam heraldeKucultuyor canım Civan perçemnin de araştır doktorum önermişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keske turkiyeden alip gelseydim diye dusunuyorum arabistan da bulamam heraldeKucultuyor canım Civan perçemnin de araştır doktorum önermişti
Amin canisi çok aminDiğer eski topiktende okudum baştan sona doğru gerçekten hepsi bi ayrı çaba ve mucizelerle oluyor ya ☺ allahım şuan hamile olanlara sağlıcakla bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin isteyenlere de çok aratmasın bizimde göbeğimizi doldursun inşallah
maşallah canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin sag salim kucaginda alirsin . benimde yarın olmam gerekiyor aynı senin gibi sağ ve solda batmanların ve başka belirtilerimde var bakalım inşallah yanılmam banada dua et canımDündü adet günüm canım ondada hcg 378.48 cıktı işte cok şükür
Rabbim tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım sana ve tüm isteyenlere inşallahmaşallah canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin sag salim kucaginda alirsin . benimde yarın olmam gerekiyor aynı senin gibi sağ ve solda batmanların ve başka belirtilerimde var bakalım inşallah yanılmam banada dua et canım
Bugun hatta yarin da degerlendir canim. Ise yarar.Kızlar acil durum. Dün geceyi değerlendirdik. Ama daha catlamamis galiba işe yarar mı? Bugün 14.gün.
Canim sen hala deyerlendir cunki cok koyu kirmizi yumurtlama devam ediyor demekki..testi yapdigin saatin uzerinden 8 saat gecdikden sonra tekrar yap testi amma 2 saat oncesinde sivi alma eyerki gordun siliklewdi o zaman catlamaya bawliyor demek..yapdikdan sonra burayada atarsin yorumlariz.Kızlar acil durum. Dün geceyi değerlendirdik. Ama daha catlamamis galiba işe yarar mı? Bugün 14.gün.
Nasilsin canim sogan kurune devam ediyomusun?Bugun hatta yarin da degerlendir canim. Ise yarar
Allah tamamini erdirsin canim bnde yeni uye oldum yarin test icin bnde gidicemKIZLAAAAAARRRRR
378.48 HCG
HAMİLEYİMMMM
KIZLAAAAAARRRRR
378.48 HCG
HAMİLEYİMMMM
Canisi adetim yeni bitti 2 gun sonra baslicam bende. Senden ne haberNasilsin canim sogan kurune devam ediyomusun?
Inwallah canim.bende ayni devam ediyorum sogan kurune amma gouslerimde dolgunluk yawiyorum hassaslik var biraz..su gibi akintimda var wimdi bilmiyorum neden.hic adet oncesi boyle olmuyordumCanisi adetim yeni bitti 2 gun sonra baslicam bende. Senden ne haber
Tam günümde yumurtladım canım adetten once 14. GünAyy hayırlı olsun canım gözünüz aydın sen erken yumurtlamışsın sanırım dimi 2 gün
İnşallahhhhhh bebeğin seninledir canımmAllah tamamini erdirsin canim bnde yeni uye oldum yarin test icin bnde gidicem
Hayra yoralim o zmaan Iyi dusun iyi olsun insallah herseyInwallah canim.bende ayni devam ediyorum sogan kurune amma gouslerimde dolgunluk yawiyorum hassaslik var biraz..su gibi akintimda var wimdi bilmiyorum neden.hic adet oncesi boyle olmuyordum
Zor bulamazsın gibi canımKeske turkiyeden alip gelseydim diye dusunuyorum arabistan da bulamam heralde
Aynen ablam yaaZor bulamazsın gibi canım
Canım sağlıkla kucağına al inşallah çok sevindimCanım hcg 378.48 hamileyim
cennetkokulumm @badenzi ISTANBULLUGELINN @Azra 1 @olderolurrr @maveraben @fdnkrt @junes merhaba hamişler.❤ Sadece bu kür sayesinde mi hamile kaldınız bilmiyorum ama Rabbim bağışlasın. Bi kaç soru sormak istiyorum
1- nette baktım klorsuz su diyor, acaba hazır su mu kullandınız?
2- adet bitiminden sonra 7 gün içinde başlanması gerek diyor, ne zaman başladınız ? Ne zaman önerirsiniz ?
3- 2. Adet başlamadan bi 7 gün daha kullanın diyor kullandınız mı? Önerir misiniz? Eğer hamilelik oluşmuşsa sakıncası olur mu ??
❤❤birde başka tavsiyeleriniz var mı şimdiden teşekkürler