Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dündü adet günüm canım ondada hcg 378.48 cıktı işte cok şükür
maşallah canim insallah sorunsuz bir hamilelik gecirirsin sag salim kucaginda alirsin . benimde yarın olmam gerekiyor aynı senin gibi sağ ve solda batmanların ve başka belirtilerimde var bakalım inşallah yanılmam banada dua et canım

Rabbim tez vakitte hayırlısı ile nasip etsin inşallah canım sana ve tüm isteyenlere inşallah

.Kızlar acil durum. Dün geceyi değerlendirdik. Ama daha catlamamis galiba işe yarar mı? Bugün 14.gün.

Eklentiler

• Screenshot_20190407-143654_Gallery.jpg
    104,8 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20190407-143652_Gallery.jpg
    54,5 KB · Görüntüleme: 33
.Kızlar acil durum. Dün geceyi değerlendirdik. Ama daha catlamamis galiba işe yarar mı? Bugün 14.gün.
Canim sen hala deyerlendir cunki cok koyu kirmizi yumurtlama devam ediyor demekki..testi yapdigin saatin uzerinden 8 saat gecdikden sonra tekrar yap testi amma 2 saat oncesinde sivi alma eyerki gordun siliklewdi o zaman catlamaya bawliyor demek..yapdikdan sonra burayada atarsin yorumlariz

arkadaşlar ben bugün regl oldum 1 gün erken geldi sogan suyundan galiba çok umitlenmistim ama olmadı son 5 aydır regl ilk günü çok sancim oluyor sebebi ne sogan suyu içtim kıstım geçmedi galiba ümitlerim tükeniyor artık heralde bebek sahibi olmam hakkımda hayırlı değil 9 aydan beri korunmayi biraktim olmuyor bende yorulmaya başladım

Allah'ım inşallah sizlere de nasip etsin canım hayırlı zamanda sağlıklı bebişleriniz olsun hepinizin

1-Canım su olarak hazır su kullanmak en mantıklısı. Çeşmelerdeki su genellikle klorlu.
2-Benim önerim adet bitiminden sonra 2.gün başlaması İbrahim Saraçoğlunun videolarını dinlerken hep böyle dediğini duydum bana da daha mantıklı geliyor tam yumurtanın gelişme oluşma aşmasında bu kürden yararlanmış oluyor vücut çünkü.
3-Canım eğer kistin yoksa sonraki aylarda kürü tekrarlamana gerek yok. 1 ay yapman yeterli.

Başka tavsiyelerim soğanı mutlaka iyi seçin dışın açık kahverengi kabuklu olan soğan içi hani beyaz olan dikkat edin içi mor beyaz olan değil. Sadece dış kahverengi ince kabuğunu soyup 4 e böl 1,5 bardak kaynamış suyun içine atıp kapağı kapalı sadece 5 dk orta ateşte kaynayacak. Sonrasında fazla soğutmadan mesela çay içer gibi içeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…