Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adet olursan duyufastonu birak doktorum bana oyle soylemwdi.bende fazla kiloluydum insulin direncim oldugunu oyrendi ondanmiw.5 ay olucak ilac kullaniyorum baya kilo verdim

Ahaha yaa ne güzel olurdu her bildirim geldiģinde hamiş haberi mi diye heyecanla aciyorum bendeee Bilgem yaa sanki sen mayıs hamişi olcaksin gibi bi his var icimde hayırlara cıksın inşallah ayy icime öyle doğuyo bizim hikayeyi geniş zamanda anlatayım yollarin kesişmesi ayri, evlenme süreci ayrı, düğünü bi ayrı olaylar olaylar
Gecenlerde makyaj malzemelerinden mi cilt temizleme icin mi biseyler yazmistin canim. Bende instagramdan " makyaj trendini" tavsiye ederim nars ve shiseido türkiye distribürütörü. Biraz pahalı ama cok memnun kaldım ben başka şeylerden kısıp alıyorum memnun kaldıklarım shisedionun waso pembe maskesi var, waso gece kremi var, waso bal özlü cilt temizleme jeli, waso nem bombası losyon. Cildim 37 yıldır böyle temizlenip nemlenmemisti japonlar işi bitirmiş nars orgasm allık aldım mesela allahım kullanmaya kiyamiyorum efsanee 1 yıl oldu cok bereketli cünkü cok azı bile efsane sonuc veriyor onu da tavsiye ederim. Bi ara yazarım bunlarıda detayli fondöten vs bircok ürün var tavsiye edebileceğim 8 yıl bankacılık yapıp full makyaj gezince makeup artist oldum denebilir cünkü
Destan gibi yazdim bilgee yaaa Ama Mayıstan cok umutluyum yaa
Kızlar neredesiniz cennetkokulumm ISTANBULLUGELINN

kuzum yoğundum şimdi açbildim sayfalar çok geçmiş okuyamıyorum kaçırdığım bişey varsa tekrar yazar mısın bişey mi sormuştun canım

Canım pco olsada olmasada soğan kürü yapman faydalı olur her yönden. pco varsa emin ol çok daha faydalı olacaktır. Midende ülser veya gastritin yoksa mutlaka yapmalısın en başından kadının sağlığı için

ay bizim bu hastalıkta kilo etkili ne yazık kı. ben bir dönem 56 kg indim 2 sene düzenli adet oldum evlendim 10kg aldım bozuldu düzen.drun bitaneside kilo versene ilaç kullanmana bile gerek yok demişti.ama verilmiyor ki :)

ay bizim bu hastalıkta kilo etkili ne yazık kı. ben bir dönem 56 kg indim 2 sene düzenli adet oldum evlendim 10kg aldım bozuldu düzen.drun bitaneside kilo versene ilaç kullanmana bile gerek yok demişti.ama verilmiyor ki :)
Kilo Çok önemli canım, bana dr muhakkak diyetisyene görün dedi, pzt dahiliyeye gideceğim, belki dediğin gibi düzene girdiği zaman ilaca da gerek kalmaz:)

Reactions: mnt
kuzum yoğundum şimdi açbildim sayfalar çok geçmiş okuyamıyorum kaçırdığım bişey varsa tekrar yazar mısın bişey mi sormuştun canım
Canım soğan küründen sonra adetim cok yogun oldu 4 günde erken oldu 24 martta 30unda bitti. 2 kere lekelenme oldu 3 gün arayla gecti kürden mi acaba sence diye sormustum. Bir de kür bittikten sonraki ay mi hamile kaldi genelde arkadaslar. Bir de nasılsın diye sormuştum canım

Kilo Çok önemli canım, bana dr muhakkak diyetisyene görün dedi, pzt dahiliyeye gideceğim, belki dediğin gibi düzene girdiği zaman ilaca da gerek kalmaz:)
yeşil çay tüketmeyi dene canım baya ödem gidiyor sanki kendini hafiflemiş hissediyorsun o gazla rejim yapılır.ben tatlı çok tüketiyorum ama bu ara zayıfladım gibi tartılmayada korkuyorum neremde o kadar kilo anlamadım

Olsun canım isteyince verilir yeter ki karar verelim yesilcayin tadını sevmiyorum ama deneyeceğim, sağlığımız için bazı şeyleri sevmesek de tüketmek zorundayız:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…