- 20 Mart 2019
- 305
- 264
- 32
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.641
Adet olursan duyufastonu birak doktorum bana oyle soylemwdi.bende fazla kiloluydum insulin direncim oldugunu oyrendi ondanmiw.5 ay olucak ilac kullaniyorum baya kilo verdimKizlar merhaba 11gunluk gecikmeden sonra dra çıktım ve tabiki gebelik yokduphaston verdi, bittikten 10 gün sonra en geç adet olacaksın dedi ama kullanırken adet olursam bırakayım mı diye sormadim soğan kürü adet düzenini etkilemez faydalı bir besindir en fazla kokarsın dedi:) kendisi prof daha iyi bilir sonuçta, bir de kilo vermeye çalış dedi, bakalım sonuçlar ne olacak...
Yarindan bawla bence canim..sarocoglu cunki adetden 2 gun sonra bawla demiwKızlar adetim dün sabah bitti soğan kürüne bugün mü başlamalıyım ?
İçini temizliyor canımSogan kuru yumurtlamami bikac gun erkene almis olabilirmi ki ya. Oyleyse bu aydan umudum yok benimyoksa olan enfeksiyon akintisimi bilemedim
Yaa onu sormayı unuttum, pzt tekrar hastaneye gideceğim, onu da bir sorayim bakayim.Adet olursan duyufastonu birak doktorum bana oyle soylemwdi.bende fazla kiloluydum insulin direncim oldugunu oyrendi ondanmiw.5 ay olucak ilac kullaniyorum baya kilo verdim
Adetin 7.günü başlanıyor canımKızlar adetim dün sabah bitti soğan kürüne bugün mü başlamalıyım ?
Ahaha yaa ne güzel olurdu her bildirim geldiģinde hamiş haberi mi diye heyecanla aciyorum bendeeeYaaa şuuuu uzuncaa yaziyi gorunce Allahim ne olur hamile haberi olsun dedim ama insallah yakindir o guzel haberi almakImmm smdi yapip ilk ayinda gebelik goren arkadaslarimizda oldu ikinci ayinda gebelik goren arkadaslarimiz da oldu. Kiii ben duz hesap olarak dusundugumde de ikinci ayinda gebelik gorebilmek cok daha mantkli geliyor. Haaa bu arada bende kocaman opuyorum buralardan seni Bence yasinin ileri gerisini de asla dusunme kader kismet isi bu ne zaman nerden ne gelecegini bilemeyiz Şuuuu tekrar yollarin kesismesini de bi ara dinlemek isterim hani Bende kürü yaptigim ay fazlaca akintim oldu. Vee adet kanamam normelden fazla oldu. Ama sonraki lekelenmeler hakkinda birsey soyleyemicem. Onunla ilgili guzellik abidesi cennetkokulumm eminim yardimci olacaktir sana ❤
Yarindan bawla bence canim..sarocoglu cunki adetden 2 gun sonra bawla demiw
Adetin 7.günü başlanıyor canım
Olur canım 15 gün içiyosunSağol canım
Kafam karıştı neyse ben bugün başlayayım
Sabah içmedim ama akşam bir bardak içsem nasıl olur
Tamam inşallah bunun için bir liste hazırlayayımOlur canım 15 gün içiyosun
1 aylık daha ertelendi şaka gibi ama gerçek
Ahaha yaa ne güzel olurdu her bildirim geldiģinde hamiş haberi mi diye heyecanla aciyorum bendeeeBilgem yaa sanki sen mayıs hamişi olcaksin gibi bi his var icimde hayırlara cıksın inşallah ayy icime öyle doğuyo bizim hikayeyi geniş zamanda anlatayım yollarin kesişmesi ayri, evlenme süreci ayrı, düğünü bi ayrı olaylar olaylar
Gecenlerde makyaj malzemelerinden mi cilt temizleme icin mi biseyler yazmistin canim. Bende instagramdan " makyaj trendini" tavsiye ederim nars ve shiseido türkiye distribürütörü. Biraz pahalı ama cok memnun kaldım ben başka şeylerden kısıp alıyorummemnun kaldıklarım shisedionun waso pembe maskesi var, waso gece kremi var, waso bal özlü cilt temizleme jeli, waso nem bombası losyon. Cildim 37 yıldır böyle temizlenip nemlenmemisti japonlar işi bitirmiş nars orgasm allık aldım mesela allahım kullanmaya kiyamiyorum efsanee 1 yıl oldu cok bereketli cünkü cok azı bile efsane sonuc veriyor onu da tavsiye ederim. Bi ara yazarım bunlarıda detayli fondöten vs bircok ürün var tavsiye edebileceğim 8 yıl bankacılık yapıp full makyaj gezince makeup artist oldum denebilir cünkü
Destan gibi yazdim bilgee yaaaAma Mayıstan cok umutluyum yaa
Kızlar neredesinizcennetkokulumm ISTANBULLUGELINN
Bekarken adetlerim düzensizdi doktora gitmiştim pko gibi durmuyor dedi çünkü belirtileri pek Yok demişti.evlendikten sonra adetlerim düzene girdi ama şimdi ki doktorum pko var demedi ama e nabızda doktor pko yazıyor anlamadım.soğan kürünü yapayım mu anlamadım
ay bizim bu hastalıkta kilo etkili ne yazık kı. ben bir dönem 56 kg indim 2 sene düzenli adet oldum evlendim 10kg aldım bozuldu düzen.drun bitaneside kilo versene ilaç kullanmana bile gerek yok demişti.ama verilmiyor ki :)Canım teşekkür ederim ben bu ilacı adet söktürücü diye biliyordum, ama demek ki bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş çok sevindim, 33 günde bir adet olman bile geç dedi, ki benim şuan 11 günüm geçti davul gibiyim:)
Pko var canım ama sadece görünüm olarak. Yumurtaliklarimin tavrı normal. Çok önce çıktığım dr söylemişti. Bu ay kilo vermeye çalışacağım, çünkü 77 kg olmusumbir yerden başlamak gerek. Soğan kuru düzenimi bozdu diye üzülmüştüm ama dr bir nebze de olsa içimi rahatlattı:)
öğlen eve gittim az kaldı unutuyordum ilk gündenEvet canim bende oyle duwunuyorum kendim icjn
Kilo Çok önemli canım, bana dr muhakkak diyetisyene görün dedi, pzt dahiliyeye gideceğim, belki dediğin gibi düzene girdiği zaman ilaca da gerek kalmaz:)ay bizim bu hastalıkta kilo etkili ne yazık kı. ben bir dönem 56 kg indim 2 sene düzenli adet oldum evlendim 10kg aldım bozuldu düzen.drun bitaneside kilo versene ilaç kullanmana bile gerek yok demişti.ama verilmiyor ki :)
Canim yaa bir bebek sahibi ola bilsek inwallah artik haftalari saysak inanki cok sabrsizimöğlen eve gittim az kaldı unutuyordum ilk günden
Canım soğan küründen sonra adetim cok yogun oldu 4 günde erken oldu 24 martta 30unda bitti. 2 kere lekelenme oldu 3 gün arayla gecti kürden mi acaba sence diye sormustum. Bir de kür bittikten sonraki ay mi hamile kaldi genelde arkadaslar. Bir de nasılsın diye sormuştum canımkuzum yoğundum şimdi açbildim sayfalar çok geçmiş okuyamıyorum kaçırdığım bişey varsa tekrar yazar mısın bişey mi sormuştun canım
benim 1 tane var çok şükür.inşallah sende ve diğer arkadaşlarda tadar bu duyguyu evlat kokusu o kadar güzelki.Canim yaa bir bebek sahibi ola bilsek inwallah artik haftalari saysak inanki cok sabrsizim
yeşil çay tüketmeyi dene canım baya ödem gidiyor sanki kendini hafiflemiş hissediyorsun o gazla rejim yapılır.ben tatlı çok tüketiyorum ama bu ara zayıfladım gibi tartılmayada korkuyorumKilo Çok önemli canım, bana dr muhakkak diyetisyene görün dedi, pzt dahiliyeye gideceğim, belki dediğin gibi düzene girdiği zaman ilaca da gerek kalmaz:)
Olsun canım isteyince verilir yeter ki karar verelimyeşil çay tüketmeyi dene canım baya ödem gidiyor sanki kendini hafiflemiş hissediyorsun o gazla rejim yapılır.ben tatlı çok tüketiyorum ama bu ara zayıfladım gibi tartılmayada korkuyorumneremde o kadar kilo anlamadım