Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar Merhabaaa 🏵 Soğan küründen sonra adetim 4 gün erken gelmişti 24 martta ve her zamanki kanamanin 3 katı kadar olmuştu burayada yazmistim. Biter bitmez gün aşırı iliskiye giriyoruz. Regl bitiminden 2 gün sonra cok az bi kanama geldi tam sivi kanda degil ama. Bugün reglim biteli 5. Gün bugünde iki kere wcde kanli akintili kanama gibi biseyler geldi sonra gecti. Soğan kürünün etkisi mi devam ediyor acaba ilk defa böyle oluyor. Soğan kürü yapıp 2. Ay mi hamile kaldı genelde arkadaşlar ? Bir de benim gibi yaşı ileri olup hamile kalan var mi bildiğiniz canlarım yaa. Yaşım 37 bu 4. ayımız olacak denediğimiz. Malum tanıştıktan 18 yıl sonra yollarımız tekrar kesişip evlendikte Bi ara anlaticam zaten ne hayatlar var deyon İster istemez korkular var icimde yaştan dolayi Rabbim inşallah birbirimizi nasıl nasip ettiyse aşkımızın parçasını da nasip eder. Önce size icinde beni de gönlünden gecen herkese hamileliği, saģlıkla sürecini tanamlayıp kavuşmayı nasip eder. Hamişlerimiz cok iyi gidiyor maşallah hep güzel haberleri paylaşalım inşallah. Bilgeeee Cennetkokulummmm İstanbullu Gelinnnn cok öpüyorum sizi kızlar Bütün kızlara sevgiler 🏵

Yaaa şuuuu uzuncaa yaziyi gorunce Allahim ne olur hamile haberi olsun dedim ama insallah yakindir o guzel haberi almak Immm smdi yapip ilk ayinda gebelik goren arkadaslarimizda oldu ikinci ayinda gebelik goren arkadaslarimiz da oldu. Kiii ben duz hesap olarak dusundugumde de ikinci ayinda gebelik gorebilmek cok daha mantkli geliyor. Haaa bu arada bende kocaman opuyorum buralardan seni Bence yasinin ileri gerisini de asla dusunme kader kismet isi bu ne zaman nerden ne gelecegini bilemeyiz Şuuuu tekrar yollarin kesismesini de bi ara dinlemek isterim hani Bende kürü yaptigim ay fazlaca akintim oldu. Vee adet kanamam normelden fazla oldu. Ama sonraki lekelenmeler hakkinda birsey soyleyemicem. Onunla ilgili guzellik abidesi cennetkokulumm eminim yardimci olacaktir sana

Kızlar günaydınnnnn
Bat yarın
Ve bende yarın akşam kan vericem
Son ikisinde koyulaşma varmı acaba?
Sondan 2. Yi çarşamba yaptım en son dakini bu sabah...

Eklentiler

• IMG_20190401_213504.jpg
    67,7 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20190402_065358.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20190403_065338.jpg
    98,6 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20190405_065937.jpg
    87,7 KB · Görüntüleme: 42
Merhaba.ben de 3. çocuk uğraşları içindeyken buraları yeniden okumaya başladım yıllar sonra. Tam emin değilim çocuk fikrinden çok gec kaldım çünkü. Yaşım ileri diyince siz benim gibi biri sandım ama daha 37 sin.ben 33 yasında evlenip direkt hamile kalip 1 çocuk bi de 37 yasında ikinci çocuğu yaptım.hic sorunsuz çok şükür. Simdi eşim bi de oğlumuz olsa dediği için dusunuyorum ama 41 yaşındayım. FSH im 9 larda olduğu için sogan kürü ve hayit otu içtim adetim 2 gün erken oldu ve çok yoğun.adet sonrası da kanama yapar mi soğan kürü, olabilir vücutta biseyleri temizliyor sonuçta

Yaaaa kotu olmus ablam bu. Ama sen yine de soyle dusunmeye bak belki de 1 ay sonrasi icin daha hayrli olacaktir Allah yardimcin olsun bu hastane isleri kotu valla
Sürekli stres ve her gittiğinde başka sıkıntı neyse ameliyat korkuttu ona da gerek görmedi çok şükür.. senin endometriozis vardı kaç cm şimdi

Canım benim seninki de tam bir mucize gerçekten yerim seni de göbüşünü de
Dün de bunu okudum artık diyecek bişey yok nasipten öte yol yok.
http://melinasmom.com/cilekli-dondurmanin/

Canım ne hikayeler var inan bana.Kadının gücü öyle büyük ki Rabbim sana da bize de nasip edecek emin ol.Bunu oku canım müsait olduğunda.
http://melinasmom.com/cilekli-dondurmanin/

kızlar günaydın bugün küre tekrar başladım :) hadi bismillah.10 gün içmeyi düşünüyorum nasipse.sonrasında civan perçemi gibi çayları içerim diye kurdum kafama :) nasip

Bekarken adetlerim düzensizdi doktora gitmiştim pko gibi durmuyor dedi çünkü belirtileri pek Yok demişti.evlendikten sonra adetlerim düzene girdi ama şimdi ki doktorum pko var demedi ama e nabızda doktor pko yazıyor anlamadım.soğan kürünü yapayım mu anlamadım

Bi 15 gun yap canim sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…