- 12 Şubat 2013
- 288
- 595
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.601
Yaaa şuuuu uzuncaa yaziyi gorunce Allahim ne olur hamile haberi olsun dedim ama insallah yakindir o guzel haberi almakKızlar Merhabaaa🏵 Soğan küründen sonra adetim 4 gün erken gelmişti 24 martta ve her zamanki kanamanin 3 katı kadar olmuştu burayada yazmistim. Biter bitmez gün aşırı iliskiye giriyoruz. Regl bitiminden 2 gün sonra cok az bi kanama geldi tam sivi kanda degil ama. Bugün reglim biteli 5. Gün bugünde iki kere wcde kanli akintili kanama gibi biseyler geldi sonra gecti. Soğan kürünün etkisi mi devam ediyor acaba ilk defa böyle oluyor. Soğan kürü yapıp 2. Ay mi hamile kaldı genelde arkadaşlar ? Bir de benim gibi yaşı ileri olup hamile kalan var mi bildiğiniz canlarım yaa. Yaşım 37 bu 4. ayımız olacak denediğimiz. Malum tanıştıktan 18 yıl sonra yollarımız tekrar kesişip evlendikte Bi ara anlaticam zaten ne hayatlar var deyon İster istemez korkular var icimde yaştan dolayi Rabbim inşallah birbirimizi nasıl nasip ettiyse aşkımızın parçasını da nasip eder. Önce size icinde beni de gönlünden gecen herkese hamileliği, saģlıkla sürecini tanamlayıp kavuşmayı nasip eder. Hamişlerimiz cok iyi gidiyor maşallah hep güzel haberleri paylaşalım inşallah. Bilgeeee Cennetkokulummmm İstanbullu Gelinnnn cok öpüyorum sizi kızlar Bütün kızlara sevgiler 🏵
Merhaba.ben de 3. çocuk uğraşları içindeyken buraları yeniden okumaya başladım yıllar sonra. Tam emin değilim çocuk fikrinden çok gec kaldım çünkü. Yaşım ileri diyince siz benim gibi biri sandım ama daha 37 sin.ben 33 yasında evlenip direkt hamile kalip 1 çocuk bi de 37 yasında ikinci çocuğu yaptım.hic sorunsuz çok şükür. Simdi eşim bi de oğlumuz olsa dediği için dusunuyorum ama 41 yaşındayım. FSH im 9 larda olduğu için sogan kürü ve hayit otu içtim adetim 2 gün erken oldu ve çok yoğun.adet sonrası da kanama yapar mi soğan kürü, olabilir vücutta biseyleri temizliyor sonuçtaKızlar Merhabaaa🏵 Soğan küründen sonra adetim 4 gün erken gelmişti 24 martta ve her zamanki kanamanin 3 katı kadar olmuştu burayada yazmistim. Biter bitmez gün aşırı iliskiye giriyoruz. Regl bitiminden 2 gün sonra cok az bi kanama geldi tam sivi kanda degil ama. Bugün reglim biteli 5. Gün bugünde iki kere wcde kanli akintili kanama gibi biseyler geldi sonra gecti. Soğan kürünün etkisi mi devam ediyor acaba ilk defa böyle oluyor. Soğan kürü yapıp 2. Ay mi hamile kaldı genelde arkadaşlar ? Bir de benim gibi yaşı ileri olup hamile kalan var mi bildiğiniz canlarım yaa. Yaşım 37 bu 4. ayımız olacak denediğimiz. Malum tanıştıktan 18 yıl sonra yollarımız tekrar kesişip evlendikte Bi ara anlaticam zaten ne hayatlar var deyon İster istemez korkular var icimde yaştan dolayi Rabbim inşallah birbirimizi nasıl nasip ettiyse aşkımızın parçasını da nasip eder. Önce size icinde beni de gönlünden gecen herkese hamileliği, saģlıkla sürecini tanamlayıp kavuşmayı nasip eder. Hamişlerimiz cok iyi gidiyor maşallah hep güzel haberleri paylaşalım inşallah. Bilgeeee Cennetkokulummmm İstanbullu Gelinnnn cok öpüyorum sizi kızlar Bütün kızlara sevgiler 🏵
Sürekli stres ve her gittiğinde başka sıkıntıYaaaa kotu olmus ablam bu. Ama sen yine de soyle dusunmeye bak belki de 1 ay sonrasi icin daha hayrli olacaktirAllah yardimcin olsun bu hastane isleri kotu valla
Canım benim seninki de tam bir mucize gerçekten yerim seni de göbüşünü dethemis_ kuzum benim hamile kaldığım ayda ovulasyon takibinde nedense denk gelmedi, hiç pik yakalayamadım, ben de kaçırdığımı düşünüyordum... hatta topikte testlerimi de atmıştım.
Çünkü erken yumurtluyordum, ve ovulasyonun olduğunu varsaydım.
Ama eşimin sonuçlarını göstermek için hastaneye gittiğimiz gün doktorumuz bize sol overda olgun yumurta olduğunu ve o hafta içinde çatlayacağını söyledi, biz aslında geçen ay gün aşırı ilişkiyi doktorun yönlendirmesinden sonra hiç bırakmadık, çünkü ovulasyonda ben denk getiremedim, hatta doktora gitmesem kaçırdığımı düşünüp ilişkiyi bir sonraki aya bırakacaktık.
O günkü yumurta takibi benim işime yaradı
Çok tesadüf oldu
Canım ne hikayeler var inan bana.Kadının gücü öyle büyük ki Rabbim sana da bize de nasip edecek emin ol.Bunu oku canım müsait olduğunda.Canım bugün çok kötü geçti ultrasonda adenomiyozis çıktı endometriozis değilmiş ikiside aynı ama benimki rahimdeymis.. endometriozis yumurtalıklarda.. transfer bir ay daha uzatıldı üçüncü geçici menopoz iğnesi yapıldı
ay bebiş var maşallah hayırlı olsun.Kızlar günaydınnnnn
Bat yarın
Ve bende yarın akşam kan vericem
Son ikisinde koyulaşma varmı acaba?
Sondan 2. Yi çarşamba yaptım en son dakini bu sabah...
Bekarken adetlerim düzensizdi doktora gitmiştim pko gibi durmuyor dedi çünkü belirtileri pek Yok demişti.evlendikten sonra adetlerim düzene girdi ama şimdi ki doktorum pko var demedi ama e nabızda doktor pko yazıyor anlamadım.soğan kürünü yapayım mu anlamadımBizler elimizden geldiğini yapıyoruz canım zaten gerisi Rabbime kalmış ama bak doktorun ne güzel söylemiş. Bence başka bir sorun yoksa çok kısa zamanda güzel haberler alacaksın. Zaten kürle adetlerinde düzene girmeye başlayacak ve sana olumlu sonuç olarak geri dönecek.
Evet canım devamHic oyle bir umudum yokSen neler yapiyorsun abla ates takibi devam mi ?
İnşallah hissettiğin günler çok yakın da gelir canımValla ben hala biwey hissetmiyorum
Cok saol canim bu ay da olmasa ramazan geliyor zaten oruc tutucam hem dinlendiricem vucudumu.bittikden sonra bawliycamİnşallah hissettiğin günler çok yakın da gelir canım
Bi 15 gun yap canim senBekarken adetlerim düzensizdi doktora gitmiştim pko gibi durmuyor dedi çünkü belirtileri pek Yok demişti.evlendikten sonra adetlerim düzene girdi ama şimdi ki doktorum pko var demedi ama e nabızda doktor pko yazıyor anlamadım.soğan kürünü yapayım mu anlamadım
Evet canim koyulawma varKızlar günaydınnnnn
Bat yarın
Ve bende yarın akşam kan vericem
Son ikisinde koyulaşma varmı acaba?
Sondan 2. Yi çarşamba yaptım en son dakini bu sabah...
Gunaydin canim hadi hayirlisikızlar günaydın bugün küre tekrar başladım :) hadi bismillah.10 gün içmeyi düşünüyorum nasipse.sonrasında civan perçemi gibi çayları içerim diye kurdum kafama :) nasip
şu kürü hayırlısıyla sonuna kadar uygulayabilirsem kafam çok rahatlayacak :)Gunaydin canim hadi hayirlisi
Ama bn suan tedavi oluyorum zararlı olmaz mıBi 15 gun yap canim sen
ne tedavisi canımAma bn suan tedavi oluyorum zararlı olmaz mı