- 27 Şubat 2019
- 2.670
- 2.141
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.661
Ayy ben her ay anlardim agrim olurdu bu ay ne agri var ne biseyİçini temizliyor canım ☺Yumurtlama konusuna gelince ahhh onu bi bilebilsek zaten
soğan suyundan iyidir tadı sanırım :)Olsun canım isteyince verilir yeter ki karar verelimyesilcayin tadını sevmiyorum ama deneyeceğim, sağlığımız için bazı şeyleri sevmesek de tüketmek zorundayız:)
Canım soğan küründen sonra adetim cok yogun oldu 4 günde erken oldu 24 martta 30unda bitti. 2 kere lekelenme oldu 3 gün arayla gecti kürden mi acaba sence diye sormustum. Bir de kür bittikten sonraki ay mi hamile kaldi genelde arkadaslar. Bir de nasılsın diye sormuştum canım
Haklisin canım:)soğan suyundan iyidir tadı sanırım :)
Olsun canım isteyince verilir yeter ki karar verelimyesilcayin tadını sevmiyorum ama deneyeceğim, sağlığımız için bazı şeyleri sevmesek de tüketmek zorundayız:)
Gunaydin canim hadi hayirlisi
Öyle deneyeyim canım:)Canım tadı acı içmesi zor bir çay ama içine güzelce limon sıkarsan eminim çok rahat içeceksin.
ne tedavisi canım
[/QUOT
ne tedavisi canım
Klomen ve çatlatma iğnesi kullanıyorum cnm
Bu sabah yaptim 13.gün hafif seffaf akıntı da basladi yarini beklemeyeyim mi?Canim 12 ci gun baya koyulawmiw sen deyerlendir o gunu
İnşallah hayır olur canımAyy ben her ay anlardim agrim olurdu bu ay ne agri var ne biseyneyse temizlensin bakalim nolcak
Çikolata kisti Halk dilinde deniliyor.. tıp dilinde endometriozisCok sukur abla gerek kalmamis ameliyata. Cok iyi anliyorum seni vallahi Allah yardimcin olsun insallah. Daha ben endometriozis ne demek onu bile bilmiyorum kiiBende cikolata kisti vardi abla
Aynen canım bende öyle düşünüyorum biraz daha bugün iyiyimKuzum herşeyde bir hayır vardır buna emin ol geç olsun güç olmasın sağlıklı olsun yeter ki dualarımız seninle ve tüm isteyenlerle canım benim
Canim benimde 1 oglum var temmuzda 3 yawi olucak artiq buyuyor yalniz buyumesini istemiyorum bir kardewi arkadawi olsun istiyorum ondan bu cabambenim 1 tane var çok şükür.inşallah sende ve diğer arkadaşlarda tadar bu duyguyu evlat kokusu o kadar güzelki.
Bawla canim sen bekleme akintinda var zatenBu sabah yaptim 13.gün hafif seffaf akıntı da basladi yarini beklemeyeyim mi?
Tabi oda ayri birseyYaaa evet canım ama o tek ilişkiler kazayla olanlar bizi bulmuyor ki
Herkes benden umutlu ama bende artk o umuttan yok cancazimAhaha yaa ne güzel olurdu her bildirim geldiģinde hamiş haberi mi diye heyecanla aciyorum bendeeeBilgem yaa sanki sen mayıs hamişi olcaksin gibi bi his var icimde hayırlara cıksın inşallah ayy icime öyle doğuyo bizim hikayeyi geniş zamanda anlatayım yollarin kesişmesi ayri, evlenme süreci ayrı, düğünü bi ayrı olaylar olaylar
Gecenlerde makyaj malzemelerinden mi cilt temizleme icin mi biseyler yazmistin canim. Bende instagramdan " makyaj trendini" tavsiye ederim nars ve shiseido türkiye distribürütörü. Biraz pahalı ama cok memnun kaldım ben başka şeylerden kısıp alıyorummemnun kaldıklarım shisedionun waso pembe maskesi var, waso gece kremi var, waso bal özlü cilt temizleme jeli, waso nem bombası losyon. Cildim 37 yıldır böyle temizlenip nemlenmemisti japonlar işi bitirmiş nars orgasm allık aldım mesela allahım kullanmaya kiyamiyorum efsanee 1 yıl oldu cok bereketli cünkü cok azı bile efsane sonuc veriyor onu da tavsiye ederim. Bi ara yazarım bunlarıda detayli fondöten vs bircok ürün var tavsiye edebileceğim 8 yıl bankacılık yapıp full makyaj gezince makeup artist oldum denebilir cünkü
Destan gibi yazdim bilgee yaaaAma Mayıstan cok umutluyum yaa
Kızlar neredesinizcennetkokulumm @ISTANBULLUGELINN
Ayy hic bilmiyorum vallaÇikolata kisti Halk dilinde deniliyor.. tıp dilinde endometriozis
Amin canim insallahİnşallah hayır olur canım
Oyyyy kuzum ağrılarının olmamasına çok sevindim ya inşşşaallaahhh erimiştirAyy hic bilmiyorum vallaSogandan kurunu yapmadan once adet doneminde de normal zmanda da sol tarafta fazlaca agrim olurdu ayrica iliski sirasinda da. Fakat kurden somraki aydan beridr agrim yok. Eridi diye dusunuyorum ❤