- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.621
Maaşallah canım ne kadar güzel iki gebelik sorunsuz olduğuna göre Allah ın izniyle üçüncüde olur diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım hiç gebelik yaşamadım çikolata kistim var. FSH benimde 9 larda hormonlar anladığım kadarıyla ne çok iyi ne çok kötü yumurtam genelde 2 sağda 2 solda oluyor Dr. bir aşılama yaptı eşimin sonuçları iyi olduğu için. Şimdide tüp bebek diyor ama hiç kür yapmadım tüp bebekten önce kür mü denesem yoksa vakit geçirmeden bir denememi yapsam senin fikrin ne olurdu canım Saraçoğlu ilk önce soğan kürü civan perçemi incir ve havuç kürü diye tavsiyeleri oluyor ne yapmam lazım acabaMerhaba.ben de 3. çocuk uğraşları içindeyken buraları yeniden okumaya başladım yıllar sonra. Tam emin değilim çocuk fikrinden çok gec kaldım çünkü. Yaşım ileri diyince siz benim gibi biri sandım ama daha 37 sin.ben 33 yasında evlenip direkt hamile kalip 1 çocuk bi de 37 yasında ikinci çocuğu yaptım.hic sorunsuz çok şükür. Simdi eşim bi de oğlumuz olsa dediği için dusunuyorum ama 41 yaşındayım. FSH im 9 larda olduğu için sogan kürü ve hayit otu içtim adetim 2 gün erken oldu ve çok yoğun.adet sonrası da kanama yapar mi soğan kürü, olabilir vücutta biseyleri temizliyor sonuçta