Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım soğan küründen sonra adetim cok yogun oldu 4 günde erken oldu 24 martta 30unda bitti. 2 kere lekelenme oldu 3 gün arayla gecti kürden mi acaba sence diye sormustum. Bir de kür bittikten sonraki ay mi hamile kaldi genelde arkadaslar. Bir de nasılsın diye sormuştum canım 🌸🌺😘😘

Canım benimde soğan kürü yaptığım dönemlerde adetim 1-2 gün uzama yapmıştı ama sonra yanlış değilsem 3. ve 4. ayımda normal eski günlerine dönmüştü. Bence bu olumlu durum kürün etkisi olduğunu düşünüyorum adetle içerisinin güzelce temizlendiğini ve rahmin toparlandığını düşünüyorum. Erken adet görmende gayet normal yumurtayı geliştiriyor kalitesini arttırıyor bu kür aynı zamanda o yüzden erken yumurtlama olup erken adet görülmesi çok normal. Yalnız geç adet görenlerde oldu bazılarında gecikme 4-5 gün normal ama daha fazlası bence farklı bir durumu içeriyor. Kürden olmadığını düşünüyorum uzun gecikmelerin.

Evet kuzum yine bu da benim tahminim bence 2.ay kür etkisini maksimum gösteriyor. Ama ilk ay ve 2. ay gebe kalanlar çok.

Ben iyiyim canım çok şükür herşey yolunda inşallah böyle de gider. Rabbim inşallah sizlere de tez zamanda sağlıklı hayırlı gebelikler nasip eder. :dua:

Sen şu aralarda yumurtlama döneminde olmalısın yada olmak üzeresin bu günleri iyi değerlendir canım vakti geldiyse olacaktır. Sizler elinizden geleni yapıyorsunuz Allah ta size en doğru zamanda nasip edecektir:dua::KK68::KK200:

Olsun canım isteyince verilir yeter ki karar verelim :KK66: yesilcayin tadını sevmiyorum ama deneyeceğim, sağlığımız için bazı şeyleri sevmesek de tüketmek zorundayız:)

Canım tadı acı içmesi zor bir çay ama içine güzelce limon sıkarsan eminim çok rahat içeceksin.

Ahaha yaa ne güzel olurdu her bildirim geldiģinde hamiş haberi mi diye heyecanla aciyorum bendeee 😂 Bilgem yaa sanki sen mayıs hamişi olcaksin gibi bi his var icimde hayırlara cıksın inşallah 🙇🙇 ayy icime öyle doğuyo 💜💜 bizim hikayeyi geniş zamanda anlatayım yollarin kesişmesi ayri, evlenme süreci ayrı, düğünü bi ayrı 😂😂 olaylar olaylar 🙄😄
Gecenlerde makyaj malzemelerinden mi cilt temizleme icin mi biseyler yazmistin canim. Bende instagramdan " makyaj trendini" tavsiye ederim nars ve shiseido türkiye distribürütörü. Biraz pahalı ama cok memnun kaldım ben başka şeylerden kısıp alıyorum 😂 memnun kaldıklarım shisedionun waso pembe maskesi var, waso gece kremi var, waso bal özlü cilt temizleme jeli, waso nem bombası losyon. Cildim 37 yıldır böyle temizlenip nemlenmemisti 😂 japonlar işi bitirmiş 😍 nars orgasm allık aldım mesela allahım kullanmaya kiyamiyorum efsanee 1 yıl oldu cok bereketli cünkü cok azı bile efsane sonuc veriyor onu da tavsiye ederim. Bi ara yazarım bunlarıda detayli fondöten vs bircok ürün var tavsiye edebileceğim 8 yıl bankacılık yapıp full makyaj gezince makeup artist oldum denebilir cünkü 😂😂
Destan gibi yazdim bilgee yaaa 😄😍😘 Ama Mayıstan cok umutluyum yaa 🎈🎈
Kızlar neredesiniz 😑 cennetkokulumm cennetkokulumm @ISTANBULLUGELINN
Herkes benden umutlu ama bende artk o umuttan yok cancazim😂😂 Rabbim herseyin hayrlisini versin❤❤ aaaaaa daha da cok merak ettim dugunu, yollarin kesişmesini felan vuhuuu kesinlikle dinlerim😍😍 Kozmetiklerden bahsetmis abla bende siparisi verdim urunler yoktu 1 hafta onlari bekledim veee smdi yolda yavrucaklarim geliyorlarrr😍😍😍 Bende 800 liracik doktum onlarin hepsine🙈🙈 Umarim pisman olmam kii hic kimse o urunlerden pisman diil. Ayolll benim amacim zaten makyaj yapmamak acayip nefret ederim makyajdan 😁😁 Ama yine de bilgilendrme isterim tabiki ozel gunlerde lazm oluyor 💋💋💋

Ayy hic bilmiyorum valla 😂😂 Sogandan kurunu yapmadan once adet doneminde de normal zmanda da sol tarafta fazlaca agrim olurdu ayrica iliski sirasinda da. Fakat kurden somraki aydan beridr agrim yok. Eridi diye dusunuyorum 😍😍
Oyyyy kuzum ağrılarının olmamasına çok sevindim ya inşşşaallaahhh erimiştir 💋💋

KIZLAR NOLUR BİŞEY DİYİN BANA
BENİM SAĞ KASIGIMDA HEP BATMA OLUYO
SEYİRİYO GİBİ SÜREKLİ
DIŞ GEBELİKTEN KORKUYORUM
HAMİLEYKEN BATMA TEK TARAFLIMI OLUR
RAHİMDE HİSSEDİLMEZMİ
YARIN AKŞAM KAN VERİCEM ONA GÖRE PAZARTESİ HASTANEYE GİTCEM
ÇOK KORKUYORUM DIŞ GEBELİKSE DİYEE KAFAYI YİCEM BİRİ BİŞEY DESİN NOLUR

X