-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.621
Maaşallah canım ne kadar güzel iki gebelik sorunsuz olduğuna göre Allah ın izniyle üçüncüde olur diye düşünüyorum. Ben 40 yaşındayım hiç gebelik yaşamadım çikolata kistim var. FSH benimde 9 larda hormonlar anladığım kadarıyla ne çok iyi ne çok kötü yumurtam genelde 2 sağda 2 solda oluyor Dr. bir aşılama yaptı eşimin sonuçları iyi olduğu için. Şimdide tüp bebek diyor ama hiç kür yapmadım tüp bebekten önce kür mü denesem yoksa vakit geçirmeden bir denememi yapsam senin fikrin ne olurdu canım Saraçoğlu ilk önce soğan kürü civan perçemi incir ve havuç kürü diye tavsiyeleri oluyor ne yapmam lazım acabaMerhaba.ben de 3. çocuk uğraşları içindeyken buraları yeniden okumaya başladım yıllar sonra. Tam emin değilim çocuk fikrinden çok gec kaldım çünkü. Yaşım ileri diyince siz benim gibi biri sandım ama daha 37 sin.ben 33 yasında evlenip direkt hamile kalip 1 çocuk bi de 37 yasında ikinci çocuğu yaptım.hic sorunsuz çok şükür. Simdi eşim bi de oğlumuz olsa dediği için dusunuyorum ama 41 yaşındayım. FSH im 9 larda olduğu için sogan kürü ve hayit otu içtim adetim 2 gün erken oldu ve çok yoğun.adet sonrası da kanama yapar mi soğan kürü, olabilir vücutta biseyleri temizliyor sonuçta
Cok sukur abla gerek kalmamis ameliyata. Cok iyi anliyorum seni vallahi Allah yardimcin olsun insallah. Daha ben endometriozis ne demek onu bile bilmiyorum kiiSürekli stres ve her gittiğinde başka sıkıntıneyse ameliyat korkuttu ona da gerek görmedi çok şükür.. senin endometriozis vardı kaç cm şimdi
Canimmm bence kesinlikle koyulasma var. Hadi bakalim hayrlisiKızlar günaydınnnnn
Bat yarın
Ve bende yarın akşam kan vericem
Son ikisinde koyulaşma varmı acaba?
Sondan 2. Yi çarşamba yaptım en son dakini bu sabah...
Hayrlisi olsun hakkinda abla hic belli olmaz tek iliskiyle bile gebelik goren varEvet canım devam ☺Eşim şehir dışına gitti bu gidişle bizim de zor
İnşallahhhhhhEvet canim koyulawma varsag_salim gelsin bebiwin
İnşallah canımCanimmm bence kesinlikle koyulasma var. Hadi bakalim hayrlisi
Sağol canımmm rabbim sizede nasip etsin inşallahay bebiş var maşallah hayırlı olsun.
Canım ben o ilacı progesteron hormonumu yükseltmek için kullanıyorum.geçen ay 10 gün kullandım, bittikten 3 gün sonra da regl oldum.Adet söktürücü de verebilirdi sana, demek ki geç döllenme vs olabilir riskine karşın bunu verdi.Çünkü bu ilaç bebeğin varsa tutunmasına yardımcı oluyor yoksa,yumurtalıkları uyarıyor.Bu süre zarfında sen ilişkiye devam et olur mu?Kizlar merhaba 11gunluk gecikmeden sonra dra çıktım ve tabiki gebelik yokduphaston verdi, bittikten 10 gün sonra en geç adet olacaksın dedi ama kullanırken adet olursam bırakayım mı diye sormadim soğan kürü adet düzenini etkilemez faydalı bir besindir en fazla kokarsın dedi:) kendisi prof daha iyi bilir sonuçta, bir de kilo vermeye çalış dedi, bakalım sonuçlar ne olacak...
pko varsa kilo vermek iyi oluyor canım.inşallah bu yolda elimizden geleni yapacağız.günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalış çok rahatlatıyor.soğan suyu için kötü bir yorum yapmayan dr ilk kez duyuyorum benim kistimi küçültmüştü dr soğan suyu ile alakası yok saçmalık o demişti.moralleri ve inançları yüksek tutuyoruz :) gruptakiler birer birer hamile kalıyor sıra biede gelecek.Kizlar merhaba 11gunluk gecikmeden sonra dra çıktım ve tabiki gebelik yokduphaston verdi, bittikten 10 gün sonra en geç adet olacaksın dedi ama kullanırken adet olursam bırakayım mı diye sormadim soğan kürü adet düzenini etkilemez faydalı bir besindir en fazla kokarsın dedi:) kendisi prof daha iyi bilir sonuçta, bir de kilo vermeye çalış dedi, bakalım sonuçlar ne olacak...
Yaaa evet canım ama o tek ilişkiler kazayla olanlar bizi bulmuyor kiHayrlisi olsun hakkinda abla hic belli olmaz tek iliskiyle bile gebelik goren var❤
Bende aynısını düşünüyorum canım hayırlısı olsun inşallahCok saol canim bu ay da olmasa ramazan geliyor zaten oruc tutucam hem dinlendiricem vucudumu.bittikden sonra bawliycam
Merhaba Canim ilk gebelik 35ten sonra olunca sıkıntılı olabiliyor o yüzden dedim. Rabbim evlatlarini bağışlasınMerhaba.ben de 3. çocuk uğraşları içindeyken buraları yeniden okumaya başladım yıllar sonra. Tam emin değilim çocuk fikrinden çok gec kaldım çünkü. Yaşım ileri diyince siz benim gibi biri sandım ama daha 37 sin.ben 33 yasında evlenip direkt hamile kalip 1 çocuk bi de 37 yasında ikinci çocuğu yaptım.hic sorunsuz çok şükür. Simdi eşim bi de oğlumuz olsa dediği için dusunuyorum ama 41 yaşındayım. FSH im 9 larda olduğu için sogan kürü ve hayit otu içtim adetim 2 gün erken oldu ve çok yoğun.adet sonrası da kanama yapar mi soğan kürü, olabilir vücutta biseyleri temizliyor sonuçta
Canım teşekkür ederim ben bu ilacı adet söktürücü diye biliyordum, ama demek ki bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş çok sevindim, 33 günde bir adet olman bile geç dedi, ki benim şuan 11 günüm geçti davul gibiyim:)Canım ben o ilacı progesteron hormonumu yükseltmek için kullanıyorum.geçen ay 10 gün kullandım, bittikten 3 gün sonra da regl oldum.Adet söktürücü de verebilirdi sana, demek ki geç döllenme vs olabilir riskine karşın bunu verdi.Çünkü bu ilaç bebeğin varsa tutunmasına yardımcı oluyor yoksa,yumurtalıkları uyarıyor.Bu süre zarfında sen ilişkiye devam et olur mu?
Pko var canım ama sadece görünüm olarak. Yumurtaliklarimin tavrı normal. Çok önce çıktığım dr söylemişti. Bu ay kilo vermeye çalışacağım, çünkü 77 kg olmusumpko varsa kilo vermek iyi oluyor canım.inşallah bu yolda elimizden geleni yapacağız.günde 3 bardak yeşil çay içmeye çalış çok rahatlatıyor.soğan suyu için kötü bir yorum yapmayan dr ilk kez duyuyorum benim kistimi küçültmüştü dr soğan suyu ile alakası yok saçmalık o demişti.moralleri ve inançları yüksek tutuyoruz :) gruptakiler birer birer hamile kalıyor sıra biede gelecek.
Canim ne tedavisi oluyorsun?hormonlarla ilgilimi hamile kalmak icin? Eger oyleyse hic bir zarari yok cunki bende tedavi oluyorum hamile kalmak icin hatta sogan kurunu iceli 1 hafta olmuwdu ultrasonda baktirdim kistim kaybolmuwdu bana cok faydasi olduAma bn suan tedavi oluyorum zararlı olmaz mı
Evet canim bende oyle duwunuyorum kendim icjnşu kürü hayırlısıyla sonuna kadar uygulayabilirsem kafam çok rahatlayacak :)
Canim 12 ci gun baya koyulawmiw sen deyerlendir o gunuArkadaşlar yorumlar mısınız ovulasyon testlerimi ? Sizce kaç gün sonra olur yumurtlama?