Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Valla ben hic oyle bi haberi yakin zmanlarda verecegime emin diilim ama tabi kader kismet isi bunlar ne zman olacagini bilemiyoruz
Olumlamayla ilgili bişe okumuştum bugun kötüyü düşünüp umutsuzluğa kapılırsanız çevrendeki negatif enerjiye yönelirmiş beyin bu sebeple gece uyurken ve sabah uyandığınızda hayal kurun diyolar nerde nasıl olmak istiyorsanız orda olun ve çevrenizdeki pozitif enerjiye ister istemez yöneleceksiniz diyordu hatta sonunda bu bilgiyi gerçekten ihtiyacı olan insanlarla paylaşacaksınız yazıodu bilmem anlatabildim mi

Cok iyi anladim ❤ Ya normalde asiri pozitifimdir hep gulerim guldururum. Mutlu olmayi bilirim bi sekilde. Suan bebek konusunda umuzsuzum ve artk umursamiyorum ama kendimi baska sekilde mutlu etmeyi de biliyorum. Amaaa tabiki senin verdigin bilgide harikaaa Tsklerrr

Canım anlamadım ben neden korkuyorsun hiç kan verdinmi daha önce değerin kaç çıktı

Bugun muayenehanedeki bi cihaz bildiğin elimizde patladı ve firma 10.000 euro karşılığında yaparız dediler doktorumla ben bittik biz ödeyemeyeceğiz böyle giderse batarız dedik ve hastalara bile odaklanamadık snr oturduk olumlama yaptık her şey düzelecek, şifalandırdığımız hastalar için allah bize bi yol açacak, ödeyebileceğimiz kadar bi maliyet çıkacak, allahın eşsiz hazinesinden sadece payımızı alacağız diye diye akşam haber geldi 1.000 euroya yapabileceğiz sadece lens değişecek dediler aha dedik tuttu olumlama çok şey okuduk tabii nasıl yaparız falan die kalbini rahatlat eğer sen bu dünyaya bi hayat getireceksen bedeninin ve ruhunun hazır olmasını bekliyorsun bi de 21 gün boyunca istediğin dilediğin şeyleri kalbinde hisset ve tekrar et yediğin içtiğin her şey bedenine şifa olsun rabbin için sana bir evlat vermesi ne kadar zor olabilir ki

Mrb Kızlar bilgisi olan bana acil yardımcı olabilir mı acaba bu soğan suyunu 15 gün içip bitirdikten sonra mı aslan pençesine başlanılıyor yoksa 10 gün içip ara verilen zaman içinde mi içmem gerekiyor lütfen bilen yardımcı olabilir mi

Yaaa cansin ne kadar guzel anlatmissin bayildimm❤ Cok cok tsk ederim supersin Yaa sizde bi şok yaşamişsiniz aynisini bende yogun bakimda calisirken yasamistim Ama cidden bu olumla isine inaniyorum boyle birseyin oldugunu bilmeden bile aslinda bi sekilde ben kendi hayatimda kullaniyormusum Cidden cok guzel destek oldun tekrardan cok sagol ❤

Ne demek canım benim bak sen de yapıomuşsun tekniklerine bak netten kuzucum bak bi yerde dua gibi yaşa yazmışlardı anlamamıştım dua etmek olumlu şeyleri istemek dilemek kalpten arzulamak dimi olmadı zaten olmayacak ben ne kadar şanssızım dersek isyana girer ve allah isyanı sevmez dile, iste hayatını da dua gibi yaşa isyan edip olumsuzlukları çekme rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallahhh herkese

Ya benim moralim bozuldu biraz. Bugun aslında yumurtlama gunum ama benim bildiginiz kanamam var bu sogan kurunden mi oldu bilmiyorum. Normal adet kanamasi gibi.degil ama yinede yogun olmus anlamadim. Varmi boyle bisey yasayan.

Ya benim moralim bozuldu biraz. Bugun aslında yumurtlama gunum ama benim bildiginiz kanamam var bu sogan kurunden mi oldu bilmiyorum. Normal adet kanamasi gibi.degil ama yinede yogun olmus anlamadim. Varmi boyle bisey yasayan.
Bende olmuştu ama yoğun değildi 2-3 gün lekelenme şeklinde. Doktora da belirtmiştim ama iyi kötü hiç bişey dememişti. Umarım kötü bişey değildir seninkide

Soğan kürü yapmamıştım ama. Onla ilgili mi seninki bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…