- 13 Aralık 2017
- 2.128
- 2.020
- 28
-
- Konu Sahibi cennetkokulumm
- #1.681
Ayy insallah insallah. Cidden agrim yok o yonden cok mutluyumOyyyy kuzum ağrılarının olmamasına çok sevindim ya inşşşaallaahhh erimiştir
Bu iyiye işaret işte ay hadi bebişli haberler verin bizeAyy insallah insallah. Cidden agrim yok o yonden cok mutluyum❤
12.gün yazacaktim 13 yazmışım.Bawla canim sen bekleme akintinda var zaten
Valla ben hic oyle bi haberi yakin zmanlarda verecegime emin diilim ama tabi kader kismet isi bunlar ne zman olacagini bilemiyoruzBu iyiye işaret işte ay hadi bebişli haberler verin bize
Olumlamayla ilgili bişe okumuştum bugun kötüyü düşünüp umutsuzluğa kapılırsanız çevrendeki negatif enerjiye yönelirmiş beyin bu sebeple gece uyurken ve sabah uyandığınızda hayal kurun diyolar nerde nasıl olmak istiyorsanız orda olun ve çevrenizdeki pozitif enerjiye ister istemez yöneleceksiniz diyordu hatta sonunda bu bilgiyi gerçekten ihtiyacı olan insanlarla paylaşacaksınız yazıodu bilmem anlatabildim miValla ben hic oyle bi haberi yakin zmanlarda verecegime emin diilim ama tabi kader kismet isi bunlar ne zman olacagini bilemiyoruz
Cok iyi anladimOlumlamayla ilgili bişe okumuştum bugun kötüyü düşünüp umutsuzluğa kapılırsanız çevrendeki negatif enerjiye yönelirmiş beyin bu sebeple gece uyurken ve sabah uyandığınızda hayal kurun diyolar nerde nasıl olmak istiyorsanız orda olun ve çevrenizdeki pozitif enerjiye ister istemez yöneleceksiniz diyordu hatta sonunda bu bilgiyi gerçekten ihtiyacı olan insanlarla paylaşacaksınız yazıodu bilmem anlatabildim mi
Canım anlamadım ben neden korkuyorsun hiç kan verdinmi daha önce değerin kaç çıktıKIZLAR NOLUR BİŞEY DİYİN BANA
BENİM SAĞ KASIGIMDA HEP BATMA OLUYO
SEYİRİYO GİBİ SÜREKLİ
DIŞ GEBELİKTEN KORKUYORUM
HAMİLEYKEN BATMA TEK TARAFLIMI OLUR
RAHİMDE HİSSEDİLMEZMİ
YARIN AKŞAM KAN VERİCEM ONA GÖRE PAZARTESİ HASTANEYE GİTCEM
ÇOK KORKUYORUM DIŞ GEBELİKSE DİYEE KAFAYI YİCEM BİRİ BİŞEY DESİN NOLUR
Bugun muayenehanedeki bi cihaz bildiğin elimizde patladı ve firma 10.000 euro karşılığında yaparız dediler doktorumla ben bittik biz ödeyemeyeceğiz böyle giderse batarız dedik ve hastalara bile odaklanamadık snr oturduk olumlama yaptıkCok iyi anladim❤ Ya normalde asiri pozitifimdir hep gulerim guldururum. Mutlu olmayi bilirim bi sekilde. Suan bebek konusunda umuzsuzum ve artk umursamiyorum ama kendimi baska sekilde mutlu etmeyi de biliyorum. Amaaa tabiki senin verdigin bilgide harikaaa Tsklerrr
Yok canım kan vermedimCanım anlamadım ben neden korkuyorsun hiç kan verdinmi daha önce değerin kaç çıktı
Yaaa cansin ne kadar guzel anlatmissin bayildimm❤ Cok cok tsk ederim supersinBugun muayenehanedeki bi cihaz bildiğin elimizde patladı ve firma 10.000 euro karşılığında yaparız dediler doktorumla ben bittik biz ödeyemeyeceğiz böyle giderse batarız dedik ve hastalara bile odaklanamadık snr oturduk olumlama yaptıkher şey düzelecek, şifalandırdığımız hastalar için allah bize bi yol açacak, ödeyebileceğimiz kadar bi maliyet çıkacak, allahın eşsiz hazinesinden sadece payımızı alacağız diye diye akşam haber geldi 1.000 euroya yapabileceğiz sadece lens değişecek dediler aha dedik tuttu olumlama çok şey okuduk tabii nasıl yaparız falan die kalbini rahatlat eğer sen bu dünyaya bi hayat getireceksen bedeninin ve ruhunun hazır olmasını bekliyorsun bi de 21 gün boyunca istediğin dilediğin şeyleri kalbinde hisset ve tekrar et yediğin içtiğin her şey bedenine şifa olsun rabbin için sana bir evlat vermesi ne kadar zor olabilir ki
Canim gunaydin kan verdin mi ??Yok canım kan vermedim
Tek taraflı sürekli batma olunca korktum ama gecti suan iyiyim akşam kan vermeye gidicem inşallah
Yok canım akşam vericem inşallah yazıcam zaten buraya hemenCanim gunaydin kan verdin mi ??
Ne demek canım benim bak sen de yapıomuşsun tekniklerine bak netten kuzucumYaaa cansin ne kadar guzel anlatmissin bayildimm❤ Cok cok tsk ederim supersinYaa sizde bi şok yaşamişsiniz aynisini bende yogun bakimda calisirken yasamistim Ama cidden bu olumla isine inaniyorum boyle birseyin oldugunu bilmeden bile aslinda bi sekilde ben kendi hayatimda kullaniyormusum Cidden cok guzel destek oldun tekrardan cok sagol ❤
Bende olmuştu ama yoğun değildi 2-3 gün lekelenme şeklinde. Doktora da belirtmiştim ama iyi kötü hiç bişey dememişti. Umarım kötü bişey değildir seninkideYa benim moralim bozuldu biraz. Bugun aslında yumurtlama gunum ama benim bildiginiz kanamam var bu sogan kurunden mi oldu bilmiyorum. Normal adet kanamasi gibi.degil ama yinede yogun olmusanlamadim. Varmi boyle bisey yasayan.
Soğan kürü yapmamıştım ama. Onla ilgili mi seninki bilmiyorumYa benim moralim bozuldu biraz. Bugun aslında yumurtlama gunum ama benim bildiginiz kanamam var bu sogan kurunden mi oldu bilmiyorum. Normal adet kanamasi gibi.degil ama yinede yogun olmusanlamadim. Varmi boyle bisey yasayan.
Ben sogan kurunden oldugunu dusunuyorumcanim ya o lekelenme yumurtlama gunumde bendede oluyodu ama bu baska anlamadim.Bende olmuştu ama yoğun değildi 2-3 gün lekelenme şeklinde. Doktora da belirtmiştim ama iyi kötü hiç bişey dememişti. Umarım kötü bişey değildir seninkide
Allah Allah inşallah hamile kalmana sebep bi kanamadır canım ya bi sorun olmasındaBen sogan kurunden oldugunu dusunuyorumcanim ya o lekelenme yumurtlama gunumde bendede oluyodu ama bu baska anlamadim.
Insallah canim hayirlisi bakalimAllah Allah inşallah hamile kalmana sebep bi kanamadır canım ya bi sorun olmasında