Gebeliğe Hazırlık Soğan Kürü Yapanlar ve Yapmak İsteyenler Yeni Topik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Canım normal silik çıkması ama regli geçmeden kana gitme tam kesinleşsin benimde böyleydi regliden önce sonra koyulaştı ama var yani bebişin tutunmuş bence

Cennet kokukum bebeginin cinaiyetini ogrenmek icin kac sayda okudum bilmiyorum . Gozlerim kanadi :))). Cok sevindim oglusunun duasi kabul olmus saglikli olsunda insallah. Senin gibi iyi insanlar erkek annesi olsun

Oyyy kıyamam o güzel gözlerine kuzum sayfalar öyle hızlı akıyor ki bende bir şeyler kaçırıyor muyum diyorum okuyabildiğim kadarıyla okuyorum. Sen özelde mesaj yolla kuzum ben kıyamam gözlerine. İnşallah hayırlısı bakalım oğlum çok sevindi ufak bir yanılma payı olabilir bakalım ama büyük ihtimalle erkek gibi. Canım benim yaaa sizin gibi güzel insanlar olduğu sürece insanın hayatında kötü olmak mümkün mü iyi ki varsınız

Benim bal kızçem napıyor annesine sevdalı ya ben onu yerim ben bayılıyorum böyle aşık çocuklara

Kızlaaaaaarrrrr
Günaydın
Erken gebelik testine güvenemedim
Kaset test buda
Daha yeni yaptım 2 dk içinde test böyleeeee

Günaydın canım

Erken gebelik testinde normal gebelik testin aynı şekilde silik çizgiyi çıkarmış canım adetine 4 gün var böyle çıkması çok çok normal. Ben zaten seni çok umutlandırmak istemesem de senin günler öncesinden bile söylediğin belirtilerden dolayı senden çok umutluydum. İnşallah Rabbim sağlıcakla tamamına erdirir kucağın aldığın günleri gösterir sana. İsteyen bütün arkadaşlarımıza da aynılarını nasip etsin

Folik asite gebelik düşündüğünden itibaren başlasaymışsın iyi olurmuş ama geç kalmış sayılmazsın. hemen al başla mutlaka düzenli iç ilk 3 ay kullanman çok önemli. Kullanacağın marka ne olursa olsun günlük 400 mg doz olsun. Folbiol hamilelik öncesi kullanılabiliyor ama hamilelikte onun mg yüksek. Ona dikkat edersin canım.

Canım nasılsın nasıl gidiyor düğün telaşı derken kendini yormuyorsun dimi kuzum ?

Değerin çok güzel çıkmış canım. Ultrasona ne zaman gireceksin canım tam anlamdım saat 8 demi ayın 8 in de mi?

6 haftalık olunca gidebilirsin kuzum doktora fazlada beklemene gerek yok ben tahmin edebiliyorum içindekileri kendini zor tutuyorsun. Rabbim inşallah bu sefer bu güzel süreci sana sağlıkla tamamlamayı nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…